vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,214
5 ευρώ λιγότερα από την προσφορά Χριστουγέννων 2013.Με πήραν σήμερα για προσφορά στα 39,90, 3 play με NS1+NC1 ,από εξωτερικό συνεργάτη.
Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη προσφορά.
Με πήραν από Forthnet/Nova και ως παλιό συνδρομητή (που έφυγα) μου έκαναν τις 2 παρακάτω προσφορές.
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova full pack στα 49,90 για πάντα
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα.
Τα τέλη δεν μου τα δίνουν (34,9) αλλά το θέμα είναι πως δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΟΤΕ που μίλησα δεν μου κάνει σοβαρή αντιπροσφορά.
Υπάρχουν και τώρα οι 12 ώρες κινητά... απλά μαζί με NS+NC πάμε στα 44,90 για να μπούν και οι 12 ώρες, όχι στα 39,90. Για αυτό ρωτάω τον φίλο αν του τα δίνουν στα 39,90...nigi78 said:Η προσφορά που ισχύει τώρα, ειναι τα κινητά με χρέωση αστική. Με πήραν πριν μια βδομάδα και τα ενεργοποίησα. Οι 12 ώρες κινητά, ήταν περσινή προσφορά. Εκτός αν την κάνουν επιλεκτικά σε παλιούς συνδρομητές.
Tα κινητά με αστική χρέωση ήταν μέρος και της περυσινής προσφοράς.
Δηλαδή αν ξεπεράσεις τις 12 ώρες, μετά θα έχεις αστική χρέωση.
Φίλε μου είσαι σίγουρος για το "24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα"?
Σε ρωτάω γιατί εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου κάνανε αυτήν την προσφορά με 39,90 αλλά τα κινητά σαν αστικά, χωρίς τις 12 ώρες... μου είπαν ότι αυτή η προσφορά που είχε και 12 ώρες κινητά υπήρχε μόνο λέει τα
χριστούγεννα...
Θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να το ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ισχύει με την προσφορά, γιατί το "24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα" θα με ενδιέφερε πολύ...
Αυτό δεν είναι προσφορά, αλλά η επίσημη τιμή τιμοκαταλόγου, αφού το 3play κοστίζει 29,90 , συν τα 5 για τις 12 ώρες προς κινητά, μας κάνει 34,90 /μήνα.24 ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, Start Pack, δωρεάν εξοπλισμός και εγκατάσταση, 34,90 τον μήνα. Μόλις το έβαλα.
Δεν έχεις και άδικο. Βέβαια, η πρόθεσή μου δεν ήταν να στενοχωρήσω τον "ln()" αλλά να τον ενημερώσω (άλλωστε αυτό το χαρακτήρα έχει ένα forum).foufoute παει του εκοψες την χαρα του Ln οτι δεν ειναι προσφοραασε να χαρει βρε σι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.