Προσφορά NOVA

Κάντε κράτει, σήμερα κατέθεσε επίσημη μή δεσμευτική προσφορά ο ΟΤΕ για εξαγορά της ΝΟVA...σε λίγο έρχονται εξελίξεις και λογικά προσφορές από Forthnet....Διαβάστε στ capital.gr

Νομιζω παντως αν γινει αυτο,οι τιμες θα ανεβουν αφου δε θα υπαρχει ανταγωνισμος ο οτε θα πουλαει οσο θελει...κ επισης οσοι εχουν νοβα 3play θα πρεπει να αλλαξουν κ δικτυο με την εξαγορα κ να πανε στο οτε;

Last edited:
Λογικα εάν γινει το deal, οι συνδρομητές 3 Play θα έχουν Ίντερνετ και τηλεφωνο από τη Forthnet και tv από τον ΟΤΕ. Άρα γυρνάμε πάλι σε δυο λογαριασμούς...

Υ.Γ. Πριν από λιγο με κάλεσαν για να μου κάνουν προσφορά Nova 3 Play στα 29,90 , σαν να μην εχει συμβεί κάτι...

μα δεν εχει συμβεί κάτι .......... ακόμα τουλάχιστον ,απο μια μη δεσμευτική πρόταση μέχρι να υλοποιηθεί το οποιοδήποτε deal εχει να μπει πολλυ νερό στο αυλάκι

Last edited by a moderator:
εχω την αισθηση οτι το cl θα μοιραστει στους δυο...

Αν και offtopic, επειδή θεωρειται έργο για να μοιραστεί κάτι στον διαγωνισμό ανεξάρτητα απο το τι θα πάρει ο καθένας πρεπει να δώσει την εγγυητική για όλο το έργο. Επιπλέον όσον αφορα την Vodafone k wind εαν ο ΟΤΕ αγοράσει την nova η και μέρος της forthnet η μετοχή θα παει στον θεο. Οτι γίνει τώρα στην forthnet πιστεύω οτι θα γίνει για χρηματιστηριακούς λόγους.

Ναι μαλλον εχεις δικιο σε αυτο.

Παντως μετα τα call option η voda σωπασαι εντελως... Ενδεχωμενος πμως η προταση οτε να ηταν απαντηση στο call option

με πηρανε τηλεφωνο απο εναν αριθμο 211 κατι κ μου προτειναν nova χωρις τηλεφωνια full pack δωρο αποδ. και εγκατασταση 25 ευρω το μηνα για παντα.δυστηχως ομως ειχα δεχτει τηλ. προσφορα απο οτεtv πριν ενα μηνα και ανανεωσα μεσω τηλ. και δε μπορεσα να δεχτω τη προσφορα της nova.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

οχι φιλε απιστευτη προσφορα.τη ρωτησα πολλες φορες γιατι κιεγω τρελαθηκα, και μου λεγε οτι ειναι ενα πιλοτικο προγραμμα κ κατι τετοια.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλημερα!
Και μενα με καλεσαν απο ενα τετοιο τηλεφωνο χτες και μου εδωσαν αυτη την προσφορα στα 25ευρω φουλ πακετο με τα hd για παντα.Μου ειπαν και για 49.9ευρω μαζι με ιντερνετ και τηλεφωνο αλλα τους ειπα οτι εχω συμβολαιο ενεργο στον οτε.Φυσικα δεχτηκα και ηδη εχω στειλει με email τα συμβολαια.Ο εξοπλισμος και η εγκατασταση δωρεαν και παραμονη υποχρεωτικη 12 μηνες.
φιλικα
gab

οχι φιλε απιστευτη προσφορα.τη ρωτησα πολλες φορες γιατι κιεγω τρελαθηκα, και μου λεγε οτι ειναι ενα πιλοτικο προγραμμα κ κατι τετοια.

Λεβέντες έχουμε τηλέφωνο για να καλέσουμε για το φουλ πακέτο 25 ευρώ ;

Last edited by a moderator:
Μήπως είναι το 211888643;εδώ και 3 μέρες με έχουν πάρει 3 φορές.Τις 2 δεν πρόλαβα και την άλλη με το που το σήκωσα έκλεισε.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ναι αυτο ηταν και το 2111018818!
gab

Μήπως είναι το 211888643;εδώ και 3 μέρες με έχουν πάρει 3 φορές.Τις 2 δεν πρόλαβα και την άλλη με το που το σήκωσα έκλεισε.

Έχει καταντήσει αηδία οι πολιτική προσφορών της εταιρίας.
Κάθε μήνα αλλάζει πολιτική, όλοι οι προηγούμενοι νιώθουν "λαλάκες" που υπόγραψαν με διαφορετικούς όρους και μη πω για τους ήδη συνδρομητές που δε μπορούν να πάρουν κάποια προσφορά.

+1 συμφωνώ απόλυτα. Η γελοιότητα και η κοροιδία έχει και τα όρια της.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλημέρα και καλός σας βρήκα. Ενας φίλος είχε το full pack με 62 ευρώ τον πήραν τηλέφωνο να του βάλουν internet και τηλέφωνο σταθερό γιατί δεν είχε με τα ίδια λεφτά και θα του κάνουν δώρο λέει ένα ακόμη πακέτο full pack, και του είπαν ότι μπορεί να το δώσει σε οποιον θέλει έτσι με πήρε τηλ και μου είπε αν το θέλω και να του δεινο κάνα 30αρι, αν και σκέφτομαι να του πω κάνα 25αρι, επειδή δε το κατέχω το άθλημα αξίζει να το βάλω σε τέτοια τιμή.

δεν ειναι λιγο υποπτο που μοιραζουν full pack σε ξεφτηλα τιμη;

Ισχύει όντως η προσφορά και από ότι γνωρίζω δεν θα είναι για μεγάλο διάστημα. Επίσης η προσφορά δεν έχει κάποια σχέση με την πρόταση του Οτε, καθώς δημιουργήθηκε λίγες ημέρες πριν. Το πακέτο που προσφέρουν έχει ισχύ όλο το χρόνο.