Προσφορά NOVA

59,90 nova full pack με hd, dsl24 , απεριοριστα σταθερα κινητα και multiview ειναι καλη προσφορα ή μπορω να πιεσω και αλλο?

Εχω την περσινη προσφορα 3play 39.90 με τα novasports, η οποια ειναι (υπερβολικά) καλη. Αν το κανουν 49.90 με full pack δε θα το σκεφτω καν..

59,90 nova full pack με hd, dsl24 , απεριοριστα σταθερα κινητα και multiview ειναι καλη προσφορα ή μπορω να πιεσω και αλλο?

είσαι πολύ καλά αφού έχεις τις έξτρα υπηρεσίες και με full pack σε πολύ καλή τιμή

Να το ζητήσεις γραπτώς!

Εγω έω 49,80 3play μονο με τα αθλητικά. Λήγει Αυγουστο, Με πήραν σήμερα και μου είπαν για full nova με αλλα 8 ευρώ νομίζω. Τους είπα θα το σκεφτώ.Τι λέτε συμφέρει ή να περιμένω μπας και τα βρω σε κανα 49.90 με full που λέτε εδω κάποιοι?

αν βλέπεις ταινίες ή σειρές αξίζει το 8 ευρώ παραπάνω αφού έχει όλες τις ταινίες δωρεάν με την υπηρεσία On demand . Αν δεν βλέπεις άστο .

Οn lottery εννοείς μάλλον.
Γιατί δεν είσαι σίγουρος τι θα κατεβεί.
Πρέπει να μπορείς να τα κατεβάσεις και μέσω της θύρας Ethernet(μέσω internet) για να θεωρείται αξιόπιστη η υπηρεσία on demand.

Τελικα μου το αφησαν 54.90 και το εβαλα..Δεν εχω το on demand γιατι δεν εχω αυτο το κουτι..

Επαιξε διαφημιση 3play με 29.90 μαζι με κινητα. Οποιος ξερει περισσοτερα ας ενημερωσει.

εγώ παίδες σήμερα έκλεισα την εξής προσφορά για 3play με full novasports (έγινε τηλ. απο forthnet φεύγω από HOL) ....δωρεάν εξοπλισμός +εγκατάσταση , δωρεάν τέλος ενεργοποίησης , hd , και οι 3 πρώτοι μήνες 29,9 μετά 49,9 .Άρα βγαίνει περίπου 45 ευρώ το μήνα

με 18μηνη δεσμευση, ε;
ειναι η προσφορα που κανουν αυτο τον καιρο οι εξωτερικοι συνεργατες νοβα

μου είπε στην αρχή για 18ημηνο μετά κλείσαμε 12μηνο

Καλεσες εσύ ή σε πήραν αυτοί;;

Γιατί κι εγώ σε Hol είμαι και θέλω να φύγω, απλά περιμένω κατάλληλη προσφορά για forthnet (50 euro full pack)

μου είπε στην αρχή για 18ημηνο μετά κλείσαμε 12μηνο

προσεξε τη συμβαση που θα σου στειλουν να υπογραψεις..
κι εμενα στο τηλ μου ελεγαν μεχρι τον Οκτωβριο δωρεαν το Sports (5 μηνες ) και 12μηνη δεσμευση, και η συμβαση ηταν με 3 μηνες δωρο και 18μηνη δεσμευση.
Ακυρωσα εννοειται

εγώ παίδες σήμερα έκλεισα την εξής προσφορά για 3play με full novasports (έγινε τηλ. απο forthnet φεύγω από HOL) ....δωρεάν εξοπλισμός +εγκατάσταση , δωρεάν τέλος ενεργοποίησης , hd , και οι 3 πρώτοι μήνες 29,9 μετά 49,9 .Άρα βγαίνει περίπου 45 ευρώ το μήνα
Nova 3play + novasports = 49,80 το μήνα. Στην ουσία το δώρο είναι τα hd κανάλια και 3 μήνες τα novasports (που όμως δε δείχνουν και τίποτα αξιόλογο μέσα στο καλοκαίρι)...

Καλεσες εσύ ή σε πήραν αυτοί;;

Γιατί κι εγώ σε Hol είμαι και θέλω να φύγω, απλά περιμένω κατάλληλη προσφορά για forthnet (50 euro full pack)

Πάρε τηλέφωνο και διεκδίκησε το δεν είναι ακατόρθωτο από τι στιγμή που έρχεσαι από άλλο παροχο. Εμένα που πήγα από άλλο παροχο μου έδωσαν πριν 6 μήνες,

Αστικές ,υπεραστικές Δωρεάν
12 ώρες προς κινητά Δωρεάν
Κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς Δωρεάν
Ιντερνέτ έως 24 mbps
Νόβα full Pack
Και δωρεάν για 12 μήνες τα HD.

Όλα αυτά με 49,90 το μήνα για πάντα. Πιστεύω ότι αν τους πίεζα λίγο ακόμα σε αυτή τη τιμή θα μου έβαζαν και το multiview, αλλά επειδή δεν έχω τρόπο να συνδέσω τον ένα δέκτη με τον άλλον λόγο ότι είναι καινούργιο το σπίτι και δεν θέλω να τρέχουν καλώδια εξωτερικά δεν τους πίεσα.

Θα ξαναδοκιμάσω από Τρίτη... Πάντως πριν από κανένα 3μηνο πήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν τιμές καταλόγου...

Η προσφορά η δική σου είναι άριστη..