Προσφορά NOVA

Καλορίζικο! Τα λεπτά προς διεθνή σταθερά είναι 400, όχι 720. Για την εγκατάσταση του multiview θα πρέπει να έρθει τεχνικός, και φαντάζομαι είναι κι αυτό δωρέαν (ή ας πούμε ότι είναι μέσα στα 99 ευρώ που θα δώσεις για το δέκτη PVR).

Ναι η εγκατάσταση του quad lnb και των καλωδίων είναι δωρεάν.Περιμένω τηλέφωνο απο τον τεχνικό που θα μου φέρει και το pvr.Όσο για το εξωτερικό μου είπαν 720 λεπτά και 400 λεπτά αν πρόκειται για χώρες όπως η βουλγαρία,σερβία,ρωσσία και κάποιες άλλες αλλά μπορεί και να κατάλαβα λάθος

Έχεις δίκιο, είναι 400 λεπτά για κάποιες χώρες (Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία κ.α.) και 720 για άλλες. Επίσης προς ΗΠΑ και Καναδά ισχύει και για κινητά.

εχω full pack στα 31 μεχρι 31/10 οποτε και ληγει το συμβολαιο. μπορω να ξαναπαρω την ιδια προσφορα? Παιδια δεν μπρω να πληρωνω 60αρια θα διακοψω και δεν ειναι μπλοφα

Γιατί η προσφορά είχε περιορισμένη διάρκεια. Γι αυτό λέω, αν ζητήσει από τώρα την ανανέωση, είναι πιο πιθανό να την πάρει από το να την ζητήσει στο τέλος του συμβολαίου.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Στο facebook της Forthnet αναφερουν οτι απο αυριο θα βγσλουν νεα προσφορα 3play!
Nαι τρομερη προσφορα... 29.90 χωρις αθλητικα και cinema.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

"Βρέθηκε το φάρμακο για τη βαρεμάρα"

Τους πήρε πολύ ώρα για να σκεφτούν το παραπάνω σλόγκαν? :idea:

30-40 έπρεπε να ήταν οι τιμές για φουλ πακέτο TV με τηλεφωνία, έχουν τιμές που είχαν προ κρίσης, δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος δυσκολεύεται, τεσπα δε θα πάρουμε, όταν κάνουν οικονομικά. πακέτα για όλους το ίδιο και όχι μεμονωμένα τότε θα τους προτιμήσουμε

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Δοκίμασε να κάνεις ανανέωση από τώρα. Αλλιώς σε βλέπω να πηγαίνεις για διακοπή.
το προτεινα αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται να μπει προσφορα πανω σε προσφορα

Καλησπερα σε ολους. Εγω παντως κουράστηκα με ολα αυτα περί προσφορών....Ευχαριστω τα παιδια εδω απο το σουπορντ για την πραγματικη βοήθεια που μου προσέφεραν. Ειχα το 3play με τα κινητα και νοβα με τα αθλητικα ατα 39,90. Καλη τιμη αλλα ήθελε η σύζυγος να βλεπει ταινίες. Η καλυτερη τιμη που μου έδιναν ηταν στο 55-60 ευρω με τα hd. Σημερα εκανα αίτηση στιν Wind με απεριοριστα σταθερα 24η ιντερνετ και 300 λεπτα κινητα στο 20 ευρω. Και αλλα 21 στον οτε για το φουλ πρόγραμμα στο τηλ της μητερας μου που εχει οτε αλλα δεν θελει την tv , οποτε νομιζω με 41 ευρω συνολο θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι. Οσο για την fortnet πραγματικα ...καλες δουλειές!!!!

Ειχες προσφορα στα 39,90 και ηθελες να ενσωματωσεις και 2η προσφορα για τα σινεμα. Μαλιστα.. Ας ειμαστε λιγο λογικοι

Οι προσφορες για 3play full ειναι στα 50 η στα 60 αλλα εχουν τα ΠΑΝΤΑ μεσα μεχρι και multiview και διεθνη κλπ.

Το 41 το πετιχες ομως μεσω δυο προσφορων σε δυο ονοματα συνσρομητων.

ναι φιλε μου και επειδη δηλ στην πατριδα μου θεωρουν οτι οσο θελουν πουλανε πρεπει να λεμε και ευχαριστω επειδη πληρωνα πιο λιγα απο καποιους αλλους?? τες παντων εμενα δεν με ενδιαφέρει ποσο πληρωνουν οι αλλοι. εμενα με ενδιαφερει ποσο ΜΠΟΡΩ να πληρώνω εγω και εγω μεχρι τοσο μπορουσα ( και δηλ πρεπει να μας ενοχλοι οτι ειναι δυο παροχη ??)

@ sakels εγώ πάντως που είχα το καλοκαιρινό πακέτο νοβασίνεμα με 39.9 και ήθελα να βάλω το φουλ με 49.9 δεν μου το δίνανε καθόλου. Τελικά ανανέωσα με άλλη προσφορά που δεν πρόκειται να την αλλάξω και θα δίνω και λιγότερα. Περισσότερα δεν θα πάρει! Ειδικά σε 12 μήνες που θα με ξανά πλησιάσουν.

Συμφωνο αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι τελικα δεν μας κανουν χαρη με της προσφερες.Εμεις τους κανουμε χαρη που τους πληρωνουμε. Και νομιζω οτι τωρα με την Wind στα 20 kai ston otetv στα 27 η 21 αν εχεις οτε παροχο ειναι το τοπ

Δυστυχώς είμαι καμένος με wind ενώ ο οτε συμφέρει αν έχεις γνωστό που δεν θέλει την δορυφορική. Τουλάχιστον τώρα έχω και τα κινητά και άλλα σε κοντινή τιμή σε αυτήν που έχεις. Πάντως εύχομαι να απολαύσεις τα πακέτα σου γιατί εμείς είμαστε που τους πληρώνουμε.

ετσι ακριβως φιλε και αν καποια στιγμη φιλε μου το καταλαβουμε ολοι τοτε να δεις ποσο θα πεσουν οι τιμες. Το κουφο ειναι να ξερεις οτι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα με παρουν για αντιπροσφορα γιατι απο την συμπεριφορα τους μου εδωσαν να καταλαβω οτι εχω μια σουπερ προσφορα και θα επρεπε να ειμαι ευχαριστημενος. Τι να πω με εκαναν να νιωσο οτι τους ειμαι και υποχρεομενος....οπος εσυ στην αρχη της κουβεντας μας. Αλλα πιστεψε με δεν ειναι ετσι. υπαρχουν λυσης και καλλυτερες ισως. Και ο οτετβ μαλλον ειναι και καλλυτερος λογο και οτι θα εχω και ταινιες....

Ο καθένας πράττει ανάλογα με την τσέπη του και του τι θέλει να βλέπει. Δεν μπορούμε να κρίνουμε γενικά με βάση τις ατομικές μας ανάγκες. Η προσφορά των 39,90 με 3play + sports ή cinema είναι πολύ καλή και αυτό δεν αλλάζει.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

ναι βρε παιδια συμφωνώ αλλα το καλή προσφορά το λεμε με πιο κριτήριο?? Με την τιμη που πουλούσαν πριν 3-4 χρονια και την εκπωση που κανουν τωρα?? Γιατι εγω πριν 3-4 χρονια επαιρνα κοντα στα 3000 ευρω και τωρα ισα που πληρώνω τους λογαριασμούς. Δηλ αυτο που εκανα τωρα στα 41 συνολο δεν ειναι καλυτερη προσφορα?? αυτο λεω εγω

Σεραφείμ συμφωνώ ότι η περσινή καλοκαιρινή προσφορά ήταν πολύ καλή, όμως από την στιγμή που έδωσε σε κάποιους φουλ πακέτο με 49.9 γιατί να μην το δώσει σε όλους. Οι υπόλοιποι που κατουρήσαμε; και δεν μας το δίνουν; σκέψου ότι θέλω να μείνω νοβα αλλά τώρα πια περισσότερα χρήματα πια δεν δίνω.