al capone
AVClub Enthusiast
- 8 July 2014
- 1,026
Το θεμα ειναι, 12μηνες δεσμευση η 18??? Εδω εχει μπερδεψει το θεμα!!!
εμενα στο τηλέφωνο 18 μου είπαν
Το θεμα ειναι, 12μηνες δεσμευση η 18??? Εδω εχει μπερδεψει το θεμα!!!
Εσυ συνωνοματε υπεγραψες για 12 οποτε τι να σου πουνε? Δεν ξερω, μπορει απλα να εκαναν λαθος και να σου εδωσαν συμβολαιο για υπογραφη που δεν ειχαν κανει τη διορθωση απλα. Το ζητημα ειναι οτι ακομα και για μενα που γραφει 18 επειδη ειναι με στυλο και οχι υπογεγραμμενο εκει ακριβως που εχει την αλλαγη μαλλον δεν ισχυει. Για να ειμαι ειλικρινης αν δε μου παιξουν κανενα ασχημο παιχνιδι δε σκοπευω να βασιστω πανω σε αυτο για να την κανω, αλλωστε ηξερα τι υπεγραφα.
Αφαίρεσε κάποιος τα συμβόλαια που είχαν αναρτηθεί; Δάκτυλος της ΝΟΒΑ;
Η προσφορα αυτη ισχυει για υπαρχοντες ενεργους συνδρομητες η μονο για αυτους που εχουν διακοψει ?
Εγώ είχα tripleplay+novasports+400 λεπτά προς εξωτερικό+HD δωρεάν για 12 μήνες με 57.90 . Μετά από όλα αυτά που διάβασα χτες, μου άνοιξε η όρεξη και τους πήρα τηλ. Αυτό ήταν, χωρίς πολλά πολλά μου έδωσαν 3play+720 λεπτά προς κινητά+sports pack+HD για 12 μήνες με 39.90. Το περίεργο είναι ότι το συμβόλαιο μου έληγε σε 2 μήνες.
Εγω εχω 2play και nova προνόμιο τους έστειλα ενα μαιλ που τους αναφέρω ότι θα ηθελα μια καλύτερη τιμή , για να δω θα με πάρουν να μου προσφέρουν κατι καλύτερα ? θα σας ενημερώσω ...
forthgroup λεει
Μου έβαλες ιδέες τώρα για άλλη γραμμή που έχω με tripleplay+720+HD στο οποίο πρόσθεσα το Γενάρη στα sports.
Θα τους τηλεφωνήσω τώρα για να το μειώσω και θα δω την αντίδρασή τους.
Στη βράση κολλάει το σίδερο ...
Μήπως είναι κάποιο φακέλωμα ; στείλαμε και ταυτότητα μη την πατήσουμε
Για τσεκάρετε αν πλέον το 25άρι το δίνουν μόνον σε όσους έχουν τηλεφωνία ΟΤΕ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.