Προσφορά NOVA

Παιδιά οι προσφορές είναι στοχευμένες και διαφορετικές ανα πελάτη. Παράδειγμα σε εμένα τον Νοέμβριο μου έδωσαν 24mb internet, απεριόριστα σταθερά-εξωτερικό σε 50 χώρες και κινητά, full pack nova και τα hd δωρεάν για πάντα στην τιμή των 49,90 . Δεν ξέρω με τι κριτήριο επιλέγουν τους πελάτες αλλά σίγουρα οι προσφορές είναι διαφορετικές ανα φυσικό πρόσωπο.

Εμένα σήμερα με πήραν 2 φορές σε αριθμό που έχω στην HOL, προσφέροντας δώρο και την μεταφορά από άλλο πάροχο.

Το πακέτο που που προσέφεραν ήταν 3play με NS1,NC1 στα 39,90 με αποκωδικοποιητή δώρο.

μα με το πακετο cinema εχεις δωρεαν multiview κ HD ...οποτε triple play 24mbps + nova cinema πακετο + multiview (+HD) κοστιζει 44.90 κανονικα πως σου ειπαν 55,80??!!

Λενε οτι στο συμβολαιο που υπεγραψα ειχα το multiview δώρεαν για 6 μηνες...

Εμένα σήμερα με πήραν 2 φορές σε αριθμό που έχω στην HOL, προσφέροντας δώρο και την μεταφορά από άλλο πάροχο.

Το πακέτο που που προσέφεραν ήταν 3play με NS1,NC1 στα 39,90 με αποκωδικοποιητή δώρο.

Δελεαστική η μεταφορά απο αλλο πάροχο. Βεβαια, εαν εισαι των αθλητικών, καλύτερα να σου δώσουν όλα τα sports, η εαν εισαι των ταινιών, να πάρεις τα cinema. Οχι οτι αξίζουν βεβαια, αλλα τελικά εσυ ξέρεις καλύτερα....

Εγώ έχω ήδη Nova :P
Απλά στο άλλο τηλέφωνο δεν έχω Forthnet. :)

Aπλώς αναφέρω τις προσφορές για να ενημερώνονται όσοι περιμένουν προσφορές.

Συγγνώμη προκαταβολικά αν είναι εκτός θέματος, αφού δεν αφορά ειδική (ανεπίσημη) προσφορά.

Βλέπω στο site της Forthnet ότι
1) πλέον τα συμβόλαια είναι 18 μηνών (κάτω δεξιά εκεί που λέει επιλογή αποκωδικοποιητή)
2) όποιος πάρει τα novasports και τα novacinema, εκτός από 12 μήνες HD & Multiview παίρνει δωρεάν και τον PVR 865, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής.

Αναρωτιέμαι αν ισχύουν τα ίδια και για ανανεώσεις.

Θα συμφωνήσω οτι οι προσφορές τους διαφέρουν από πελάτη σε πελάτη.Πιθανών να εχει να κάνει με το ποσο χρονικό διαστημα τους τα σκας,εισαι συνεπής στις πληρωμές κ.λ.π. Εμένα με πηραν σημερα απο forhtnet και μου πρότειναν 12 ωρες κινητα το μηνα στο ηδη doubleplay πακέτο με 29,90 το μηνα για πάντα.Δελεαστικό μεν..ειμαι συνδρομητης και τους τα σκαω δε..απο τότε που πρωτοέβγαλαν το Forhtnet adsl σε κουτί με εκείνο το modem ουτε μια παλάμης μεγέθους που περίμενες να σταθεροποιηθεί το λαμπάκι για να συγχρονιστεί η γραμμήηηηηη..που επεφτε πυκνα συχνααααα κ.λ.π.
Σαν ενα αλλο παραδειγμα συγγενης εχει 3play με όλα τα novasports στα 39,90 το μήνα.Ε βέβαια αφου ηταν χρόνια αιμοδότης της nova.
Τέλος πάντων αυτα πιστεύω στους δύσκολους καιρούς που είμαστε προς οφελός μας είναι αρκεί να υπάρχει και το ανάλογο ενδιαφέρον.π.χ. εγώ nova για να βλέπω την καλλονή και τον εναν να πλακώνεται με τον αλλο δεν πληρώνω επουδενεί.Θα συμβιβαστώ με αλλες λύσεις αν θέλω να δω καποιον αγώνα.Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές..:2thumb22sup:

Last edited:
Πάνω σε αυτό που λες περί πλακώματος, το "ποδοσφαιρικό προϊόν" έχει χτυπηθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό από τις αίολες και αστήρικτες κατηγορίες των ίδιων των παραγόντων των ποδοσφαιρικών ομάδων που σαν αποτέλεσμα έχει οι παίκτες να βαρύνονται από αυτήν την παραφιλολογία ώστε να ξεσπούν σε συμπαίκτες αντίπαλης ομάδας. Έχει αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος και δυστυχώς η Forthnet θα βρεθεί πολύ ζημιωμένη από αυτό που γίνεται.

