Προσφορά NOVA

Τηλέφωνησες στο ίδιο τηλέφωνο που είχες καλέσει για την προσφορά η αλλού;
Για τη χρήση του pvr πρέπει να έχεις διπλό καλώδιο η παιζει και με μονό;

Ναι, στο ίδιο τηλέφωνο και ζητάω πάντα την ίδια κοπέλα που είχα μιλήσει την πρώτη φορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν ο δέκτης λειτουργεί με ένα καλώδιο (ήδη απαντιεται παραπάνω) και αν μπορώ, από τη στιγμή που δεν εχει έρθει ακόμα τεχνικός να πάρω τον pvr και πως γίνεται αυτό

Αν δεν έχεις υπογράψει σύμβαση, συμπληρώνεις τα αντίστοιχα πεδία και αν έχεις υπογράψει, χωρίς να έχει καταχωρηθεί ακόμη η σύμβαση (δηλαδή δεν σου έχει έρθει μήνυμα στο κινητό), κάνεις τη διαδικασία που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.

Εγω που μιλησα με το τμημα διεκπερεωσης , μου ειπαν πως και τα multiview ειναι δωρεαν για 12 μηνες εφοσον ειμαστε στο full pack , απλα δεν το αναφερουν , γιατι πρεπει να εχουμε και δευτερο δεκτη ( τον pvr ) , σε ερωτηση μου αν μπορουν τα multiview να ενεργοποιηθουν σε δευτερευοντα χρονο, μου ειπαν οτι μπορω οποιαδηποτε στιγμη να αγορασω εναν pvr δεκτη και να παω απο ενα καταστημα forthnet να τον δειλωσω και θα ενεργοποιησουν αυτοματα το multiview δωρεαν...

ΥΓ: ασχετο, αλλα πιστευετε να εχω κανενα θεμα με την τοποθετηση του πιατου της νοβα που πλεον ειναι 80αρι απο 60ρι που ηταν παλια? θα μπορει να τοποθετηθει στον τοιχο της σοφιτας που ειναι τσιμεντοσανιδα και να αντεξει το βαρος?

ΥΓ: ασχετο, αλλα πιστευετε να εχω κανενα θεμα με την τοποθετηση του πιατου της νοβα που πλεον ειναι 80αρι απο 60ρι που ηταν παλια? θα μπορει να τοποθετηθει στον τοιχο της σοφιτας που ειναι τσιμεντοσανιδα και να αντεξει το βαρος?

Το 80άρη της nova φιλε corfu είναι (παραδώξως - και περιέργως για τα δεδομένα των ελληνικών εταιριών) αρκετά μεγάλο.... επομένως και πιο βαρύ.. και σίγουρα αν έχεις εμπειρία απο τα παλιά πιάτα που έδινε..τα 60άρια (αν ήταν και 60άρια : αμφιβάλλω.. στην κουζίνα της η μανα μου εχει καλυτερα πιάτα..) θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά..

Συνεπώς με βάση αυτά που σου λέω πιο πάνω καλο θα είναι λογω βαρους και της βάσης του πιάτου να εξασφαλίσεις την ασφάλεια του πιάτου αλλα και της σοφίτας σου... :a0210:

Last edited:
Το 80άρη της nova φιλε corfu είναι (παραδώξως - και περιέργως για τα δεδομένα των ελληνικών εταιριών) αρκετά μεγάλο.... επομένως και πιο βαρύ.. και σίγουρα αν έχεις εμπειρία απο τα παλιά πιάτα που έδινε..τα 60άρια (αν ήταν και 60άρια : αμφιβάλλω.. στην κουζίνα της η μανα μου εχει καλυτερα πιάτα..) θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά..

Συνεπώς με βάση αυτά που σου λέω πιο πάνω καλο θα είναι λογω βαρους και της βάσης του πιάτου να εξασφαλίσεις την ασφάλεια του πιάτου αλλα και της σοφίτας σου... :a0210:

Τοσο πολυ βαρος εχει δηλαδη ενα 80αρι πιατο?

Ολα καλά ήρθε ο τεχνικός έγινε και η εγκατάσταση, το μονο προβληματάκι εδώ και κάνα δίωρο που παρακολουθώ είναι ότι δυο φορες άλλαξε ο αποκωδικοποιητηs κανάλι μονος του.. παρατήρησε κανεις κάτι ανάλογο?

Πέρα από αυτες τις δυνατότητες, είναι πιο σταθερός? ή τραβά κολλήματα σαν τον 831?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πέρα από αυτες τις δυνατότητες, είναι πιο σταθερός? ή τραβά κολλήματα σαν τον 831?

Εμένα πάντως ο PVR Μετά απο 1,5 χρόνο αν θυμάμαι καλά είχε παραδώσει πνεύμα... Κόλλαγε απίστευτα και αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω στον 831 Βέβαια έχω διαβάσει απο πολύ κόσμο ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα, εμένα όμως τα έπαιξε.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Το θέμα μας όμως εδώ δεν είναι οι δέκτες. Υπάρχει νήμα για αυτούς. Να μείνουμε στην προσφορά nova και μόνο. Μη λέμε τα ίδια πράγματα.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εμένα πάλι που είμαι παλιός συνδρομητής μου είπαν ότι δεν γίνεται να πάρω το πακέτο των 50, επειδή για τηλεφωνία η forthnet θέλει καινούργια γραμμή. Και μου έδωσαν ένα αριθμό της Nova για να ζητήσω αν γίνεται πακέτο με καλύτερη τιμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έναν από τους γνωστούς (6602000, 18345) ή κάποιον άλλον, γιατί περιμένω και εγώ τηλεφώνημά τους αλλά δεν ...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έναν από τους γνωστούς (6602000, 18345) ή κάποιον άλλον, γιατί περιμένω και εγώ τηλεφώνημά τους αλλά δεν ...

Ναι το δεύτερο. Θα κάνω ένα τηλέφωνο κάποια στιγμή σήμερα.

Τελικά ισχύει ακόμα η προσφορά; Γιατί νόμιζα ότι τελείωσε και δεν πήρα τηλέφωνο. Μάλλον θα δοκιμάσω την τύχη μου το απόγευμα....

Τωρα παρε. Συνηθως το πρωι κρατανε τα στοιχεια και παιρνουν τηλ το απογευμα

Εγώ πήρα και στα 211 κτλ και στη νοβα για προσφορες αλλα με εγραψαν κανονικα και οι δυο.

Πηρα πριν λιγο και ζητησα διακοπη συμβολαιου και μου ειπαν οτι θα προχωρήσει κανονικα !!

Έχω 3play με κουπόνι απο τις ομάδες και λήγει στις 8/8/2014.