Προσφορά NOVA

Με πήραν σήμερα για προσφορά στα 39,90, 3 play με NS1+NC1 ,από εξωτερικό συνεργάτη.
Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη προσφορά.
5 ευρώ λιγότερα από την προσφορά Χριστουγέννων 2013.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Είμαι με τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά του 2012 (24άρι ίντερνετ, σταθερά, Start Pack + Novasports 1 με 29,90). Πέρσι μου είχαν προτείνει να προσθέσω full pack και κινητά με 49,90. Τους πήρα τώρα και είπαν ότι δεν γίνονται αυτή τη στιγμή προσφορές και μόνο αν θέλω με τις επίσημες τιμές (69,90). Οπότε τους είπα αντίο.

Άλλαξαν πολιτική ξαφνικά ή απλά δεν τους αρέσουν τα μούτρα μου;

δε μπορουνε να κανουν παντα οποτε θελουμε εμεις προσφορες, απλα δεν υπαρχει αυτην την στιγμη η συγκεκριμενη προσφορα γι αυτο και δε σου την δεινουν

Με πήραν από Forthnet/Nova και ως παλιό συνδρομητή (που έφυγα) μου έκαναν τις 2 παρακάτω προσφορές.
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova full pack στα 49,90 για πάντα
-24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα.
Τα τέλη δεν μου τα δίνουν (34,9) αλλά το θέμα είναι πως δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΟΤΕ που μίλησα δεν μου κάνει σοβαρή αντιπροσφορά.

Φίλε μου είσαι σίγουρος για το "24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα"?
Σε ρωτάω γιατί εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου κάνανε αυτήν την προσφορά με 39,90 αλλά τα κινητά σαν αστικά, χωρίς τις 12 ώρες... μου είπαν ότι αυτή η προσφορά που είχε και 12 ώρες κινητά υπήρχε μόνο λέει τα
χριστούγεννα...
Θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να το ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ισχύει με την προσφορά, γιατί το "24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα" θα με ενδιέφερε πολύ...

Η προσφορά που ισχύει τώρα, ειναι τα κινητά με χρέωση αστική. Με πήραν πριν μια βδομάδα και τα ενεργοποίησα. Οι 12 ώρες κινητά, ήταν περσινή προσφορά. Εκτός αν την κάνουν επιλεκτικά σε παλιούς συνδρομητές.

@ molto: έπρεπε να το "χτυπήσεις" το πακέτο...

Tα κινητά με αστική χρέωση ήταν μέρος και της περυσινής προσφοράς.

Δηλαδή αν ξεπεράσεις τις 12 ώρες, μετά θα έχεις αστική χρέωση.

nigi78 said:
Η προσφορά που ισχύει τώρα, ειναι τα κινητά με χρέωση αστική. Με πήραν πριν μια βδομάδα και τα ενεργοποίησα. Οι 12 ώρες κινητά, ήταν περσινή προσφορά. Εκτός αν την κάνουν επιλεκτικά σε παλιούς συνδρομητές.
Υπάρχουν και τώρα οι 12 ώρες κινητά... απλά μαζί με NS+NC πάμε στα 44,90 για να μπούν και οι 12 ώρες, όχι στα 39,90. Για αυτό ρωτάω τον φίλο αν του τα δίνουν στα 39,90...

Tα κινητά με αστική χρέωση ήταν μέρος και της περυσινής προσφοράς.

Δηλαδή αν ξεπεράσεις τις 12 ώρες, μετά θα έχεις αστική χρέωση.

Υπάρχουν και τώρα οι 12 ώρες, με +5 ευρώ. Χωρίς το +5 ευρώ δεν έχει 12ωρο...

24 ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, Start Pack, δωρεάν εξοπλισμός και εγκατάσταση, 34,90 τον μήνα. Μόλις το έβαλα.

Φίλε μου είσαι σίγουρος για το "24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα"?
Σε ρωτάω γιατί εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου κάνανε αυτήν την προσφορά με 39,90 αλλά τα κινητά σαν αστικά, χωρίς τις 12 ώρες... μου είπαν ότι αυτή η προσφορά που είχε και 12 ώρες κινητά υπήρχε μόνο λέει τα
χριστούγεννα...
Θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να το ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ισχύει με την προσφορά, γιατί το "24 ίντερνετ,απεριόριστα αστικά και υπεραστικά,12 ώρες κινητά και Nova Sport ή Cinema στα 39,90 για πάντα" θα με ενδιέφερε πολύ...

Ναι αυτή την προσφορά μου έδωσαν, μάλλον επειδή ήμουν παλιός (8-9 χρόνια) συνδρομητής.

24 ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά, Start Pack, δωρεάν εξοπλισμός και εγκατάσταση, 34,90 τον μήνα. Μόλις το έβαλα.
Αυτό δεν είναι προσφορά, αλλά η επίσημη τιμή τιμοκαταλόγου, αφού το 3play κοστίζει 29,90 , συν τα 5 για τις 12 ώρες προς κινητά, μας κάνει 34,90 /μήνα.
Η εγκατάσταση, έτσι κι αλλιώς είναι δωρεάν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Άρα, το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί προσφορά είναι ο δωρεάν εξοπλισμός (pace 831), ο οποίος δινόταν με 49 , εκτός κι αν γινόταν χρήση πιστωτικής κάρτας, οπότε και σ' αυτή την περίπτωση ήταν δωρεάν. Δηλαδή, ουσιαστικά πήρες δωρεάν τον pace 831 χωρίς πιστωτική κάρτα και τίποτα παραπάνω (όπως π.χ. δωρεάν τα HD κανάλια για κάποιο διάστημα ή το adult pack κτλ.).

Last edited:
foufoute παει του εκοψες την χαρα του Ln οτι δεν ειναι προσφορα:) ασε να χαρει βρε σι

Εγώ είχα την χριστουγεννιάτικη προσφορά του 2012.Πριν 5 μέρες τους πήρα τηλ. και τους ζήτησα το 3play με το sports pack συν τα κινητα με 39.90.Μου είπαν ότι δεν τρέχει τέτοια προσφορά αυτήν την στιγμή.Τους απάντησα ότι ξέρω ότι δίνεται επιλεκτικά σε κάποιους συνδρομητές και ότι δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο.Είπαν ότι καταγράφουν το αιτημά μου και το έκλεισα.Σε 10 λεπτά με πήραν τηλ. και μου έδωσαν αυτά που ζήτησα.Άρα είναι και λίγο θέμα πίεσης και διπλωματίας.

foufoute παει του εκοψες την χαρα του Ln οτι δεν ειναι προσφορα:) ασε να χαρει βρε σι
Δεν έχεις και άδικο. Βέβαια, η πρόθεσή μου δεν ήταν να στενοχωρήσω τον "ln()" αλλά να τον ενημερώσω (άλλωστε αυτό το χαρακτήρα έχει ένα forum).
Έτσι, ίσως διεκδικήσει κάτι παραπάνω (π.χ. δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες), τώρα που έμαθε ότι στην ουσία αγόρασε με τον κανονικό τιμοκατάλογο αυτό που κάποιοι βάφτισαν προσφορά και του το λάνσαραν με πλάγιο τρόπο.

Απ' ότι έχει φανεί τα τελευταία 3-4 χρόνια, οι επίσημες προσφορές της εταιρείας γίνονται κάθε καλοκαίρι και Χριστούγεννα. Δεν αναφέρομαι φυσικά σ' αυτές που γίνονται μόνο τηλεφωνικά και επιλεκτικά σε κάποιους που έχουν διακόψει ή είναι παλιοί συνδρομητές κτλ.
Στα μεσοδιαστήματα των επίσημων προσφορών τα πράγματα μπερδεύονται κυρίως από τους εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι προσθαφαιρούν υπηρεσίες (π.χ. αντί για τα δωρεάν HD, δίνουν τα 720' προς κινητά κτλ.), έτσι ώστε να προσφέρουν τα πακέτα του τιμοκαταλόγου με έξυπνο τρόπο και ελαφρώς διαφοροποιημένο, λανσάροντάς τα σαν προσφορά, μήπως και "τσιμπήσουν" κάποιο νέο πελάτη που ενδιαφέρεται και δεν θα καταλάβει τη διαφορά.

παιδια εχουμε ηδη στο πατρικο μου 3play+sportspack στη κανονικη του τιμη.τωρα σκεφτομαι να βαλω κι εγω στο δικο μου,αν τους παρω σαν ηδη πελατης και ζητησω και δευτερο πακετο θα παιξει λετε καμια προσφορα?να παρω τηλεφωνο η καλυτερα σε καταστημα?

Last edited by a moderator:
καλύτερα θα ήταν να τους στείλεις mail και να τους πεις για την προσφορά που θες στη forthnet στο [email protected]

Last edited by a moderator:
Παιδια ποια τιμη θα ηταν προσφορα για triple play 24mbps + nova full πακετο + HD + multiview ?

Πληρωνα 44,90 για triple play 24mbps + nova cinema πακετο + HD + multiview και μου το πηγαν στα 55,80 γιατι τελειωσε η προσφορα των 6 μηνων δωρεαν multiview ..
Θεωρω οτι ειναι παρα πολλα .. ειδικα η τιμη του multiview ειναι υπερβολικη .

Εχω περιθωρια να τους πιεσω για κατι καλυτερο ή να τους χαιρετησω ?

Last edited:
μα με το πακετο cinema εχεις δωρεαν multiview κ HD ...οποτε triple play 24mbps + nova cinema πακετο + multiview (+HD) κοστιζει 44.90 κανονικα πως σου ειπαν 55,80??!!

Last edited: