Προσφορά NOVA

εχω κανει συμβολαιο απο της 8 του μηνα ..με την προσφορα των 25 ε ...
και σε τηλ . επικοινωνια που εκανα την τεταρτη 16 του μηνα για το που βρισκεται η αιτηση [η αιτηση εμφανιστηκε 9 ιουλιου στο συστημα νοβα ] και ποτε θα ενεργοποιηθω..
μου απαντησαν οτι λογικα μεχρι σημερα σαββατο 19 ιουλιου ,, θα ειχε ερθει ο τεχνικος , αλλα αποτι βλεπω δεν νομιζω..
.λογικα θα με ειχε καλεσει πρωτα για να κλεισουμε ραντεβου..[οχι για καφε:flipout::flipout:]
η περιοχη ειναι ΧΑΝΙΑ
και ρωταω τωρα εγω ειναι και καποιος αλλος απο εδω που εχει την ιδια προσφορα και ενεργοποιηθηκε;;
η μηπως με 1 τεχνικο, γινεται χαμος και δεν προλαβαινει..
αν δεν αλλαξει κατι , την τριτη θα τους παρω τηλ.. να ρωτησω ξανα..

γιατι τοση βιασινη?, πηγαινε καμια βολτα , κανα μπανιο σε καμια παραλια, και καποια μερα θα ερθει ο τεχνικος. θα κλειστεις καλοκαιριατικα μεσα να βλεπεις νοβα? απο Σεπτεμβρη ετσι και αλιως αρχιζουν τα ματς...

Ευπειθώς αναφέρω ότι "αποστολή εξετελέσθη".
Είχε τηλεφωνήσει προχθές κοπέλα από το μαγαζί που αναλαμβάνει εγκαταστάσεις Νόβα στην περιοχή Φιλαδέλφειας, για την εγκατάσταση του πιάτου και του δέκτη με την προσφορά των 25 ευρώ. Είχα την πρόνοια να ρωτήσω για ποιο δέκτη έχει εντολή, απάντησε τον 831, της λέω "έχω υπογράψει για εξόφληση με πιστωτική, προκειμένου να πάρω τον 865", ψάχνει πάλι ... και βρίσκει ... νέα εντολή (!!!). Συμφωνήσαμε ραντεβού για χθες το απόγευμα (17.00), αν και στο appstatus της forthnet δεν φαινόταν και δεν φαίνεται καμία αναφορά στην πρόοδο της αίτησής μου.

Μετά από τηλεφώνημα για νέα αλλαγή του ραντεβού (16.00), ήρθε νωρίτερα (15.00), είδε την κατάσταση, προσπάθησε να αποφύγει τη διαδικασία να κατεβάσει νέο καλώδιο, βλέποντας ότι έχω δύο πιάτα (ένα για τον 831 που είχα και ένα για τον Astra 19), και προτείνοντας να χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα καλώδια (!!!), αλλά του είπα ότι θα κατεβάσουμε νέο και το έκανε, χρησιμοποιώντας το εγκατεστημένο πιάτο αλλά με το νέο LNB (προσπαθώ να σκεφτώ τι θα έκανε σε κάποιον άλλο που δεν γνώριζε όσα γνωρίζω). Έτσι μου έμεινε το πιάτο, ο εξοπλισμός του και το μονό LNB, για άλλες ... επιχειρήσεις. Ενεργοποίησε το δέκτη, έβαλα τη μια πλέον ρύθμιση στα Περιβαλλοντικά και έκανα αναβάθμιση που κράτησε αρκετή ώρα. Πλήρωσα 49 ευρώ, αν και πίστευα ότι θα χρεωθούν στην κάρτα (έγινε επικοινωνία με το γραφείο και τα κεντρικά).

Τώρα, πρέπει να διαβάσω το manual του 865, αν και έχω διαβάσει αρκετές σελίδες του νήματος, για να ενημερωθώ και να λειτουργήσω το δέκτη για εγγραφές κλπ

Μόλις έλαβα τηλέφωνο από το 21 0992 3374 και μου έκαναν προσφορά για όλα απεριόριστα, κινητά, σταθερά, διεθνή, φουλ Νοβα, 12 μήνες δωρεάν HD & multiview, δωρεάν τον 831 και με αγορά 49 για τον 865. Επίσης τους 2 πρώτους μήνες το πακέτο θα τιμολογειται με 29.90
Προσφορά για νέους συνδρομητές...
Συμπέρασμα, τους έχουν δώσει απλά τηλέφωνα και παίρνουν, χωρίς να ξέρουν αν είσαι ενεργός συνδρομητης ή όχι.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μόλις έλαβα τηλέφωνο από το 21 0992 3374 και μου έκαναν προσφορά για όλα απεριόριστα, κινητά, σταθερά, διεθνή, φουλ Νοβα, 12 μήνες δωρεάν HD & multiview, δωρεάν τον 831 και με αγορά 49 για τον 865. Επίσης τους 2 πρώτους μήνες το πακέτο θα τιμολογειται με 29.90
Προσφορά για νέους συνδρομητές...
Συμπέρασμα, τους έχουν δώσει απλά τηλέφωνα και παίρνουν, χωρίς να ξέρουν αν είσαι ενεργός συνδρομητης ή όχι.
Τα ιδία και σε μένα. Και είμαι ενεργός συνδρομητής 3PLAY με full pack.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

γιατι τοση βιασινη?, πηγαινε καμια βολτα , κανα μπανιο σε καμια παραλια, και καποια μερα θα ερθει ο τεχνικος. θα κλειστεις καλοκαιριατικα μεσα να βλεπεις νοβα? απο Σεπτεμβρη ετσι και αλιως αρχιζουν τα ματς...
:SFGSFGSF::SFGSFGSF: χαχα:flipout::flipout: καλη απαντηση ασε που δεν εχω χρονο για μπανια και βολτες λογω τουριστικης σαιζον εμεις τρεχουμε 7 μερες και 12 ωρες λογω δουλειας. και μας μενει το βραδυ μονο για σπιτι..
..να πω οτι εχω δεκτη νοβα με το πακετο των φιλαθλων,, που ληγει μεσα στον αυγουστο..
απλα ειναι σε αλλο ονομα ο δεκτης , και επισης εχω και οτε τβ..
Θελω να κλεινουν οι εκρεμοτητες οσο πιο συντομα γινεται..
ασε που δεν θελει ουτε εγκατασταση.. μονο αλλαγη δεκτη θα κανουμε απο τον ξενο, στον δικο μου.
ας ερθει με το καλο..:a0210::a0210:

Έχει πάρει κανένας τον 865 με πάγια εντολή τράπεζας στα 49 ευρώ; και αν ναι ποια είναι η διαδικασία;

Έχει πάρει κανένας τον 865 με πάγια εντολή τράπεζας στα 49 ευρώ; και αν ναι ποια είναι η διαδικασία;

Όταν θα σου κάνουν κάποια προσφορά πρέπει να το ζητήσεις. Αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις τον 865 με 49 ευρώ παρα μόνο με 149..
Χθες μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών Nova.

έχω πάρει τη προσφορά με τα 50 ευρώ το φουλ πακέτο με τον 831 και σήμερα μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών για το 3play και μου είπαν ότι γίνεται να τον πάρω σε αυτή τη τιμή αν αλλάξω τον τρόπο πληρωμής μέσω χρεωστικής ή πάγιας εντολής σε τράπεζα

Όταν θα σου κάνουν κάποια προσφορά πρέπει να το ζητήσεις. Αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις τον 865 με 49 ευρώ παρα μόνο με 149..
Χθες μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών Nova.

Όπως έχω γράψει σε προηγούμενα posts, υπέγραψα την προηγούμενη ΠΕ 10/7 τη σύμβαση για τη νέα προσφορά των 25 ευρώ και περιμένοντας το τηλεφώνημα του τεχνικού, διάβασα εδώ για τον 865 (είχα μέχρι το ΔΕΚ 2013 τον 831 και διέκοψα, και σε άλλη γραμμή έχω τον 831), πήρα τη ΔΕ 14/7 την κοπέλα στο γνωστό τηλέφωνο και ζήτησα να πάρω τον 865, μου έστειλε με mail νέο έντυπο για την κάρτα και της το έστειλα υπογεγραμμένο με φωτοτυπία της μπροστινής όψης της κάρτας και χθες εγκαταστάθηκε ο νέος δέκτης. Πλήρωσα με μετρητά τα 49, στον τεχνικό με απόδειξη, αν και πίστευα ότι θα χρεωθούν στην κάρτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτή η προσφορά είναι κοροϊδία.
1. 179 για όσους έχουν το απλό 3play σημαίνει 179:12= 14,91 το μήνα. Δηλαδή ουσιαστικά τιμή τιμοκαταλόγου καταστήματος αν σκεφθείς ότι στο κατάστημα σου δίδουν δωρεάν και τα hd.
2. Είναι ακριβότερη από την αντίστοιχη περσινή, που όταν είχε γίνει τα sport είχαν 25 το μήνα .

πηρα πριν λιγες ημερες το φουλ πακετο νοβα προσφορα με 25 ευρω ,μπηκα και γραφτηκα στο mynova, βλεπω χρεωσεις 40 ευρω, μηπως προ πληρωνουμε 1,5 μηνα? χρεωνουν και τα HD 2,99?
http://prntscr.com/44c8uk

Last edited:
1 μήνα προπληρώνεις και όχι 1.5 . Ο μισός έχει χρεωθεί σωστά στην χρήση του. Δες λήξη τιμολογίου.

Εδώ έχεις δίκιο. Είναι για το HD αλλά μόνο τον μισό μήνα (Ιούλιος). Για πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.

τι να παρω? ας περιμενω να ερθει ο λογαριασμος γιατι σαν να τα εχει λιγο μπερδεμενα online και δε ξερω το τι θα ισχυει, εχει δυο πινακες, ο ενας 40 ευρω και online πληρωμη και ο αλλος 42,99 και πληρωμη με ταχυδρομειο, ας ερθει ο λογαριασμος και βλεπουμε, οπου να ναι θα φτασει στο δρομο ειναι
edit απ οτι φαινετε τα HD ισως να μην ειναι δωρεαν για 1 χρονο παρα μονο αν δηλωσουμε τροπο πληρωμης πιστωτικη-χρεωστικη,τεσπα θα φανει

Last edited: