Προσφορά NOVA

Βαλε 3play στα 29,90 και μετα ζητα προσφορα για τα add on πακετα....

το αρχικο μου πλανο αυτο ηταν (ειναι) γιατι ουτως ή αλλως θελω να φυγω απο HOL.
Aπο την ομως , δεν ξερω αν θα παρω ολα τα υπολοιπα αν δεν κανω απο την αρχη αιτηση για full pack (12 μήνες Δωρεάν Nova Multiview & Δωρεάν HD)

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά αυτό μου είπε στο τηλέφωνο. Πιστεύω αύριο που γίνεται η φορητότητα θα με ξαναπάρουν γιατί και εχθές το απόγευμα με πήραν αλλά δεν το πρόλαβα.

εχω το πακετο cinema pack me τηλεφωνο απεριοριστα σε σταθερα δωρεαν ιντερνετ 24 απεριοριστο ολα στην τιμη τον 44.99 καθε ιουλιο με αυγουστο το κανω ανανεωση ... Μπορω φετος να παρω κατι παρπαανω στην τιμη αυτη ??? η κατι παραπανω να τους ζητησω ????

Όταν θα έρθει η ώρα και λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου κάνε αίτηση διακοπής με κύριο λόγο το οικονομικό.. και περίμενε την αντιπροσφορά τους..

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αίτηση διακοπής γιατί με ενδιαφέρει προσωπικά.

Δηλαδή κάνεις την αίτηση διακοπής και απλά περιμένεις?
Κανονικά θα αντιπροτείνουν κάτι, από ότι διαβάζω και εδώ μέσα, σωστά?

Εαν όμως δεν αντιπροτείνουνε κάτι και επιπλέον δεν επικοινωνήσουν καθόλου μαζί μου, τότε σημαίνει ότι ισχύει η αίτηση διακοπής (που αιτήθηκα) και χάνουμε και τον αριθμό τηλεφώνου του 3play?
Μπορεί να γίνει αυτό?

Νομίζω ότι μου είπε και για κινητά γιατί όταν της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει η ομιλία μου είπε ότι μπορώ να κάνω εκτροπή στο κινητό και να χρησιμοποιώ εκεί την ομιλία.

Δηλαδή μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 720 λεπτά για να πάρεις τηλέφωνο από το κινητό σου; Γίνεται αυτό;
Ποιος είναι ο τρόπος;

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά αυτό μου είπε στο τηλέφωνο. Πιστεύω αύριο που γίνεται η φορητότητα θα με ξαναπάρουν γιατί και εχθές το απόγευμα με πήραν αλλά δεν το πρόλαβα.

Γνωρίζει κανένας άλλος;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αίτηση διακοπής γιατί με ενδιαφέρει προσωπικά.

Δηλαδή κάνεις την αίτηση διακοπής και απλά περιμένεις?
Κανονικά θα αντιπροτείνουν κάτι, από ότι διαβάζω και εδώ μέσα, σωστά?

Εαν όμως δεν αντιπροτείνουνε κάτι και επιπλέον δεν επικοινωνήσουν καθόλου μαζί μου, τότε σημαίνει ότι ισχύει η αίτηση διακοπής (που αιτήθηκα) και χάνουμε και τον αριθμό τηλεφώνου του 3play?
Μπορεί να γίνει αυτό?

Άμα δεν σε πάρουν ακυρώνεις τελευταία μέρα την αίτηση διακοπής

Αυτά που έγραψες με προβληματίζουν και εμένα.
Αυτό που θέλαμε ήταν να το συνεχίσουμε για ένα 4μηνο με 10 ευρώ στο απλό πακέτο όπως κάναμε και πέρυσι απλά για να έχουν καλή εικόνα στα ελεύθερα κανάλια και κάνα παιδικό για τα εγγόνια.
Η 12μηνη δέσμευση είναι ένα άλλο θέμα.
Τα hd δε τον ενδιαφέρουν γιατί βλέπει σε μία 23αρα τηλεόραση οπότε δε βλέπει διαφορά.

Μάλλον θα συνεχίσω και αυτόν τον μήνα στο sports και μετά κόψιμο μέχρι να ξαναρχίσουν οι μπάλες.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ανεξάρτητα με την απόφαση σου, η προσφορά πάντως ήταν πολύ καλή, με το σκεπτικό οτι το champions league είναι στην nova.

Καλή είναι για κάποιον που χρειάζεται το full pack και παρακολουθεί αρκετά από τα κανάλια του πακέτου.
Φέτος είχα και τα 2 πακέτα και θα έλεγα ότι nova έβλεπα μόνο όταν είχε κάνα "ντέρμπυ" του Ελληνικού πρωταθλήματος ή όταν είχε cl.
Είναι πια τόσο πλήρες το πακέτο του ΟΤΕ σε παιδικά,αθλητικά,ντοκιμαντέρ και ταινίες που θα θεωρούσα πιο λογικό να έδινα τα 21,90 για τη νόβα παρά για τον ΟΤΕ.
Και για να μην γίνει και εδώ το νήμα ote vs nova θα τονίσω ότι αποτελεί άποψη σύμφωνα με τα γούστα μου και μόνο η παραπάνω.
Αν πριν τα 3-4 χρόνια έπαιζε το full pack της nova στα 31 ευρώ θα το έπαιρνα τρέχοντας τώρα για πολλούς λόγους διστάζω.

μια περιοδο ειχα και εγω για 6 μηνες τα 2 πακετα στο πληρες πακετο τους ... και εβλεπ μοναχα τα αθλητικα στον οτε και ολα τα αλλα στην νοβα ..τωρα εχω σταματησει τον ΟΤΕ... προσφορα για εμενα ειναι μοναχα η τιμη των 49.90 για παντα στην νοβα με ολα μεσα .. πληρες πακετο , 720 λεπτα στα κινητα , 24μβιτ και φυσικα τα HD. Ουτε 54.90 ουτε κατι αλλο .. 50 ευρω τα παντα ολα ειναι πολυ καλη τιμη στα δικα μου γουστα φυσικα

Συνεχίζω για Μάιο με το sport στα 31 ευρώ και μετά μάλλον διακοπή.
Μου είπαν για 2 προσφορές αυτήν την περίοδο αλλά δεν ξέρω ποιους αφορούν.
Απλό πακέτο στα 14,90 ευρώ και σπορτ στα 29,90 και τα 2 με 12μηνη δέσμευση.
Το 1 πρώτο είναι στην ίδια τιμή με το απλό του ote στα 14,90 ευρώ με πιο ελλιπές περιεχόμενο για τη nova ειδικά με την προσθήκη αύριο των 2 NG από το ΟΤΕ και τα δωρεάν HD κανάλια.

Ενημερωτικά η προσφορά που υπήρχε μέχρι πριν καποιες μερες με δωρεαν τον δέκτη τελείωσε.. Τωρα 49 ευρωπουλάκια..

Παιδιά μια ερώτηση...τον Ιούλιο κλείνει ο χρόνος που είχα κάνει συμβόλαιο για το 3play της Nova. Μετά επειδή θέλω να περιμένω τι θα γίνει με τα δικαιώματα του Champions League ώστε να δω αν θα μεινω ή θα φύγω. Μετά τον πέρασμα 12 μηνών γίνεται καμιά ανανέωση συμβολαίου για άλλους 12 ή απλά πάει αόριστο και μπορώ να φύγω όποτε θέλω χωρίς πρόστιμο?

Τα δικαιώματα θα υπάρχουν και του χρόνου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το χρόνου τέτοιο καιρό θα ξέρουμε και για την επόμενη σεζόν.
Όταν περάσεις τον χρόνο, πάει αορίστου και φεύγεις οπότε θες χωρίς ποινή.

Ενημερωτικά η προσφορά που υπήρχε μέχρι πριν καποιες μερες με δωρεαν τον δέκτη τελείωσε.. Τωρα 49 ευρωπουλάκια..

ισχύει η προσφορά δωρεάν ο 831 και στα 49 ο PVR εάν επιλέξει πακέτο με Novasports ALL ή Novacinema ALL

εγώ που πήρα πριν ένα μήνα προσφορά για Multiview ήταν ο 831 δώρο και ο PVR 99,00 ακατέβατα, γκκκρρρ!!!!
σε Triple Play