Προσφορά NOVA

ναι καi παλι ομως οχι "φωναχτα",αλλα μετα απο τηλεφωνο.στο σαιτ δεν ειχε αναρτηθει κατι σχετικο,ανεξαιρετως οτι δοθηκε σε αρκετους συνδρομητες 3play.

Επειδη ενδιαφερεται η θεια μου για 3play υπαρχει πιθανοτητα να ξαναβγαλουν καμια καλη προσφορα πριν τα Χριστουγεννα ή να της πω να βαλει αυτο με τα 29,90+5,00(κινητα) συνολο 34,90.
Εγω πιστευω οτι αξιζει να περιμενει μερικες μερες ακομη γιατι κατι μπορει να βγαλουν.Τι λετε εχει ακουστει τιποτα?
Και εγώ έχω πει σε ένα φίλο και περιμένει, ελπίζοντας σε λίγες μέρες να δούμε κάτι.

Πέρσι ξεκίνησε 14/11 και τελείωσε τυπικά 31/12 , ίσως αν κάνεις μια ερώτηση στον εκπρόσωπο της εταιρίας που έχουμε εδώ, μπάς μας δώσει κανένα hint :)

Ποιος ειναι ο εκπροσωπος της εταιριας να τον ρωτησω?

Last edited by a moderator:
Ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορει να παρει καποιος για tripla play + full pack ?

Εγω εχω triple play + cinema στα 44,90 και ειχα κανει αιτημα να με παρουν απο το τμημα προσφορων με σκοπο να τους ζητησω να μου προσθεσουν το sports πακετο σε καλυτερη τιμη απο τα 19.90 ,τα οποια τα θεωρω υπερβολικα υψηλη τιμη .
Οντως με πηραν ,αλλα δεν καταφερα τιποτα . Μου ειπαν οτι η τιμη ειναι 19.90 και οτι δεν υπαρχει καμια αλλη προσφορα .

Προφανως ειδαν οτι εχω παει σε triple play πριν απο λιγους μηνες οποτε και δεν θα μπορουσα να μιλησω για διακοπη ...θα προσπαθησω και παλι αργοτερα .

Κάτι μου λέει ότι δεν θα γίνει αντίστοιχη προσφορά με αυτή του παρελθόντος. Χθες είδα σε σάιτ, προωθητικό δημοσίευμα της προσφοράς των καναλιών novacinema με +15 ευρώ στο triple play και ημερομηνία δημοσίευσης 12/11. Μακάρι να διαψευσθώ.

εγω εχω το 3play+720 λεπτα στα κινητα+full pack στα 49.80. Για φιλους που το εχω ζητησει δεν το εχουνε κανει ξανα ... ουτε για τους γονεις μου

Αν γίνει προσφορα χρισουγεννιάτικη το πολύ να δώσουν στο 3play το απλό και το novasport 1 όπως πέρισυ! το 40αρι(σπορτ ή σινεμα) προβλέπω να πάει για καλοκαίρι!

Να σου πω εγω που εχω οτε tv το novasport1 δε θα με χαλαγε καθολου μακαρι να το δωσει

Δύσκολα το βλέπω να παίξει προσφορά φέτος τα Χριστούγεννα από Nova. Πολύ προωθείται τώρα τελευταία σαν προσφορά το 15ευρω για novacinema extra στο 3play. Πάρτυ θα κάνει ο ΟΤΕ με την προσφορά που ήδη τρέχει με μισή συνδρομή στο ΟΤΕTV σε συνδυασμό με φορητότητα στο τηλέφωνο.

σύμφωνα με τις πληροφορίες μου προσφορά θα βγεί μέσα στην εβδομάδα

Last edited by a moderator:
Ας κανει και μια προσφορα της προκοπης για αυτους που εχουν επιμερους πακετα να πανε σε full :flute:

Ευκαιρία είναι τότε, για να σταματήσουν να τα χώνουν ;) Τα παράπονα είναι περισσότερα όταν το προϊόν είναι υπερτιμημένο.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σίγουρο δεν είναι τίποτα, αλλά μέσα στη Νοβα κυκλοφορεί φήμη για προσφορά που θα βγεί αυτές τις μέρες