Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

σε αλλους email σε αλλους courier ,στους περισσοτερους δεν πηραν τηλεφωνο και εγινε αιτηση ,παραξενα τα βλεπω ολα αυτα

Τα πράγματα είναι απλά, πήραν τηλέφωνο παλαιούς συνδρομητές που την είχαν κόψει για να τους κάνουν προσφορά.

Κάποιοι από αυτούς το έβγαλαν στα φόρα και ακολούθησε αυτό που ακολούθησε..

dimtz μαλλον ειναι αποφαση που παρθηκε χθες και περασε στους πωλητες σημερα (εννοω οτι εγινε πολυ γρηγορα η ολη κατασταση ) με αποτελεσμα να μην υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια. Αλλωστε ως Ελληνες ειμαστε γνωστοι για την τσαπατσουλια μας.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

φιλε Afam παλιος συνδρομητης ημουν στο φουλ πακετο αλλα τηλεφωνο δε με πηρανε αλλα ουτε υπηρχε γραμμενο για να με παρουν, τοτε τι λενε για διαγωνισμους κλπ κλπ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

dimtz μαλλον ειναι αποφαση που παρθηκε χθες και περασε στους πωλητες σημερα (εννοω οτι εγινε πολυ γρηγορα η ολη κατασταση ) με αποτελεσμα να μην υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια. Αλλωστε ως Ελληνες ειμαστε γνωστοι για την τσαπατσουλια μας.

ποιος ξερει φιλε, θα φανει

Ο διαγωνισμός μπορεί να είναι πρόφαση. Αγνωσται αι βουλαί του τμήματος marketing της Κάντζας !!!

Φιλε dimtz τοσο καιρο ζητουσαμε φτηνη νοβα, ε τωρα που μας ηρθε ας μην κοιταζουμε τα δοντια της :-p

Ξερετε τι φοβαμαι? Θα γινει τοοοοοσο μεγαλος πανικος που δε θα εχουν υλικο να στειλουν, δλδ αποκωδικοποιητες, πιατα κλπ! Ας ελπισουμε να διαψευστω!

Τα τηλέφωνα είναι τυχαία Ούτε διαγωνισμός υπάρχει ούτε τίποτα. Εμένα με πήραν, παρόλο που είμαι ενεργός συνδρομητης, μάλιστα υπήρχε έκπληξη της Κωνσταντίνας που μιλήσαμε, και με ρώτησε πότε λήγει για να δει αν μπορεί να μου κάνει.
Με ρώτησε μήπως ήμουν συνδρομητης παλαιότερα και το είχα διακόψει.
Αυτό δείχνει ότι έχουν απλά πάρει μια λίστα, πιθανότατα μη ενημερωμένα, ή με παλιούς συνδρομητές.

Καλησπερα παιδια. Εμεις που εχουμε το πακετο απο τις ομαδες και σε λιγες μερες ληγει. Τη θα κανουμε? Απο τη νοβα που παιρνω τηλ. δεν ξερουν τιποτα. Αν ληξει η προσφορα απο τις ομαδες μπορουμε να παρουμε την νεα προσφορα το φουλ πακετο στα 25 ευρω? Να περιμενουμε για ανανεωση στο πακετο απο τις ομαδες? Αν ξερει κατι καποιος ας μου δωσει πληροφοριες. Ευχαριστω πολυ. Καλο απογευμα σε ολους!!!

Να υποθέσω ότι η προσφορά των 25 ευρό θα λήξει πριν λήξει το πακέτο των ομάδων ??

Θα την κάνω την πρόβλεψη και βλέπουμε...

Φιλε gagan μαλλον κανεις δε θα ξερει να σου πει καθοτι εχουν γινει ολα πολυ ξαφνικα και ολοι εδω ψαχνονται. Δεν ξερω αν μπορει το support να σου απαντησει αν και χλωμο το κοβω σε τετοιο θεμα να εχουν απαντηση.
Ο gagan ρωταει γιατι αν εισαι ηδη συνδρομητης δεν μπορεις να παρεις αυτην την προσφορα αν εχω καταλαβει καλα.

Φιλε dimtz τοσο καιρο ζητουσαμε φτηνη νοβα, ε τωρα που μας ηρθε ας μην κοιταζουμε τα δοντια της :-p

Ξερετε τι φοβαμαι? Θα γινει τοοοοοσο μεγαλος πανικος που δε θα εχουν υλικο να στειλουν, δλδ αποκωδικοποιητες, πιατα κλπ! Ας ελπισουμε να διαψευστω!
φιλε μου και εγω ειμαι ενας απο αυτους που ελεγε βαρια μεχρι 30 ευρω τα δεινω, μακαρι να μη βρεθουμε προ εκπληξεων

Τα τηλέφωνα είναι τυχαία Ούτε διαγωνισμός υπάρχει ούτε τίποτα. Εμένα με πήραν, παρόλο που είμαι ενεργός συνδρομητης, μάλιστα υπήρχε έκπληξη της Κωνσταντίνας που μιλήσαμε, και με ρώτησε πότε λήγει για να δει αν μπορεί να μου κάνει.
Με ρώτησε μήπως ήμουν συνδρομητης παλαιότερα και το είχα διακόψει.
Αυτό δείχνει ότι έχουν απλά πάρει μια λίστα, πιθανότατα μη ενημερωμένα, ή με παλιούς συνδρομητές.

φιλε και με αυτους που δεν ειναι στην λιστα τι ισχυει? χαχαχαχαχα μαλλον παληκαρια δε θα βγαλουμε ακρη, ουτε αυτοι ξερουν το τι γινετε

Αυτοί που δεν είναι στη λίστα και το έχουν μάθει από γύρω γύρω, παίρνουν τηλέφωνο και κλείνουν την προσφορά. Τώρα θα μου πεις, είναι αυτό δίκαιο; όχι δεν είναι, αλλά...

Είναι κάτι που γίνεται για συγκεκριμένους λόγους και γίνεται μόνο για λίγες μέρες. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί τους και να σας πουν περί τίνος πρόκειται. Πάντως είναι κάτι που σίγουρα συμφέρει και δεν έχει κάποια σχέση με την πρόταση του Οτε.

Δηλαδή για πιο συγκεκριμένο λόγο/ους γίνεται;
Νίκο, δες ημερομηνία εγγραφής.;)

Πάντως σήμερα από το τηλ:2111888643 μου τα έχουν πρήξει.4 φορές στο κινητό, εκ των οποίων κανένας δεν μίλαγε και μετά από 4 δευτερόλεπτα μου το έκλειναν και άλλες πέντε στο σταθερό.
Κανά παλιό αίσθημα και ψάχνει δικαιολογίες για επανασύνδεση........:flipout:

Το αυτό... Άρχισα να ψάχνω τα τηλέφωνα από παλιά αμόρε, αλλά δεν αντιστοιχούσε πουθενά, μέχρι που ξαναπήρε και έσκασε το παραμύθι... 👅

Μη μιλάτε για παλιά αμόρε σήμερα, είναι περίεργη μέρα και δεν ξέρετε τι μπορεί να σκάσει !!! :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

τωρα μολις πηρα τηλ για την προσφορα και περιμενω να με ξαναπαρουν για τις επομενες διαδικασιες...η προσφορα ειναι πιλοτικη κ για λιγο καιρο θα ισχυει...ισως μερικες μερες!
εγω ειχα 3play OTE και πιστευω οτι ειναι η απαντηση της forthnet στον ΟΤΕ για την προσφορα των 32 ευρω που σου κανει σε περιπτωση που διακοψεις.

Δηλαδή αν πάρω ο ίδιος και πω ότι έχω πακέτο ομάδας που λήγει αρχές Αυγούστου μπορει να με ανανεώσουν στην προσφορά; ειδικά αν δεν πάρω τον εξοπλισμό;
Ιδια λεφτά είναι αλλά δεν τα σκας όλα μπροστά, έχεις τις ταινίες (που δεν βλέπω) και κυρίως τα HD.....