Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Όχι φίλε,σωστά το λέει ο petasis.Κι εμένα πριν από καιρό μου είχαν κάνει τηλεφωνικά προσφορά,όπου μεταξύ των άλλων μου πρόσφεραν ΟΤΕ TV Full Pack για ένα χρόνο με 10,90 ευρώ το μήνα.Αν και βγαίνουμε εκτός που το συζητάμε εδώ,απλά το αναφέρω μιας που το έφερε η κουβέντα.

Επιβεβαιώνω και εγώ την προσφορά για το πακέτο ΟΤΕTV στο -50%.
Είμαι στη Forthnet και σκέφτομαι να βάλω vdsl από KV που έχει ενεργοποιηθεί στην περιοχή μου, αλλά αυτοί αρνούνται πεισματικά να αποδεχθούν το τιμολόγιο του ΟΤΕ. Έτσι άρχισα τα τηλεφωνήματα σε ΟΤΕ, Wind, HOL και στην επικοινωνία με τον ΟΤΕ, εκτός των πακέτων που προσφέρονται για vdsl, μου πεταξε ο υπάλληλος στο τέλος και το κερασάκι ότι "αν έρθετε στον ΟΤΕ, θα μπορείτε να πάρετε και το ΟΤΕTV στο -50% για 1 χρόνο". Όταν ρώτησα τι γίνεται μετά την πάροδο του χρόνου, για όλα τα πακέτα (και του ΟΤΕTV συμπεριλαμβανομένου), είπε ότι τότε θα το διαπραγματευτείτε ...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Aν είχες άλλον πάροχο και γύριζες σε σταθερό οτε, τότε σου έδιναν τους 6 μήνες δώρο από τους 12, δηλαδή πλήρωνες 6 x 21,9=131,4 δηλαδή αναλογεί σε 10,95 ανά μήνα.

Το ίδιο λέμε, ΑΝ γίνεις πελάτης ΟΤΕ στο 2play τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ παίρνεις με 10,95 το TV. Και όταν κάτσεις και υπολογίσεις το συνολικό ετήσιο κόστος όπως γράφει και ο φίλος dimitrispm βλέπεις ότι η διαφορά με την Νοβα είναι μικρή. Συνήθως δίνουν τό πακέτο των 47,80 που με την έκπτωση βγαίνει 36,85, καλή τιμή αλλά πολύ κοντά στο 39,9 της forthnet οπότε η τιμή δεν είναι καθοριστικός παράγοντας επιλογής

να τα πω και εγω ? περασε 1 εβδομαδα και δεν εχει γινει κατι με το να παει η αλλαγη για πληρωμη σε visa απο το καταστημα στα κεντρικα ωστε να μπορει να μπει στον φακελο μου. Εντωμεταξυ μου ειχανε πει απο τη nova να ερθει ενας courier να υπογραψω την αιτηση κτλ... ηρθε σημερα και βλεπω δεν εχει στο πακετο επιλεγμενα τα κινητα ... επ φιλε μου αστο λεω θα μιλησω στο τηλεφωνο ... περνω τηλεφωνο μου λενε ναι σωστα δεν ειναι τα κινητα μεσα εαν κανεις αλλαγη πακετου θα βγουνε ... βρε καλη μου βρε χρυση μου τι μου λες ... κοιτα τι μου εχουνε προτεινει τις λεω .... με τα πολλα ναι μου λεει το βρηκα εχετε δικιο ειναι ειδικη τιμη αυτη για εσας ωστε να εχει και τα κινητα μαζι και τα σταθερα και το HD και τα εργα και τα αθλητικα στα 49.90 .... λεω δεν γινεται με ενα fax να μου κανεις αιτηση και μετα να το στειλω με υπογραφη και να γινει η αλλαγη αμεσα ? οχι θα πρεπει να σας παρουμε τηλεφωνο να γινει εγραφη μεσω τηλεφωνου και ολα καλα .... και γιατι ρε παιδια 10 μερες με τρεχετε δηλαδη ?? ουφ με ιδρωσαν οι μπαγασιδες ..αντε να δουμε τι θα δουμε ποτε θα παρουνε τηλεφωνο τωρα

επιτελους - χτες επεσε η υπογραφη και τωρα περιμενω να περαστει στο συστημα για να ενεργοποιηθω - 49.90 τα παντα ολα (HD 12 μηνες , 720 κινητα - σταθερα - εξωτερικο και full pack) για παντα

Attachments

• DSC_0048.jpg
    DSC_0048.jpg
    160.6 KB · Views: 236
Μπράβο.
Αυτή είναι η σωστή τιμή του προϊόντος.
Ο κολλητός μου που δίνει 62 ευρώ για το full pack τι νιώθει τώρα πως είναι?
Δε θα του το δείξω γιατί θα τρελαθεί.

Πήρα και εγώ την ίδια προσφορα με τον sotiriadisc... με ημερομηνία καταχώρησης στο σύστημά τους την 24/9 και με πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης της τηλεφωνικής γραμμής (μεταφορά απο hol σε forthnet) την 8/10.
'Εχοντας ήδη τον εξοπλισμό απο παλαιότερο "nova in a box" τους πήρα τηλέφωνο την μεθεπομένη δηλαδή 26/9 και τους είπα ότι δεν χρειάζομαι εγκατάσταση ..και μου ενεργοποίησαν αμέσως την nova λέγοντάς μου ότι για το διάστημα μέχρι να ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο θα έχω την υπηρεσία δωρεάν!!

Γράφετε ολόκληρες τις λέξεις, όχι σαν sms

Last edited by a moderator:
Εγώ πάντως τους πήρα χτες και τους είπα ότι θέλω να επανασυνδεθώ με τη μισή τιμή του full pack στα 31 ευρώ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά.
Τους είπα ότι 2-3 φίλοι μου είναι με αυτά τα χρήματα και μπορώ να σας δώσω τα στοιχεία για να δείτε ότι λέω την αλήθεια και τότε μου είπε ότι είναι ειδική προσφορά για λίγους και δεν αφορά τους υπόλοιπους συνδρομητές.
Έμαθα επίσης ότι μπορεί κάποιος να κάνει μεταβίβαση εξοπλισμού σε άλλο πρόσωπο το hd δέκτη του χωρίς κόστος.

Ετσι είναι δυστυχώς, αλλοιώς θα έβγαιναν για πούλημα στις μικρές αγγελίες και θα είχα πουλήσει ήδη ένα Nova in a box και τον παλιό μου 831 στο συμβολικό πόσο των 4 (του courier)

Η τακτική που ακολουθεί η Nova, που οι νεότεροι συνδρομητές πληρώνουν πάγιο μικρότερο από τους παλιούς είναι όχι μόνο απαράδεκτο αλλά και πρωτάκουστο για οποιαδήποτε αγορά. Δέχομαι απόλυτα το να θέλει να προσελκύσει νέους πελάτες να τους δώσει εισαγωγικό δώρο π.χ. τσάμπα όλος ο εξοπλισμός, 1 μήνα τσάμπα ως δοκιμαστική θέαση, δώρο ο δέκτης για multiview, μέχρι και να σου στείλει και κανένα Ρωσιδάκι σπίτι. Αλλά πάγιο!!! δεν μπορεί να πληρώνουν λιγότερο οι νέοι από τους παλιούς γιατί μακροπρόθεσμα εκπαιδεύεις τους καταναλωτές να μην είναι πιστοί πελάτες και να μετακινούνται από εταιρεία σε εταιρεία συνεχώς. Και μπορεί σήμερα να είναι καβάλα στο άλογο λόγο Ελληνικού Πρωταθλήματος αλλά αύριο εάν χάσει π.χ. τον Παναθηναικό με μεγάλη ευκολία οι Παναθηναικοί θα αλλάξουν σε άλλη εταιρεία. Παντού στις συνδρομητικές υπηρεσίες υπάρχει η έννοια της επιβράβευσης του πιστού πελάτη. Πως το άλλαξε τώρα αυτό η Nova και εν μέρη ο ΟΤΕ ένας θεός ξέρει.

Τα ίδια ισχύουν και στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, δεν είναι πρωτοτυπία της Νοβα και έχω παράδειγμα εμένα την γυναίκα μου και τον αδελφό μου. Πάντα στα ίδια πακέτα ομιλίας-Ίντερνετ και SMS
Δεν το επικροτώ αλλα δυστυχώς έτσι είναι.

Last edited:
Ξεχνάς κάτι βασικό. Στην κινητή τηλεφωνία παίζουν και οι ετήσιες επιδοτήσεις ή/και μειώσεις παγίων σε κάθε ανανέωση συμβολαίου. Στην συνδρομητική τηλεόραση ο παλιός πιστός πελάτης δεν παίρνει τίποτα. Στη γυναίκα μου η Cosmote όταν πλησιάζει η ανανέωση της την ενημερώνει ότι μπορεί να πάρει το ένα και το άλλο κλπ. Εμένα η Nova και η Forthnet τόσα χρόνια δεν μου έδωσε τίποτα ούτε και με ενημέρωνε ποτέ. Αν δεν έπαιρνα από μόνος μου με απειλές αποχώρησης ακόμη θα πλήρωνα 80 ευρώ και θα ήμουν στον κόσμο μου.

Last edited by a moderator:
Εμένα πάντως ΠΟΤΕ δεν με πήρε η Cosmote να μου δώσει κάτι απο μόνη της όταν πλησίαζε η ανανέωση. Οταν όμως έφυγε η γυναίκα μου απο wind και πήρε τηλέφωνο την Cosmote λίγο ακόμα και θα της έλεγαν, "πόσο θέλετε να πληρώνετε;".
Και δεν αναφέρομαι σε επιδοτήσεις και αλλαγές κινητών, γιατί εκεί γίνεται μεγάλο πάρτυ...
Αλλα ας κλείσω το off , γιατί παραμονεύει ο Σεραφείμ :P

Ετσι είναι δυστυχώς, αλλοιώς θα έβγαιναν για πούλημα στις μικρές αγγελίες και θα είχα πουλήσει ήδη ένα Nova in a box και τον παλιό μου 831 στο συμβολικό πόσο των 4 (του courier)

Αυτό και αν είναι απαράδεκτο όταν σου ζητούν να πληρώσεις το μηχάνημα. Αν μου λες δώσε μου 149 για τον pvr σημαίνει ότι είναι δικός μου και τον κάνω ότι θέλω ή αντίστοιχα ο άλλος που τον αγοράζει σου λέει θέλεις τον 865 και μου λες 149... το βρισκω από αλλού φθηνότερα...
Αν θέλουν να απαγορεύουν τις μεταφορές ειναι 100% λάθος να ζητουν χρήματα είτε 49 είτε 149 για το μηχανημα που απαιτήται για την χρήση της υπηρεσίας!!!!