Προσφορά NOVA

κατσε. τι εννοεις εχεις αποκωδικοποιητη? εισαι ενεργος συνδρομητης και σου εδωσαν την προσφορα στο ιδιο ονομα/αφμ?

οντως δεν ηρθε κουριερ ουτε σε μενα. απο το γραφειο προσφορων ειναι. ηταν και δασκαλεμενος σε κατι ερωτησουλες που του πεταξα

Last edited:
Ειχα δεκτεί την προσφορά των 49,80 για 3play+sportpack αλλά επειδή δεν είχε ενεργοποιηθεί, την άλλαξα σε αυτήν με τα 25. Ρωτάω για τον αποκωδικοποιητή γιατί τον αγορασα ήδη.

Υπάρχουν 2 ειδών προσφορές, ένας για νέους και ένα για παλιούς συνδρομητές. Μην τα συγκρίνεται.
Είναι κάτι που θα βρίσκεται σε ισχύ για λίγο διάστημα και δεν πιάνει απαραίτητα το ίδιο κομμάτι της μαμάς εταιρίας με κάποιο κατάστημα κ.τ.λ.
Τώρα σχετικά με το κομμάτι courier, πραγματικά υπάρχει θέμα για συζήτηση;

Η προσφορα με 49,9 περιλαμβανει απεριοριστα αστικα-υπεραστικα-διεθνη, 12 ωρες κινητα, ιντερνετ, nova full pack, 12 μηνες hd, οι δυο πρωτοι μηνες 29,90(και οχι 49.90) και δωρεαν τελος ενεργοποιησης.
18μηνη δεσμευση, δωρεαν εξοπλισμος -εγκατασταση

Επισης περιλαμβανει 12 μηνες δωρεαν multiview (αν εχεις δευτερο δεκτη) και 3 μηνες δωρεαν adult pack. Μετα χρεωνονται οποτε θα πρεπει εγκαιρα να δηλωσετε διακοπη οπως προειπωθηκε. Φυσικα εχει και Novago.

Τα παντα ολα :music-smiley-005:

Last edited:
Υπάρχουν 2 ειδών προσφορές, ένας για νέους και ένα για παλιούς συνδρομητές. Μην τα συγκρίνεται.
Είναι κάτι που θα βρίσκεται σε ισχύ για λίγο διάστημα και δεν πιάνει απαραίτητα το ίδιο κομμάτι της μαμάς εταιρίας με κάποιο κατάστημα κ.τ.λ.
Τώρα σχετικά με το κομμάτι courier, πραγματικά υπάρχει θέμα για συζήτηση;

ποια ειναι για τους παλιους? εμενα μου ειπαν 2 μονο για νεο συνδρομητη/αφμ. 3play στα 49.90 και nova full στα 25. υπαρχει κι αλλη?

Παιδες τελικα κανεις δεν επιβεβαιωσε οτι καταλαβα σωστα (ή λαθος). Υπεγραψα το συμβολαιο χθες. Να υποθεσω οτι θα αρχισει να μετραει το συμβολαιο απο τη μερα που θα ενεργοποιηθει η καρτα της Νοβα και οχι απο τη μερα υπογραφης, σωστα? Ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια απο δω και περα? Θα μας παρουν αυτοι τηλ να κανονιστει ραντεβου να ερθει τεχνικος ή πρεπει να παρουμε εμεις? "Αυτοι" ποιοι θα ειναι αν μας παρουν? Αν πρεπει να παρουμε εμεις, που καλουμε? Τον αποκωδικοποιητη και την καρτα τα φερνει ο τεχνικος που θα ερθει για την εγκατασταση ή ερχονται με κουριερ ξεχωριστα?

Παιδες τελικα κανεις δεν επιβεβαιωσε οτι καταλαβα σωστα (ή λαθος). Υπεγραψα το συμβολαιο χθες. Να υποθεσω οτι θα αρχισει να μετραει το συμβολαιο απο τη μερα που θα ενεργοποιηθει η καρτα της Νοβα και οχι απο τη μερα υπογραφης, σωστα? Ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια απο δω και περα? Θα μας παρουν αυτοι τηλ να κανονιστει ραντεβου να ερθει τεχνικος ή πρεπει να παρουμε εμεις? "Αυτοι" ποιοι θα ειναι αν μας παρουν? Αν πρεπει να παρουμε εμεις, που καλουμε? Τον αποκωδικοποιητη και την καρτα τα φερνει ο τεχνικος που θα ερθει για την εγκατασταση ή ερχονται με κουριερ ξεχωριστα?