Επίσημα δεν υπάρχει πλέον.Κατά καιρούς γίνεται τέτοια προσφορά επιλεκτικά σε ορισμένους τυχερούς,με άγνωστα κριτήρια.Δε χάνεις και τίποτα να τους το ζητήσεις.

Πάνω σε αυτό που λες περί πλακώματος, το "ποδοσφαιρικό προϊόν" έχει χτυπηθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό από τις αίολες και αστήρικτες κατηγορίες των ίδιων των παραγόντων των ποδοσφαιρικών ομάδων που σαν αποτέλεσμα έχει οι παίκτες να βαρύνονται από αυτήν την παραφιλολογία ώστε να ξεσπούν σε συμπαίκτες αντίπαλης ομάδας. Έχει αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος και δυστυχώς η Forthnet θα βρεθεί πολύ ζημιωμένη από αυτό που γίνεται.

Που να δεις τωρα που έπεσε κατηγορία και ο ΑΡΗΣ...
Πολύς κόσμος στη Θεσσαλονίκη και οχι μονο.
Προβλέπονται προσφορές απίστευτες στη συμπρωτεύουσα....

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Που να δεις τωρα που έπεσε κατηγορία και ο ΑΡΗΣ...
.
Καλα αυτα τα ελεγαν και με την Αεκ και τελικα παλι στην νοβα ειναι η Αεκ. Δεν τελειωσε ακομα το πρωταθλημα, περιμενετε μηπως πεσουν αλλοι τελικα.

Με πηραν για 3play ,απεριοριστα κινητα + Novasports1 + Novacinema 1 + δώρο o novabox HD και το πιάτο στα 44,90 το μήνα για πάντα. Με επίσης "δώρο" οτι καθε χρόνο 2 μήνες θα είναι στα 29,90 όπως και οι δυο πρώτοι όταν με ενεργοποιήσουν.Είχα nova start pack απο 2010 έως 2012 οπου και τότε διέκοψα.Από τότε ψιλο-στα αντίδια τους με είχαν αν και είμαι στη forthnet από οταν δημιουργήθηκε.Καλή προσφορούλα.Τι λέτε;

εγω παλι τους εστειλα μειλ (ειμαι σε ote double play) με το πακετο που θελω και ζητωντας να μου κανουν μια προσφορα.....και μου απαντησαν να δω το σαιτ τους για τις προσφορες που παιζουν ή να περασω απο καποιο καταστημα τους.....:BDGBGDB55:

χαχα..κομψο νοβιστικο ακυρο δηλαδή; εγώ οταν της ειπα οτι υπαρχουν αναφορες πελατων σας με 39,90 ολο το sportspack + τις 12 ωρες κινητα πηγε να παθει εγκεφαλικο,μπερδεψε τα λογια της,μου ειπε οτι ζαλιζεται κ.λ.π. (πλάκα κανω.. απλα με ξαφνικο υφος μου ειπε οτι δεν υπαρχει καποια τετοια προσφορά..)

Με πηραν για 3play ,απεριοριστα κινητα + Novasports1 + Novacinema 1 + δώρο o novabox HD και το πιάτο στα 44,90 το μήνα για πάντα. Με επίσης "δώρο" οτι καθε χρόνο 2 μήνες θα είναι στα 29,90 όπως και οι δυο πρώτοι όταν με ενεργοποιήσουν.Είχα nova start pack απο 2010 έως 2012 οπου και τότε διέκοψα.Από τότε ψιλο-στα αντίδια τους με είχαν αν και είμαι στη forthnet από οταν δημιουργήθηκε.Καλή προσφορούλα.Τι λέτε;

Δεν την λες και τόσο καλή.

Τωρα, εαν εσυ εισαι έτοιμος να αγοράσεις, κανείς δεν μπορει να σε σταματήσει... :)

Ενταξει,αν λαβεις υποψη σου οτι θα ειμαι νεος ουσιαστικα πελάτης τους καλούτσικη ειναι.Επίσης στο τυπικο 44,90 αν δεις στο site δεν δινουν τις 12 ωρες.Σε μενα τις βαζουν μεσα.+ τους 2 μηνες στα 29,90 καθε χρονο.Γενικοτερα ακουω οτι εχει σκληρυνει στο θεμα προσφορών.

Last edited by a moderator: