Προσφορά NOVA

Εσυ συνωνοματε υπεγραψες για 12 οποτε τι να σου πουνε? Δεν ξερω, μπορει απλα να εκαναν λαθος και να σου εδωσαν συμβολαιο για υπογραφη που δεν ειχαν κανει τη διορθωση απλα. Το ζητημα ειναι οτι ακομα και για μενα που γραφει 18 επειδη ειναι με στυλο και οχι υπογεγραμμενο εκει ακριβως που εχει την αλλαγη μαλλον δεν ισχυει. Για να ειμαι ειλικρινης αν δε μου παιξουν κανενα ασχημο παιχνιδι δε σκοπευω να βασιστω πανω σε αυτο για να την κανω, αλλωστε ηξερα τι υπεγραφα.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εσυ συνωνοματε υπεγραψες για 12 οποτε τι να σου πουνε? Δεν ξερω, μπορει απλα να εκαναν λαθος και να σου εδωσαν συμβολαιο για υπογραφη που δεν ειχαν κανει τη διορθωση απλα. Το ζητημα ειναι οτι ακομα και για μενα που γραφει 18 επειδη ειναι με στυλο και οχι υπογεγραμμενο εκει ακριβως που εχει την αλλαγη μαλλον δεν ισχυει. Για να ειμαι ειλικρινης αν δε μου παιξουν κανενα ασχημο παιχνιδι δε σκοπευω να βασιστω πανω σε αυτο για να την κανω, αλλωστε ηξερα τι υπεγραφα.

Ναι έτσι είναι. Και μένα στο τηλέφωνο μου είπαν πως ότι υπέγραψα, ισχύει,,,,

Η προσφορα αυτη ισχυει για υπαρχοντες ενεργους συνδρομητες η μονο για αυτους που εχουν διακοψει ?

Η προσφορα αυτη ισχυει για υπαρχοντες ενεργους συνδρομητες η μονο για αυτους που εχουν διακοψει ?

Η προσφορά ισχύει για κάθε ένα που παίρνει τηλέφωνο ...
Σ' εμένα, τουλάχιστον, που πήρα χθες το βράδυ, η κοπέλα μου ανέλυσε την προσφορά και αφού ρώτησα 1-2 λεπτομέρειες, ζήτησε τα στοιχεία μου και πότε με βολεύει να περάσει ο courier με το συμβόλαιο.

Εγώ είχα tripleplay+novasports+400 λεπτά προς εξωτερικό+HD δωρεάν για 12 μήνες με 57.90 . Μετά από όλα αυτά που διάβασα χτες, μου άνοιξε η όρεξη και τους πήρα τηλ. Αυτό ήταν, χωρίς πολλά πολλά μου έδωσαν 3play+720 λεπτά προς κινητά+sports pack+HD για 12 μήνες με 39.90. Το περίεργο είναι ότι το συμβόλαιο μου έληγε σε 2 μήνες.

Last edited:
Εγω εχω 2play και nova προνόμιο τους έστειλα ενα μαιλ που τους αναφέρω ότι θα ηθελα μια καλύτερη τιμή , για να δω θα με πάρουν να μου προσφέρουν κατι καλύτερα ? θα σας ενημερώσω ...

Εγώ είχα tripleplay+novasports+400 λεπτά προς εξωτερικό+HD δωρεάν για 12 μήνες με 57.90 . Μετά από όλα αυτά που διάβασα χτες, μου άνοιξε η όρεξη και τους πήρα τηλ. Αυτό ήταν, χωρίς πολλά πολλά μου έδωσαν 3play+720 λεπτά προς κινητά+sports pack+HD για 12 μήνες με 39.90. Το περίεργο είναι ότι το συμβόλαιο μου έληγε σε 2 μήνες.

Μου έβαλες ιδέες τώρα για άλλη γραμμή που έχω με tripleplay+720+HD στο οποίο πρόσθεσα το Γενάρη στα sports.
Θα τους τηλεφωνήσω τώρα για να το μειώσω και θα δω την αντίδρασή τους.
Στη βράση κολλάει το σίδερο ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω εχω 2play και nova προνόμιο τους έστειλα ενα μαιλ που τους αναφέρω ότι θα ηθελα μια καλύτερη τιμή , για να δω θα με πάρουν να μου προσφέρουν κατι καλύτερα ? θα σας ενημερώσω ...

Με mail σε άλλο Τμήμα από αυτό των Επιδοτήσεων που έχει αναλάβει αυτή την προώθηση, δεν θα κάνεις δουλειά, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Τηλεφώνησε στο ...8818

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

forthgroup λεει

Καλημέρα,

Το forthgroup ΔΕΝ είναι της Nova. Της Nova είναι το forthnetgroup. Το forthgroup δείχνει στη Γερμανία και όχι στους servers της forthnet.

Και τι να κάνω εγώ ; από αυτό το email ήρθε, στους υπόλοιπους από ποιο email παρέλαβαν ;

Και μένα από αυτό το email μου ήρθε, αλλα πιο πολλή μου αρέσει εκει που λέει ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα περιέχει εμπιστευτικό υλικό για αποκλειστική χρήση του προοριζόμενου παραλήπτη. Οποιαδήποτε αναθεώρηση ή διανομή από άλλους είναι αυστηρά απαγορευμένη. Εάν δεν είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον αποστολέα και διαγράψτε όλα τα αντίγραφα. Λες και είναι κάνα "απόρρητο έγγραφο" και φοβούνται μην πέσει στα χερια του εχθρού... και επίσης λέει και αυτό ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΑΞ 2111888555 ή στο email [email protected] . Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΞ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΑΞ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ.
τόσο πολλή μυστικότητα

Μήπως είναι κάποιο φακέλωμα ; στείλαμε και ταυτότητα μη την πατήσουμε

Μου έβαλες ιδέες τώρα για άλλη γραμμή που έχω με tripleplay+720+HD στο οποίο πρόσθεσα το Γενάρη στα sports.
Θα τους τηλεφωνήσω τώρα για να το μειώσω και θα δω την αντίδρασή τους.
Στη βράση κολλάει το σίδερο ...

Πήρα τηλέφωνο τη χθεσινή και, αφού εξήγησα τι θέλω, απάντησε ότι οι προσφορές απευθύνονται σε νέους και όχι παλιούς συνδρομητές.

Για τσεκάρετε αν πλέον το 25άρι το δίνουν μόνον σε όσους έχουν τηλεφωνία ΟΤΕ...

Μήπως είναι κάποιο φακέλωμα ; στείλαμε και ταυτότητα μη την πατήσουμε

καλά δε πιστεύω να έχουμε πρόβλημα..απλά μπορεί να κάναν τη προσφορα στα "μουλωχτά" για να μη διαμαρτυρηθούν οι υπόλοιπη που πληρώνουν 62 ευρώ

Στην περίπτωσή μου, ρώτησε απλά το αριθμό τηλεφώνου (έδωσα σταθερό και κινητό γιατί δεν βρίσκεται κανείς στο σταθερό), ο οποίος είναι στην Wind.
Προ ολίγου, που την ξαναπήρα για άλλη γραμμή, τη ρώτησα για τη χθεσινή συμφωνία (courier κλπ) και είπε ότι ισχύουν όσα είπαμε.

Εμείς που είπαμε πως δεν έχουμε οτε κλπ μας το έδωσαν κανονικά και όπως είχα γράψει πριν λίγες ημέρες, πολύ απλόχερα.....