σε 15 μερες περιπου θα σε παρει ο τεχνικος. απο τοτε εχεις max 15 μερες για να κλεισεις ραντεβου για εγκατασταση. Τοτε το ενεργοποιεις και απο τοτε ξεκιναει η συνδρομη

Δλδ παιζει να παει και κανα μηνα για την εγκατασταση?? Αουτς
Btw thnx φιλε μου

Είμαι συνδρομητης NOVA full pack (τηλεοραση μόνο) και έβαλα τη γυναίκα μου να εκδηλώσει ενδιαφερον για νέα συνδρομή.Έχει στο όναμά της τηλέφωνο ΟΤΕ.Της απάντησαν ότι δεν ισχύει για εκείνη η τιμή των 25€ και όταν ρώτησε η γυναίκα μου ποια είναι τα κριτήρια και της απάντησαν ότι είναι θέμα μάρκετινγκ. 'Οτι να'ναι.εγω φτα'ιω που 3 χρονια τωρα τους σκαω 60 € και δεν εχω λαβει καμια προσφορα από αυτούς ως τωρα.

orin σε ποιο υηλεφωνο τους πήρες? Γιατί αν πηρες στη νοβα απευθείας και οχι σε αυτο που γραψαμε πριν απο πολλα ποσυ λογικο ειναι να σε ειπανε ετσι

Λοιπόν........με κίνδυνο να πάω για μπάνιο θα τα πω:
Μόλις με πήραν τηλέφωνο για την προσφορά, αφού με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα δίχως να απαντάνε:
Εγώ:Παρακαλώ
Αυτή:Από τη Νόβα τηλεφωνώ για μια ειδική προσφορά
Εγώ:Να υποθέσω 25 ευρώ το full pack+HD.
Αυτή:ναι μου λέει, ενδιαφέρεστε;
Εγώ:Κοιτάξτε, τώρα να απαντήσω δεν μπορώ.Πρέπει να το συζητήσω με την γυναίκα.Υπάρχει η δυνατότητα να σας καλέσω αύριο για να σας πω;
Αυτή:όχι θα σας καλέσω εγώ στο τηλέφωνο που πήρα.
Εγώ:Δεν θα είναι κανένας στο σπίτι, να σας δώσω το κινητό μου;
Αυτή:Το ξέρουμε είναι το 69............
Εγώ:Να ρωτήσω και ένα τελευταίο.12μηνη θα είναι η σύμβαση;
Αυτή:Όχι 3 εξάμηνα
Εγώ:18μηνη δηλαδή
Αυτή:Μα σας είπα (με υφάκι ...) 3 εξάμηνα
Εγώ:Υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο τρόπο για 12 μηνο;
Αυτή:Όχι
Εγώ:Δεν ενδιαφέρομαι τότε
Αυτή:Μα καλά, στο ένα εξάμηνο κολλάτε (με ύφος..);
Εγώ:Είμαι συνδρομητής και σε άλλη δορυφορική πλατφόρμα και δεν θέλω 18μηνο
Αυτή:Μα καλά (επιμένει το υφάκι της)...δεν κατάλαβα (επιμένει) Νόβα είναι δεν αγοράζετε κάστρο(:bang:)
Εγώ:Μα........(ακούγεται από την ίδια:Κρέμα είναι, πολύ ωραία).Με ακούτε;
Αυτή:Τι ωραία κρέμα, θέλω να αγοράσω κι εγ.........

Κάπου εκεί μου το έκλεισε στα μούτρα.

Μα καλά είναι συμπεριφορά αυτή;Επειδή δίνουν το απαξιωμένο τους προϊόν (προσωπική άποψη) όσο-όσο λες και είμαστε στη λαϊκή 14.30 πρέπει να κάτσουμε να μας .......και να ανεχόμαστε συμπεριφορές;Δεν σκέφτεται η forthnet το κακό όνομα που δημιουργείται;

Και επίσης:Που στο μπιμπ ξέρουν και το σταθερό και το κινητό.Ποια συκιά τους το έδωσε;
Και να υπήρχε μια περίπτωση να το σκεφτώ στο μέλλον, χάθηκε κι αυτή.Δεν πειράζει, δεν βγαίνω εγώ ζημιωμένος μα αυτοί.

Last edited by a moderator:
να ρωτησω κατι παιδες πριν κανα μηνα ανανεωσα μεσω τηλεφωνου σε full puck συν τα hd με 30,96 ευρω μπορω να τους παρω τηλ και να ζητησω ειτε την προσφορα των 25 ευρω ειτε των 50 ?
η μηπως ειναι αργα τωρα αμα χρειαστει να πληρωσω πεναλντυ ποσο ειναι ?

Έχω πάρει απο το πρωί , δυο φορές στο 211 1018818, άφησα τα στοιχεία μου αλλά ακόμα ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ!!!!

Λοιπόν........με κίνδυνο να πάω για μπάνιο θα τα πω:
Μόλις με πήραν τηλέφωνο για την προσφορά, αφού με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα δίχως να απαντάνε:
Εγώ:Παρακαλώ
Αυτή:Από τη Νόβα τηλεφωνώ για μια ειδική προσφορά
Εγώ:Να υποθέσω 25 ευρώ το full pack+HD.
Αυτή:ναι μου λέει, ενδιαφέρεστε;
Εγώ:Κοιτάξτε, τώρα να απαντήσω δεν μπορώ.Πρέπει να το συζητήσω με την γυναίκα.Υπάρχει η δυνατότητα να σας καλέσω αύριο για να σας πω;
Αυτή:όχι θα σας καλέσω εγώ στο τηλέφωνο που πήρα.
Εγώ:Δεν θα είναι κανένας στο σπίτι, να σας δώσω το κινητό μου;
Αυτή:Το ξέρουμε είναι το 69............
Εγώ:Να ρωτήσω και ένα τελευταίο.12μηνη θα είναι η σύμβαση;
Αυτή:Όχι 3 εξάμηνα
Εγώ:18μηνη δηλαδή
Αυτή:Μα σας είπα (με υφάκι ....) 3 εξάμηνα
Εγώ:Υπάρχει η δυνατότητα με κάποιο τρόπο για 12 μηνο;
Αυτή:Όχι
Εγώ:Δεν ενδιαφέρομαι τότε
Αυτή:Μα καλά, στο ένα εξάμηνο κολλάτε (με ύφος .....);
Εγώ:Είμαι συνδρομητής και σε άλλη δορυφορική πλατφόρμα και δεν θέλω 18μηνο
Αυτή:Μα καλά (επιμένει το υφάκι της)...δεν κατάλαβα (επιμένει) Νόβα είναι δεν αγοράζετε κάστρο(:bang:)
Εγώ:Μα........(ακούγεται από την ίδια:Κρέμα είναι, πολύ ωραία).Με ακούτε;
Αυτή:Τι ωραία κρέμα, θέλω να αγοράσω κι εγ.........

Κάπου εκεί μου το έκλεισε στα μούτρα.

Μα καλά είναι συμπεριφορά αυτή;Επειδή δίνουν το απαξιωμένο τους προϊόν (προσωπική άποψη) όσο-όσο λες και είμαστε στη λαϊκή 14.30 πρέπει να κάτσουμε να μας ......και να ανεχόμαστε συμπεριφορές;Δεν σκέφτεται η forthnet το κακό όνομα που δημιουργείται;

Και επίσης:Που στο μπιμπ ξέρουν και το σταθερό και το κινητό.Ποια συκιά τους το έδωσε;
Και να υπήρχε μια περίπτωση να το σκεφτώ στο μέλλον, χάθηκε κι αυτή.Δεν πειράζει, δεν βγαίνω εγώ ζημιωμένος μα αυτοί.

Έπεσες λογικά στην ίδια που με πήρε εμένα, αλλά εγώ απλά την πήρα στην πλάκα, του τύπου
Αυτή : Καλημέρα είμαι η Κωνσταντίνα
Εγώ :Καλημέρα είμαι ο Νίκος
Αυτή :Να σας κάνω μια πρόταση;
Εγώ : Ότι πρόταση θες εκτός γάμου, γιατί είμαι παντρεμένος...
Γελάκια κλπ..
Και συνεχίστηκε έτσι η κουβέντα μας.
Δεν τους κρίνω, γιατί φαντάζομαι ότι είναι κάποιος που έχει μαζέψει 5-10 και κάνει δουλειά για την Νοβα.
Εννοείται βέβαια, ότι όλα τα στοιχεία έχουν δώθεί από την Νοβα. Δεν υπάρχει λόγος να απορείς. Είναι απόλυτα φυσικό.

Last edited by a moderator:
Ε πάρτε και κανένα τάπερ ρε παιδιά μη πάει τσάμπα ο κόπος τους !!! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έχω πάρει απο το πρωί , δυο φορές στο 211 1018818, άφησα τα στοιχεία μου αλλά ακόμα ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ!!!!

Προσπάθησε πάλι αργότερα. Εγώ τηλεφώνησα χθες στις 20.00 και μίλησα αμέσως με αρμόδια την οποία ξαναπήρα 2 φορές αργότερα για διευκρινίσεις.

Έχετε μπερδέψει κάποια πράγματα. 1.Είναι μια προσφορά που αφορά ένα συγκεκριμένο κομμάτι και όσους έχουν 3play. Για όσους δεν έχουν προφανώς θα βγει κάτι άλλο.
2. Όταν λένε πως θα γίνει ενεργοποίηση το πολύ σε 15 ημέρες το λένε γιατί πρέπει να έχουν το οκ από τον αρχικό πάροχο που είχε κάποιος πριν. Συνήθως είναι max 4
3. Η Forthnet,με την nova και τα καταστήματα παίζουν σε διαφορετικές προσφορές και φυσικά είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Έτσι σου είπαν από μέσα να μας πεις;
Και τι σημαίνει η Forthnet με την Νοβα και τα καταστήματα παίζουν σε διαφορετικές προσφορές; Νόμιζα ότι όλοι δουλεύουν για ένα πελάτη.
Και να είσαι σίγουρος ότι εμείς δεν έχουμε μπερδέψει τίποτα. Άλλος με τις ασάφειες δημιουργεί τα προβλήματα. Και όταν λέω αλλις, εσύ ειδικά ξέρεις πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι...

Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα η κάτι θέλουμε να ρωτήσουμε η οτιδήποτε άλλο μετά την εγκατάσταση σε πιο τηλέφωνο θα καλέσουμε σε αυτό που πήραμε τη προσφορα η στα κανονικά της nova?

Για οτι αλλο θεμα μεχρι την ενεργοποιηση του συμβολαιου που υπεγραψες απο τον εξωτερικο συνεργατη στη νοβα φυσικα