dimtz μαλλον ειναι αποφαση που παρθηκε χθες και περασε στους πωλητες σημερα (εννοω οτι εγινε πολυ γρηγορα η ολη κατασταση ) με αποτελεσμα να μην υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια. Αλλωστε ως Ελληνες ειμαστε γνωστοι για την τσαπατσουλια μας.
φιλε μου και εγω ειμαι ενας απο αυτους που ελεγε βαρια μεχρι 30 ευρω τα δεινω, μακαρι να μη βρεθουμε προ εκπληξεωνΦιλε dimtz τοσο καιρο ζητουσαμε φτηνη νοβα, ε τωρα που μας ηρθε ας μην κοιταζουμε τα δοντια της
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ξερετε τι φοβαμαι? Θα γινει τοοοοοσο μεγαλος πανικος που δε θα εχουν υλικο να στειλουν, δλδ αποκωδικοποιητες, πιατα κλπ! Ας ελπισουμε να διαψευστω!
Τα τηλέφωνα είναι τυχαία Ούτε διαγωνισμός υπάρχει ούτε τίποτα. Εμένα με πήραν, παρόλο που είμαι ενεργός συνδρομητης, μάλιστα υπήρχε έκπληξη της Κωνσταντίνας που μιλήσαμε, και με ρώτησε πότε λήγει για να δει αν μπορεί να μου κάνει.
Με ρώτησε μήπως ήμουν συνδρομητης παλαιότερα και το είχα διακόψει.
Αυτό δείχνει ότι έχουν απλά πάρει μια λίστα, πιθανότατα μη ενημερωμένα, ή με παλιούς συνδρομητές.
Είναι κάτι που γίνεται για συγκεκριμένους λόγους και γίνεται μόνο για λίγες μέρες. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί τους και να σας πουν περί τίνος πρόκειται. Πάντως είναι κάτι που σίγουρα συμφέρει και δεν έχει κάποια σχέση με την πρόταση του Οτε.
Νίκο, δες ημερομηνία εγγραφής.Δηλαδή για πιο συγκεκριμένο λόγο/ους γίνεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.