Προσφορά NOVA

πηρα πριν λιγες ημερες το φουλ πακετο νοβα προσφορα με 25 ευρω ,μπηκα και γραφτηκα στο mynova, βλεπω χρεωσεις 40 ευρω, μηπως προ πληρωνουμε 1,5 μηνα? χρεωνουν και τα HD 2,99?
http://prntscr.com/44c8uk

Πως κάνω εγγραφη στο my nova εκεί που λέει κωδικό συνδρομητή-λέει αναγράφεται κάθε μηνα στο τιμολόγιο σας, εμενα ακόμη δεν μου έχει έρθει λογαριασμός που το βρίσκω αυτό ,πάντως στο τηλ. που μίλησα εμενα μου είπε πως τέλη ιουλίου θα μου έρθει λογαριασμός για να πληρώσω 2,5 μηνών, πως θα γραφτό στο mynova να δω τι γίνετε

Καλημέρα φίλε, επικοινώνησε με τα παιδιά στο αντίστοιχο ποστ nova official support και με τα στοιχεία σου που θα δώσεις με πμ θα σου πούνε ότι χρειαζεσαι, 2,5 μήνες θα πληρώσεις ; γιατί έτσι ;

Καλημέρα φίλε, επικοινώνησε με τα παιδιά στο αντίστοιχο ποστ nova official support και με τα στοιχεία σου που θα δώσεις με πμ θα σου πούνε ότι χρειαζεσαι, 2,5 μήνες θα πληρώσεις ; γιατί έτσι ;

Καλημέρα,δε ξέρω γιατί τη μέρα που έγινε η εγκατάσταση και μίλησα στο τηλέφωνο έτσι μου είπε η υπάλληλος της nova ότι θα μου έρθει λογαριασμός 2,5 μηνών γιαυτο θέλω να γραφτό στο mynova να δω τη γίνετε

Εγω μιλησα με την εξυπηρετηση και μου ειπαν οτι ειναι πλεον αργα. 149 ευρω μου ζητησαν. Οταν ομως μου εδωσαν την προσφορα ΔΕΝ μου ανεφεραν ΛΕΞΗ για τον 865! Ειναι αστειο!

Μίλησες με Nova, σου είπαν ότι θα πληρώσεςι για 2,5 μήνες και δεν ρώτησες γιατί???

Μου είπε ότι θα πληρώσω μισό μηνα από τις 15 που έγινε η εγκατάσταση μέχρι τέλος του μηνα, ένα λογαριασμό για τον επόμενο μηνα "Αύγουστο", και ένα λογαριασμό και καλά σαν εγγύηση,ο τεχνικός μου είπε ότι στο πρώτο λογαριασμό συνήθως πληρώνεις για ενάμισι μηνα αλλα λόγο της προσφοράς που πήρα ίσως γιαυτο μου ζητάνε 2,5 μήνες,εντωμεταξύ είχα 10 λεπτά στο τηλέφωνο να με ρωτάει η υπάλληλος της nova που βρήκα αυτή την προσφορα, κουφάθηκε νόμιζε την κοροϊδεύω

Εγω που πηρα την προσφορα με το 3play full pack στα 49,90 υποψιαζομαι πως γι αυτο τους 2 πρωτους μηνες θα πληρωσω οπως μου ειπαν 29,90 ενω δεν αναφερεται πουθενα. Μαλλον θα τους πληρωσουμε μαζι, δηλαδη 59,80 το πρωτο διμηνο πακετο

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μου είπε ότι θα πληρώσω μισό μηνα από τις 15 που έγινε η εγκατάσταση μέχρι τέλος του μηνα, ένα λογαριασμό για τον επόμενο μηνα "Αύγουστο", και ένα λογαριασμό και καλά σαν εγγύηση,ο τεχνικός μου είπε ότι στο πρώτο λογαριασμό συνήθως πληρώνεις για ενάμισι μηνα αλλα λόγο της προσφοράς που πήρα ίσως γιαυτο μου ζητάνε 2,5 μήνες,εντωμεταξύ είχα 10 λεπτά στο τηλέφωνο να με ρωτάει η υπάλληλος της nova που βρήκα αυτή την προσφορα, κουφάθηκε νόμιζε την κοροϊδεύω

Για τα hd σου είπαν κάτι? Γιατί υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί νομίζω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Για τα hd σου είπαν κάτι? Γιατί υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί νομίζω.

Για το HD μου είχαν πει στην πρώτη επικοινωνία ότι θα είναι δωρεάν για ένα χρονο.Τι εννοείς ότι υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί?

Πιθανά το ερώτημα είναι off topic αλλά επειδή συνεχίζεται η συζήτηση για την εγγραφή στο MyNova, θα το καταθέσω.

Ενεργοποιήθηκε την ΠΑ 18/7 η προσφορά full pack (25 ευρώ) και σήμερα ζήτησα από τη Νόβα τον κωδικό συνδρομητή. Μου τον έδωσε, αν και μπερδεύτηκε γιατί είδε και άλλο κωδικό (άλλη ενεργή σύνδεση με 3play) και επέμεινε ότι δεν πρέπει να έχω 2 κωδικούς αλλά, μετά από κουβέντα με συναδέλφους της είπε ΟΚ. Άνοιξα λογαριασμό και το σύστημα έστειλε με μήνυμα το pass, καταλήγοντας με τη σύσταση ότι πρέπει να αλλάξω τον κωδικό. Ψάχνω στο site αλλά πουθενά δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Παίρνω τηλέφωνο πάλι και μετά από πολλές προσπάθειες (σχεδόν κανένας δεν γνώριζε το θέμα) πέφτω σε τύπο που ναι μεν δεν το γνώριζε αλλά συμβουλεύτηκε κάποιον και είπε να αλλάξω browser !!! Του λέω ότι δεν υπάρχει επιλογή και όχι ότι δεν εμφανίζει κάποιο πεδίο. Συμβουλεύτηκε πάλι για αρκετή ώρα και πρότεινε ... να διαγράψω το λογαριασμό και να ανοίξω νέο για να εμφανιστεί στο σύστημα το πεδίο αλλαγής pass !!!
Έκανε (και τον συμβούλεψαν μάλιστα) τέτοια πρόταση !!!

Στην ουσία τώρα. Τη μόνη δυνατότητα αλλαγής pass τη βρήκα στο MyForthnet αλλά αφορά το pass της σύνδεσης του router.
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ή έχει κάνει παρόμοια διαδικασία;

ΥΓ
Και μια 2η άσκηση για δυνατούς λύτες.
Προσπάθησα να ανοίξω λογαριασμό και για την άλλη συνδρομή που έχω (3play) αλλά κάθε φορά που βάζω τα απαραίτητα μου βγάζει λάθος κωδικοί, ακόμη και με 3 διαφορετικούς browsers

Όσο αφορά για αλλαγή κωδικού τσάμπα προσπαθείς, κράτα αυτόν που σου στείλανε, καλημέρα.

Σκεφτόμουν να το γράψω στο προηγούμενο post αλλά το ξέχασα.
Εάν δεν με παρότρυνε το αυτοματοποιημένο, δεν θα ασχολιόμουν αλλά θα έγραψα εδώ για να ενημερώσω για την ασχετοσύνη όχι μόνο των υπαλλήλων αλλά και αυτών που έφτιαξαν το site και αυτών που έγραψαν το αυτοματοποιημένο.

@nvianitakis
Έχω μπει πάρα πολλές φορές σήμερα στο λογαριασμό μου από αυτή τη σελίδα αλλά δεν βρήκα πουθενά σχετική επιλογή.
Αν την ξέρεις, βοήθησε.

Η άλλη είναι το γνωστό e-bill που το έχω, αλλά νόμιζα ότι θα ήταν κάτι διαφορετικό, όπως του MyNova.

Last edited:
προσπαθω τοσο καιρο να παρω και εγω μια καλη προσφορα αλλα τζιφος,ακουω απο αλλους εχω το νοβα φουλ πακ με 25,00 με 30.00 3play με σπορτσς μαζι στα 40...

τους κανουν μια προσφορα και το κανουν με τη μια και σε ασχετα ατομα τα οποια δεν ψαχνονται καθολου...θα τρελαθω,,

παιρνω τηλ εγω με παιρνουν κανω παζαρια λεω τα φυσιολογικα αλλα τιποτα παλι...με κουρασαν πολυ και με λενε κιολας τρεχει προσφορα νοβα φουλ πακ στα 62 με ενα χρονο δωρεαν τα HD ΧΑΧΑΧΑ απιστευτα πραγματα ειλικρινα

Εγω θα ελεγα π@@ριες είναι η υπόθεση με τις προσφορές. Πιστεύω ότι το ατου σου θα είναι να πάρεις λιγο καιρο πριν την λήξη του συμβολαίου σου και να ζητησεις διακοπή (εικονικη τουλάχιστον-οχι οτι θες στα αληθεια) και ταυτοχρονα πέτα τους οτι εχεις και μια προσφορά από ote στα 41 ευρώ με ote tv full pack και 5 ώρες κινητά + δωρεάν εξοπλισμό... Μετά από αυτα δύσκολο να μην συζητησουν για κατι καλυτερο μαζί σου.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

προσπαθω τοσο καιρο να παρω και εγω μια καλη προσφορα αλλα τζιφος,ακουω απο αλλους εχω το νοβα φουλ πακ με 25,00 με 30.00 3play με σπορτσς μαζι στα 40...

τους κανουν μια προσφορα και το κανουν με τη μια και σε ασχετα ατομα τα οποια δεν ψαχνονται καθολου...θα τρελαθω,,

παιρνω τηλ εγω με παιρνουν κανω παζαρια λεω τα φυσιολογικα αλλα τιποτα παλι...με κουρασαν πολυ και με λενε κιολας τρεχει προσφορα νοβα φουλ πακ στα 62 με ενα χρονο δωρεαν τα HD ΧΑΧΑΧΑ απιστευτα πραγματα ειλικρινα

Αν δεν δεσμεύεσαι απο συμβόλαιο μπορείς να πάρεις την προσφορά των 25 σε άλλο όνομα και αφμ και να κόψεις το παλιό

Ducksong μου δίνεις την πάσα να αναφέρω τα παρακάτω :
εγω που τους πηρα τηλ. για την προσφορά των 25 μου ειπαν οτι δεν προβλέπεται για μενα γιατί μενω στη πάτρα.... ρώτωντας τους : τι πα@@@ριες μου λέτε;; μου τόνισαν οτι η προσφορα των 25 ευρώ που τρέχει αφορά αποκλειστικά νεους πελάτες εκτος δικτύου κάλυψης της forthnet.. συγκεκριμένα μου είπε αν εχετε καποιον συγγενή ή φίλο εκτός αχαιας (σε κανα κωλοχώρι κοινώς...) τοτε μπορουμε να δωσουμε σε αυτον αυτη τη προσφορά ...

Αξιοσημείωτο : ο συνομιλητης μου ηταν αγενέστατος και με προφορά και αποτύπωση λόγου σχεδόν πεζοδρομίου.Και φυσικά στον ενικό........
Καλα ρε nova που τους βρίσκεις...;;;; 30% ανεργία . Δεν πας να βρεις κανα σοβαρό παλικάρι - ευγενικό να συζηταμε και εμεις σαν ανθρωποι..

Last edited:
Πήραν τηλ. σήμερα στο σταθερό για την γνωστή προσφορά των 49.90 με τα πάντα σε 3play και οι 2 πρώτοι μήνες 29.90.

Το τηλ. που μας κάλεσε ήταν το 210-9923374 και επειδή αρνηθηκε η γυναίκα μου, είπε πως αν αλλάξουμε γνώμη να επικοινωνήσουμε με το 2111018880.

Όσοι πιστοί καλέστε.

σε όποια εταιρεία και να είσαι παντού υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που σε δυσαρεστούν . πάντως στην εξυπηρέτηση της nova έχει και κοριτσάκια με γλυκιά φωνή :fahne90: και το κάνουν αυτό πιστεύω για να ηρεμούν τους δυσαρεστημένους πελάτες

Ducksong μου δίνεις την πάσα να αναφέρω τα παρακάτω :
εγω που τους πηρα τηλ. για την προσφορά των 25 μου ειπαν οτι δεν προβλέπεται για μενα γιατί μενω στη πάτρα.... ρώτωντας τους : τι πα@@@ριες μου λέτε;; μου τόνισαν οτι η προσφορα των 25 ευρώ που τρέχει αφορά αποκλειστικά νεους πελάτες εκτος δικτύου κάλυψης της forthnet.. συγκεκριμένα μου είπε αν εχετε καποιον συγγενή ή φίλο εκτός αχαιας (σε κανα κωλοχώρι κοινώς...) τοτε μπορουμε να δωσουμε σε αυτον αυτη τη προσφορά ...

Αξιοσημείωτο : ο συνομιλητης μου ηταν αγενέστατος και με προφορά και αποτύπωση λόγου σχεδόν πεζοδρομίου.Και φυσικά στον ενικό........
Καλα ρε nova που τους βρίσκεις...;;;; 30% ανεργία . Δεν πας να βρεις κανα σοβαρό παλικάρι - ευγενικό να συζηταμε και εμεις σαν ανθρωποι..

Η Νόβα χρησιμοποιεί συχνά εξωτερικούς συνεργάτες και η ποιότητα τους είναι λόττο. Οταν πήρα εγώ για την προσφορά των 25 (3-4 μέρες αφότου βγήκε στο forum) κατάλαβα ότι υπήρχε "οδηγία" να προσπαθούν για το 49.9 3play πριν δώσουν το "σκέτο". Οπότε κάποιοι μπορεί να έχουν εφεύρει διάφορα για να σε πιέσουν προς το 3play ή ακόμα μπορεί βλέποντας ότι ο κόσμος προτιμάει την προσφορά των 25 να έβγαλαν καινούρια οδηγία πιέζοντας για το 3play. Αλλωστε απ την αρχή έπρεπε να δουν ότι αν πάρεις σκέτο full pack και 2play απο hol cyta ή wind θα σου έρθει φθηνότερα απ το 3play:idea: