υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής password στο MyNOVA, απο την επιλογή Φόρμα Εγγραφής και βάζοντας τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν στέλνουν νέο password στο email που θα συμπληρώσεις.
αν ψαξεις καλα στο συμβολαιο σου πρεπει να αναφερει για 12μηνη δωρεαν χρηση του
στο δικο μου τουλαχιστον το αναγραφει
μπορεις να το επιβεβαιωσεις και μεσω του support
... Ποιο το νοημα να παρεις free 12 μηνες τα HD και μονο χωρις το multiview (στο οποιο ουτως η αλλως δινουν και τα HD δωρεαν) ?.....
. Το θεμα ειναι αν οντως δινουν το multiview με την προσφορα τον 25ευρω, γιατι ξεκαθαρη απαντηση απο το τμημα προσφορων που μιλησα δεν μου δινουν.
Το multiview είναι άλλη υπηρεσία. Μην την μπλεκεις με τα HD. Το multiview δίνεται μαζί με τα HD, στην τιμή των 9,90 αν δεν κάνω λάθος. Ενώ αν πάρεις τα HD είναι 5.
Στα 25 δεν δίνουν το multiview.
Ποιο εννοείς;
Και μένα μου είπαν ότι τα adult καναλια θα είναι δωρεάν για τρεις μήνες αλλα είναι κλειδωμένα..Στο συμβόλαιό μου (full pack/25 ευρώ) είναι τσεκαρισμένο το πεδίο του full pack, με την προσφορά των 25 ευρώ, και το πεδίο Nova HD, στο οποίο αναγράφεται "Δώρο 12 μήνες για συνδρομητές full pack".
Δεν είναι τσεκαρισμένο το πεδίο adult αλλά μου είπαν ότι περιλαμβάνεται στην προσφορά για 3 μήνες, όπως, άλλωστε αναφέρεται στο πεδίο.
Επίσης, δεν είναι τσεκαρισμένο το πεδίο Multiview αλλά αναφέρεται "Δώρο 12 μήνες για συνδρομητές full pack" και δίπλα "+ ΔΩΡΟ η Υπηρεσία Nova HD"
Τελικά, ποιο συμπέρασμα βγαίνει από αυτά;
Οπότε μπορείς να πάρεις να τα ενεργοποίησεις;Και μένα μου είπαν ότι τα adult καναλια θα είναι δωρεάν για τρεις μήνες αλλα είναι κλειδωμένα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.