Προσφορά NOVA

Ρώτησε κανείς για πόσο καιρό θα ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά? αν είχε λήξει το συμβόλαιο μου στον οτε θα έβαζα το πακέτο στα 49,90 και στην δική μου γραμμή πολύ χαλαρά...

η προσφορα οντως ισχυει αλλα ειναι για νεους συνδρομητες ΜΟΝΟ. νεο ονομα-νεο αφμ.
εχω το πακετο των φιλαθλων μεχρι αρχες Σεπτεμβρη. Αμα την βάλω αυτή την προσφορά στο δικό μου όνομα, θα μπορώ να μεταβιβάσω τον PVR που έχω ήδη απο τον πατέρα μου σε εμένα?
βρωμαει πολυ η ιστορια παντως.
εχει δοκιμασει καποιος να παρει την νοβα και να ζητησει την προσφορα?

καποιος για αυτο? μπορει να γινει μεταβιβαση?
επισης ρωτησε καποιος αν ειναι και το multiview μεσα?
δεν ηταν σιγουρη η κοπελα που μιλησα

Λοιπόν η προσφορά έχει ως εξής μόλις έκλεισα:
25 EUR/μήνα, συμβόλαιο 18 μήνες, full pack, όλος ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση δωρεάν (πιάτο καλώδια LNB, αποκωδικοποιητής κλπ) 12 μήνες δωρεάν HD.
Θέλει νέο όνομα, νέο ΑΦΜ. Δεν το δίνουν σε ανανεώσεις.

καποιος για αυτο? μπορει να γινει μεταβιβαση?
επισης ρωτησε καποιος αν ειναι και το multiview μεσα?
δεν ηταν σιγουρη η κοπελα που μιλησα

Καλύτερα επικοινώνησε με το κομμάτι του https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 ώστε να σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες και φυσικά να τις έχεις και γραπτώς.

Παιδιά από τα 2 τηλέφωνα που γράφτηκαν πριν το ένα έχει μουσική στην αναμονή και απαντάνε..το άλλο όχι και δεν το σήκωναν καν.

2111018818..αυτό είναι το νούμερο που απαντάνε!Μπορεί να αργήσει κάνα 2 λεπτά αλλά απαντάνε.

πήρατε δηλαδή σε αυτο το 2111018818 και τους ζητήσατε την προσφορά? η αυτοί σας πήρανε?

Παιδιά από τα 2 τηλέφωνα που γράφτηκαν πριν το ένα έχει μουσική στην αναμονή και απαντάνε..το άλλο όχι και δεν το σήκωναν καν.

2111018818..αυτό είναι το νούμερο που απαντάνε!Μπορεί να αργήσει κάνα 2 λεπτά αλλά απαντάνε.

Και τι εγινε την πηρες την προσφορα , ετσι απλα? Να παρω και εγω αν ειναι!!

Ρε παιδιά διαβάστε και κάνα 2-3 σελίδες πίσω μην γράφουμε κάθε 10 μηνύματα τα ίδια.

Λοιπόν η προσφορά έχει ως εξής μόλις έκλεισα:
25 EUR/μήνα, συμβόλαιο 18 μήνες, full pack, όλος ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση δωρεάν (πιάτο καλώδια LNB, αποκωδικοποιητής κλπ) 12 μήνες δωρεάν HD.
Θέλει νέο όνομα, νέο ΑΦΜ. Δεν το δίνουν σε ανανεώσεις.

πες μου κατι. απο εδω και περα σου ζητησαν να στειλεις υπογεγραμμενο το συμβολαιο?
πρεπει να πας σε καταστημα νοβα? τι παιζει? να δω αν μπορω να παρω την προσφορα και να τρεναρω την ενεργοποιηση μεχρι τελη Αυγουστου που ληγει των φιλαθλων

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

μολις πηρα και εγω την προσφορα καλωντας στο τηλεφωνο που αναφερατε πιο πανω :ernaehrung004:

παληκαρια το email συμβολαιου σε ποση ωρα ερχετε μετα την τηλεφωνικη επιβεβαιωση?

Εχω προσφορά φιλάθλων που λήγει σε ένα μήνα...
Λέω να βάλω τη σύζυγο να πάρει την προσφορά.. τι ακριβώς στοιχεία ζητάνε για νέα σύνδεση;
Την παλιά για να μην ανανεωθεί σε αορίστου χρόνου τι πρέπει να κάνω;
Το πιάτο κλπ στα βάζουν αυτοί; μπορείς να δηλώσεις να στα βαλουν σε άλλη διεύθυνση ή μπορείς να πάρεις τον εξοπλισμο να τον βάλεις μόνος σου (σε εξοχικό λ.χ);

μωλις εκλεισα και εγώ περιμένω το μειλ. Ελπίζω να μην βγούμε χαμένοι αν πουληθεί σε οτε

Και από αυτό το νούμερο
211188 8643 καλούν. Αν δεν κάνω λάθος είναι εξωτερικοί συνεργάτες και όχι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή προσφορών. Ακόμα και ο τρόπος αντιμετώπισης και επικοινωνίας είναι διαφορετικός.

Σορρυ αλλά για ποιο mail λετε οτι θα σας στειλουν? Κανενα mail δε μου ζητησανε, απλα κανονιστηκε να περασει το courier αυριο.

εμενα μολις μου ηρθε email με το συμβολαιο , μου ειπε να το υπογραψω και μαζι με την ταυτοτητα να τα στειλω ειτε με fax ειτε με email σακαναρισμα, τι παιζει ρε παιδια? σε αλλους κουριερ και σε αλλους με email? τι παιζει?

μου φαινετε οτι στην νοβα επικρατει πανικος και προσπαθουν με διαφορους τροπους να τσιμπησουν συνδρομητες.και εμενα με πηρανε σημερα τηλεφωνο και προσπαθησανε να μου πουλησουν σκετη νοβα σε φοβερη τιμη.αλλα τους ειπα εχω οτε και δεν ενδιαφερομε.τα ιδια ειχε κανει καποτε και η alfa digital μεχρι την τελευταια μερα εψαχνε να παρει συνδρομητες και μετα αφου κατερευσε ολοι οι πελατες κλαιγανε τα λεφτα τους.προσοχη λοπον τι σας πουλανε και με τη συμβολαια γιατι μετα θα βρεθειτε εσεις να κυνηγατε την ετερεια και οχι αυτη εσας αν γινει κατι με τον οτε και την αγορασει.

Να κανω μια χαζη ερωτηση Rangers72? Απο τη στιγμη που ειναι μηνιαιο και οχι προπληρωμενο ακομα κι αν πουλησει η Νοβα και τα συμβολαια παρα τους νομους παψουν να ισχυουν, γιατι εμεις θα χασουμε? Εκτος κι αν εννοεις να κοπει η παροχη στις 10 του μηνος και στις 9 να εχεις πληρωσει ηδη τον επομενο μηνα οποτε οκ θα χασεις ενα μηνα που θα εχεις πληρωσει. Απο κει και περα ομως απλα δε θα πληρωσεις για κατι που δε σου παρεχουν. Οποτε που χανεις ως καταναλωτης ? Αν φυσικα θες να εχεις Νοβα με 25 ευρα! Χανω κατι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μου φαινετε οτι στην νοβα επικρατει πανικος και προσπαθουν με διαφορους τροπους να τσιμπησουν συνδρομητες.και εμενα με πηρανε σημερα τηλεφωνο και προσπαθησανε να μου πουλησουν σκετη νοβα σε φοβερη τιμη.αλλα τους ειπα εχω οτε και δεν ενδιαφερομε.τα ιδια ειχε κανει καποτε και η alfa digital μεχρι την τελευταια μερα εψαχνε να παρει συνδρομητες και μετα αφου κατερευσε ολοι οι πελατες κλαιγανε τα λεφτα τους.προσοχη λοπον τι σας πουλανε και με τη συμβολαια γιατι μετα θα βρεθειτε εσεις να κυνηγατε την ετερεια και οχι αυτη εσας αν γινει κατι με τον οτε και την αγορασει.

Καμία σχέση όμως...η Nova αυτή την στιγμή είναι ότι πιο καυτό υπάρχει στην αγορά...OTE και Vodafone δίνουν μάχη για να την αγοράσουν για αυτό και θέλουν νέες συνδέσεις για να δείχνουν ακόμα πιο ελκυστικοί με μεγαλύτερη βάση συνδρομητών.

Από την Nova θα κριθεί κατά ένα τεράστιο ποσοστό το μέλλον των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.