μα με το πακετο cinema εχεις δωρεαν multiview κ HD ...οποτε triple play 24mbps + nova cinema πακετο + multiview (+HD) κοστιζει 44.90 κανονικα πως σου ειπαν 55,80??!!
Εμένα σήμερα με πήραν 2 φορές σε αριθμό που έχω στην HOL, προσφέροντας δώρο και την μεταφορά από άλλο πάροχο.
Το πακέτο που που προσέφεραν ήταν 3play με NS1,NC1 στα 39,90 με αποκωδικοποιητή δώρο.
Πάνω σε αυτό που λες περί πλακώματος, το "ποδοσφαιρικό προϊόν" έχει χτυπηθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό από τις αίολες και αστήρικτες κατηγορίες των ίδιων των παραγόντων των ποδοσφαιρικών ομάδων που σαν αποτέλεσμα έχει οι παίκτες να βαρύνονται από αυτήν την παραφιλολογία ώστε να ξεσπούν σε συμπαίκτες αντίπαλης ομάδας. Έχει αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος και δυστυχώς η Forthnet θα βρεθεί πολύ ζημιωμένη από αυτό που γίνεται.
Καλα αυτα τα ελεγαν και με την Αεκ και τελικα παλι στην νοβα ειναι η Αεκ. Δεν τελειωσε ακομα το πρωταθλημα, περιμενετε μηπως πεσουν αλλοι τελικα.Που να δεις τωρα που έπεσε κατηγορία και ο ΑΡΗΣ...
.
Με πηραν για 3play ,απεριοριστα κινητα + Novasports1 + Novacinema 1 + δώρο o novabox HD και το πιάτο στα 44,90 το μήνα για πάντα. Με επίσης "δώρο" οτι καθε χρόνο 2 μήνες θα είναι στα 29,90 όπως και οι δυο πρώτοι όταν με ενεργοποιήσουν.Είχα nova start pack απο 2010 έως 2012 οπου και τότε διέκοψα.Από τότε ψιλο-στα αντίδια τους με είχαν αν και είμαι στη forthnet από οταν δημιουργήθηκε.Καλή προσφορούλα.Τι λέτε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.