DarthVader
New member
- 12 August 2013
- 35
Ρώτησε κανείς για πόσο καιρό θα ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά? αν είχε λήξει το συμβόλαιο μου στον οτε θα έβαζα το πακέτο στα 49,90 και στην δική μου γραμμή πολύ χαλαρά...
η προσφορα οντως ισχυει αλλα ειναι για νεους συνδρομητες ΜΟΝΟ. νεο ονομα-νεο αφμ.
εχω το πακετο των φιλαθλων μεχρι αρχες Σεπτεμβρη. Αμα την βάλω αυτή την προσφορά στο δικό μου όνομα, θα μπορώ να μεταβιβάσω τον PVR που έχω ήδη απο τον πατέρα μου σε εμένα?
βρωμαει πολυ η ιστορια παντως.
εχει δοκιμασει καποιος να παρει την νοβα και να ζητησει την προσφορα?
καποιος για αυτο? μπορει να γινει μεταβιβαση?
επισης ρωτησε καποιος αν ειναι και το multiview μεσα?
δεν ηταν σιγουρη η κοπελα που μιλησα
Παιδιά από τα 2 τηλέφωνα που γράφτηκαν πριν το ένα έχει μουσική στην αναμονή και απαντάνε..το άλλο όχι και δεν το σήκωναν καν.
2111018818..αυτό είναι το νούμερο που απαντάνε!Μπορεί να αργήσει κάνα 2 λεπτά αλλά απαντάνε.
Λοιπόν η προσφορά έχει ως εξής μόλις έκλεισα:
25 EUR/μήνα, συμβόλαιο 18 μήνες, full pack, όλος ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση δωρεάν (πιάτο καλώδια LNB, αποκωδικοποιητής κλπ) 12 μήνες δωρεάν HD.
Θέλει νέο όνομα, νέο ΑΦΜ. Δεν το δίνουν σε ανανεώσεις.
μου φαινετε οτι στην νοβα επικρατει πανικος και προσπαθουν με διαφορους τροπους να τσιμπησουν συνδρομητες.και εμενα με πηρανε σημερα τηλεφωνο και προσπαθησανε να μου πουλησουν σκετη νοβα σε φοβερη τιμη.αλλα τους ειπα εχω οτε και δεν ενδιαφερομε.τα ιδια ειχε κανει καποτε και η alfa digital μεχρι την τελευταια μερα εψαχνε να παρει συνδρομητες και μετα αφου κατερευσε ολοι οι πελατες κλαιγανε τα λεφτα τους.προσοχη λοπον τι σας πουλανε και με τη συμβολαια γιατι μετα θα βρεθειτε εσεις να κυνηγατε την ετερεια και οχι αυτη εσας αν γινει κατι με τον οτε και την αγορασει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.