Προσφορά NOVA

Εμένα δεν μου αφήνουν το πιάτο και τον υπόλοιπο εξοπλισμό (πλην δέκτη) γιατί έχω κοινόχρηστο πιάτο στην πολυκατοικία ... παρόλα αυτά δεσμεύτηκα 18μήνες αντι για 12 για να πάρω και αυτά με το σκεπτικό να έχω εξοπλισμό να βάλω αν κατέβει η κοινόχρηστη ή χαλάσει...
Εφόσον δικαιούμαι κάτι και έχω συμφωνήσει δεσμευόμενος χρονικά για αυτό ο εξοπλισμός είναι δικός μου.... αν δεν μου τον αφήνουν είναι ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ......
Οτι και να κάνει αυτή η εταιρεια μυαλό δεν θα βάλει ......

Υπάρχει κάποιος υπάρχων συνδρομητής nova3play που να πήρε την προσφορά με 49.90?Δηλαδή να του κάνανε ανανέωση ?

Καλησπέρα φίλε, εγώ.
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, την πρώτη και ολας ημέρα της προσφοράς. Οι ίδιοι με κάλεσαν

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εμένα δεν μου αφήνουν το πιάτο και τον υπόλοιπο εξοπλισμό (πλην δέκτη) γιατί έχω κοινόχρηστο πιάτο στην πολυκατοικία ... παρόλα αυτά δεσμεύτηκα 18μήνες αντι για 12 για να πάρω και αυτά με το σκεπτικό να έχω εξοπλισμό να βάλω αν κατέβει η κοινόχρηστη ή χαλάσει...
Εφόσον δικαιούμαι κάτι και έχω συμφωνήσει δεσμευόμενος χρονικά για αυτό ο εξοπλισμός είναι δικός μου.... αν δεν μου τον αφήνουν είναι ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ......
Οτι και να κάνει αυτή η εταιρεια μυαλό δεν θα βάλει ......

γιατι ηρθε ο τεχνικος και δε σου το αφησε η ετσι σου ειπαν?

Υπάρχει κάποιος υπάρχων συνδρομητής nova3play που να πήρε την προσφορά με 49.90?Δηλαδή να του κάνανε ανανέωση ?

Με πηραν πριν λιγο , εχω nova3play απεριορ. σε ολα τα τηλεφωνα και τα αθλητικα με 39.90 και μου ειπαν με αλλα 10 (49.90) και τα cinema
Πιστευω οταν κανω διακοπη σε ενα μηνα να τους παρω και το multiview στα ιδια λεφτα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

@iceman ακου φιλε ειναι απλα τα πραγματα, πες τον τεχνικο να κανει την εγκατασταση εκει που θελεις εσυ πχ βεραντα και οταν φυγει βγαλτο και βαλτο στην αποθηκη, μην αναφερεις για κοινοχρηστο, ειναι κατι που το δικαιουσαι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Γιατί ρε γαμώτο να πηγαίνουμε πάντα δια της πλαγίας οδού για τα αυτονόητα..
Αν δεν ήταν οι τρύπες που θα ανοιξει για να το στερεώσει δεν θα είχα πρόβλημα αλλά και πάλι μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις!

να μην ανοιξει καμια τρυπα, να το βαλεις στο καγκελο και το καλωδιο χημα απο την μπαλκονοπορτα και θα τα κανεις εσυ μετα οπως θελεις, απλα δε νομιζω να φτασεις σε αυτο το σημειο, ας ερθει μια ο τεχνικος και μιλα μαζι του

2106602000 ειναι το τηλεφωνο της ΝΟΒΑ όχι της ΦΟΡΘΝΕΤ και ζήτησα να μιλήσω με το τμήμα διακοπής.

Οχι απλά ειμαι υπάρχων συνδρομητής αλλά ειμαι ανελλιπώς στην υπηρεσία επι 12 χρόνια. Πιο υπάρχων απο εμένα..πεθαίνεις...:music-smiley-005:

μαλιστα. κατα τ αλλα προχτες που πηρα δεν ηξεραν καν για την προσφορα των 25Ε.
σου εδωσαν δωρο και hd κλπ?

ελα φιλε,εκανα ανανεωση συνδρομης μου nova 3play sports pack που ειχα στα 49.90.
Εκανα πιεσεις και πηρα:24αρα,σταθερα,12 ωρες προς κινητα,sports pack και ενα nova go οπως ολοι στα 39.90.νομιζω ειναι πολυ καλη προσφορα,τι λετε?

Μια χαρα ειναι, αν και μπορεις και τα HD στην ιδια τιμη (με εξοφληση μεσω παγιας εντολης), ή το multiview.

Η διαφορά ειναι στα επιπλεον 10 ευρω των κινηματογραφικών οπότε, όπως λες, έγκειται σε προσωπικες προτιμησεις αν το εξτρα πακετο αξιζει το ποσό αυτο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Γιατί ρε γαμώτο να πηγαίνουμε πάντα δια της πλαγίας οδού για τα αυτονόητα..
Αν δεν ήταν οι τρύπες που θα ανοιξει για να το στερεώσει δεν θα είχα πρόβλημα αλλά και πάλι μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις!

Το ιδανικό θα ήταν να συνεννοηθείς με τον τεχνικό για την τοποθέτηση του. Δεν νομίζω με το ζόρι να θέλει να σου τρυπήσει τον τοίχο, για δική σου ευκολία το κάνει. Τώρα αν θα πρέπει να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα, είναι θέμα εμβέλειας της κεραίας και σήματος.

δεν βλεπω ταινιες που βαζουν ποτε γιατι εχω στημενο plex σε Mac mini με HD movies,οποτε δεν με ενδιαφερει,τα HD τα εχω ακομα.το multiview τι ακριβως ειναι και τι κοστος ειναι η αγορα του δευτερου δεκτη?
Το nova το εχω να βλεπω μονο την ομαδα μου απο το σαπιο,στημενο πρωταθλημα.

Ωραιοι οι λογοι σου :) Συμφωνω για τα κινηματογραφικά παντως, αν και ειναι αυστηρα θεμα προτιμησεων. Για το multiview μπορεις να διαβασεις με λεπτομεριες εδω. Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος 50ευρω ειναι ο 831, και 150ευρω ο 865

Καλημερα σε ολους. Πριν απο μια ωρα ηρθε ο τεχνικος για την εγκατασταση. Του ειπα οτι υπαρχει εγκατασταση απο τον προηγουμενο ενοικο. Μου αφησε λοιπον πιατο, καλωδιο 25μ και LNB και αφου μου ενεργοποιησε τον δεκτη εφυγε. Απλα και ομορφα. Μου ειπε οτι ο εξοπλισμος ειναι δικος μου λογω της 18μηνης προσφορας.

Σε ποσες μερες απο την υπογραφη του συμβολαιου σε συνδεσαν; Περιοχη;
Ποιο πακετο εκανες;

Last edited by a moderator: