Προσφορά NOVA

δε θυμάμαι έχει περάσει πολύς καιρός αλλά θυμαμαι ότι οι τιμές ήταν πολύ λογικότερες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής password στο MyNOVA, απο την επιλογή Φόρμα Εγγραφής και βάζοντας τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν στέλνουν νέο password στο email που θα συμπληρώσεις.

Μετά την ανάρτηση της ίδια ερώτησης στο Support της Νόβα, έκαναν συντονισμένες ενέργειες και προστέθηκε πεδίο Change δίπλα στο password αλλά και αυτό θεωρώ ότι είναι λειψό γιατί παίρνει μόνο αριθμός και όχι γράμματα.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Έχω βαρεθεί να με καλούν τουλάχιστον 1 φορά ανά ημέρα για να μου ανακοινώσουν προσφορά ενώ είμαι ήδη συνδρομητής τους.
Είναι όπως η Vodafone που με καλεί 1 φορά τον μήνα (ενώ έχω εταιρικό κινητό στο δίκτυο της) για να μου πουν να γίνω συνδρομητής τους.

Έναν έλεγχο βρε παιδιά, στο που καλείτε δε γίνεται;
Κάποιος να σας ανανεώσει τις λίστες ίσως;

Καλησπερα. Για οσους εχουν την προσφορα των 25ευρω. Υπεγραψα χτες αλλα ηταν τικαρισμενο μονο το Nova HD ως δωρεαν για 12 μηνες. Το multiview δεν συμπεριλαμβανεται ? Ποιο το νοημα να παρεις free 12 μηνες τα HD και μονο χωρις το multiview (στο οποιο ουτως η αλλως δινουν και τα HD δωρεαν) ? Εχω 865 απο παλιοτερη συνδεση και στο τεχνικο τμημα μου ειπαν οτι μπορει να επαναδεσμευτει η παλια καρτα στην καινουργια συνδρομη εφοσον ζητηθει στο εμπορικο τμημα και οτι τεχνικα γινεται, οποτε τουλαχιστον θεωρητικα μπορω να χρησιμοποιησω τον 831 που δινουν δωρεαν και τον 865 απο την παλιοτερη συνδρομη μου. Το θεμα ειναι αν οντως δινουν το multiview με την προσφορα τον 25ευρω, γιατι ξεκαθαρη απαντηση απο το τμημα προσφορων που μιλησα δεν μου δινουν.

αν ψαξεις καλα στο συμβολαιο σου πρεπει να αναφερει για 12μηνη δωρεαν χρηση του
στο δικο μου τουλαχιστον το αναγραφει
μπορεις να το επιβεβαιωσεις και μεσω του support

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

αν ψαξεις καλα στο συμβολαιο σου πρεπει να αναφερει για 12μηνη δωρεαν χρηση του
στο δικο μου τουλαχιστον το αναγραφει
μπορεις να το επιβεβαιωσεις και μεσω του support

Ποιο εννοείς;

Πολύ απλά μπορείς να ζητήσεις την ενεργοποίηση του multivew,από τη στιγμή που έχεις 2 δέκτες στο όνομά σου.Επικοινώνησε και με NOVA support που υπάρχει στο forum και ζήτησέ το.

Επειδή πάλι με πρόλαβε ο Νίκος,η μόνη επιφύλαξη που υπάρχει είναι αν στη συγκεκριμένη προσφορά συμπεριλαμβάνεται και multivew.Αν και νομίζω ότι κάποιοι που την πήραν ανέφεραν ότι υπήρχε αυτή η επιλογή στο συμβόλαιο.

Last edited:

... Ποιο το νοημα να παρεις free 12 μηνες τα HD και μονο χωρις το multiview (στο οποιο ουτως η αλλως δινουν και τα HD δωρεαν) ?.....

. Το θεμα ειναι αν οντως δινουν το multiview με την προσφορα τον 25ευρω, γιατι ξεκαθαρη απαντηση απο το τμημα προσφορων που μιλησα δεν μου δινουν.

Το multiview είναι άλλη υπηρεσία. Μην την μπλεκεις με τα HD. Το multiview δίνεται μαζί με τα HD, στην τιμή των 9,90 αν δεν κάνω λάθος. Ενώ αν πάρεις τα HD είναι 5.
Στα 25 δεν δίνουν το multiview.

Το multiview είναι άλλη υπηρεσία. Μην την μπλεκεις με τα HD. Το multiview δίνεται μαζί με τα HD, στην τιμή των 9,90 αν δεν κάνω λάθος. Ενώ αν πάρεις τα HD είναι 5.
Στα 25 δεν δίνουν το multiview.

Τελικά, στην προσφορά των 25 ευρώ περιλαμβάνεται το multiview ή όχι (δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω την υπηρεσία);

Ρωτάω γιατί αφενός έχω τον 865 με την προσφορά αυτή και ενεργό τον 831 με άλλη κάρτα σε άλλη τοποθεσία (αλλά μπορούν να βρεθούν στον ίδιο χώρο) και ανενεργό άλλον 831 από συνδρομή που είχα μέχρι το ΔΕΚ 2013

Εμένα δεν μου ανέφεραν multiview, μόνο τα HD.
Δεν ξέρω αν σε κάποιον έδωσαν το multiview δωρεάν. Υποθέτω πως όχι.

Αν το σκεφτείς, για να σου δώσουν το multiview, πρέπει να σου δώσουν και έναν 831, αν όχι 865 δωρεάν (ασχέτως αν εσύ έχεις στην κατοχή σου κάποιον ανενεργό) . Με αυτό το σκεπτικό, δεν το δίνουν στην προσφορά .

Στο συμβόλαιό μου (full pack/25 ευρώ) είναι τσεκαρισμένο το πεδίο του full pack, με την προσφορά των 25 ευρώ, και το πεδίο Nova HD, στο οποίο αναγράφεται "Δώρο 12 μήνες για συνδρομητές full pack".

Δεν είναι τσεκαρισμένο το πεδίο adult αλλά μου είπαν ότι περιλαμβάνεται στην προσφορά για 3 μήνες, όπως, άλλωστε αναφέρεται στο πεδίο.
Επίσης, δεν είναι τσεκαρισμένο το πεδίο Multiview αλλά αναφέρεται "Δώρο 12 μήνες για συνδρομητές full pack" και δίπλα "+ ΔΩΡΟ η Υπηρεσία Nova HD"

Τελικά, ποιο συμπέρασμα βγαίνει από αυτά;

Στο συμβόλαιό μου (full pack/25 ευρώ) είναι τσεκαρισμένο το πεδίο του full pack, με την προσφορά των 25 ευρώ, και το πεδίο Nova HD, στο οποίο αναγράφεται "Δώρο 12 μήνες για συνδρομητές full pack".

Δεν είναι τσεκαρισμένο το πεδίο adult αλλά μου είπαν ότι περιλαμβάνεται στην προσφορά για 3 μήνες, όπως, άλλωστε αναφέρεται στο πεδίο.
Επίσης, δεν είναι τσεκαρισμένο το πεδίο Multiview αλλά αναφέρεται "Δώρο 12 μήνες για συνδρομητές full pack" και δίπλα "+ ΔΩΡΟ η Υπηρεσία Nova HD"

Τελικά, ποιο συμπέρασμα βγαίνει από αυτά;
Και μένα μου είπαν ότι τα adult καναλια θα είναι δωρεάν για τρεις μήνες αλλα είναι κλειδωμένα..

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Και μένα μου είπαν ότι τα adult καναλια θα είναι δωρεάν για τρεις μήνες αλλα είναι κλειδωμένα..
Οπότε μπορείς να πάρεις να τα ενεργοποίησεις;

Με πηραν πισω τηλεφωνο (αφου το απαιτησα) και μου ειπαν οτι συμπεριλαμβανεται το multiview (ενω στην αρχη το αρνιοταν εμμεσως πλην σαφως). Μαλιστα μου ειπε οτι επειδη ειμαι παλιος συνδρομητης και εχω τον 865, υπαρχει περιπτωση εφοσον τους το πω και το ζητησω, να μου δωσουν τον 865 δωρεαν (δεν ξερω πως το εβγαλε αυτο το συμπερασμα και σε τι θα με βοηθησει αυτο στο Multiview, αλλα το ειπε ως πιθανοτητα). Βεβαια εδω προκυπτει το οτι τωρα η συνδρομη θα ειναι στο ονομα της γυναικας μου ενω πριν ηταν στο δικο μου. Αρα δεν ξερω αν καν γινεται αυτο που μου ελεγε ο τεχνικος με την καρτα. Παντως αυτο που εβγαλα ως συμπερασμα ειναι οτι γενικα δεν ξερουν τι τους γινεται. Αυτοι που μιλαμε εμεις ειναι το τμημα προσφορων το οποιο μου φαινεται οτι δεν γνωριζει τιποτα αλλο εκτος απο την προσφορα. Ουτε καν τα βασικα. Σου δινουν απαντησεις απλα για να στις δωσουν και μετα σε προωθουν στο 18345... Δυστυχως πριν καλα καλα ξανα-ξεκινησω αρχιζω να θυμαμαι την εποχη που την ειχα και μετανιωνω... Βεβαια με 25 ευρω.... δεν ζηταω και πολλα.

Επιβεβαιώνω νέα συνδρομή φουλ πακ με τα 25 ευρώ, multiview για ένα έτος με τον 865 από παλιά συνδρομή άλλου συνδρομητή, hd για ένα έτος και ερωτικά για 3 μήνες ΌΛΑ δωρεάν. Όλα έχουν ενεργοποιηθεί εκτός τα ερωτικά που απ 'ότι μου είπαν θα δουλέψουν σε μερικές μέρες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξεχασα: δεν παίζουν ακόμα ούτε η εγγραφή προγράμματος και το on-demand. Έχω ενημερώσει τα ευγενεστατα παιδιά από το τοπικ της επίσημης υποστήριξης και το δουλεύουν.

Και είναι πολύ λογικό.Από τη στιγμή που έχεις full pack,θα έχεις και multivew.Δεν έχει να κάνει με την ειδική τιμή της προσφοράς.Είτε 25,είτε 62,είτε τελικά όσο κόστισε,αφού πήρε κάποιος full πακέτο δικαιούται και το multivew.

Δεν είναι έτσι Χάρη . Το multiview είναι πρόσθετη υπηρεσία ψυχαγωγίας και σύμφωνα με τον τιμοκαταλόγο χρεώνεται 9.90 και περιλαμβάνει δωρεάν τα HD .

Last edited: