Προσφορά NOVA

ναι οκ μην το αφησεις ετσι. εμενα για ακριβως την ιδια περιπτωση με εσενα μου ειπαν οταν κανω την μεταβιβαση να ξανακαλεσω το τμημα προσφορών και οχι την νοβα. και θα το περνουσαν αυτοι. εσυ ποιον πηρες?

Πήρα την nova,μίλησα με τεχνικό τμήμα,με συνέδεσαν με τμήμα πωλήσεων και στο τέλος με το τμήμα προσφορών.Εκεί μου είπαν αυτά που αναφέρω.Βέβαια στο γνωστό νούμερο,όταν είχα πάρει αμέσως μετά ατην συνδεσή μου,να πω αν υπάρχει η συγκεκριμένη δυνατότητα,το θεώρησαν αυτονόητο πως το δικαιούμαι και να προχωρήσω την διαδικασία

διαβασε το τελευταιο μου ποστ σε περιπτωση που δεν το ειδες

καληςπερα .εκαναν το "λαθος" και με καλεςαν τηλεφωνικα ,προτεινοντας μου με 50 ευρω το φουλ πακετο της νοβα με 3play ενω εχω ηδη το φουλ πακ της νοβα στα 62.αν το δεχτω και γινει η ενεργοποιηση της νεας γραμμης και της νοβα στο ονομα της γυναικας μου, και παραλληλα κανω διακοπη της νοβα στ ονομα μου θα εχω προβλημα λετε;

εμπλεξες ... δηλαδη θα σταματησεις και το σταθερο σου και θα βαλεις νεο σταθερο ? η ειχες σκετη nova στα 62 ? παρε καλυτερα τηλεφωνο και ρωτα μην γινει καμια στραβη και πληρωνεις διπλα και τριπλα .. ειναι μεγαλα μουτρα οι τυποι

εμπλεξες ... δηλαδη θα σταματησεις και το σταθερο σου και θα βαλεις νεο σταθερο ? η ειχες σκετη nova στα 62 ? παρε καλυτερα τηλεφωνο και ρωτα μην γινει καμια στραβη και πληρωνεις διπλα και τριπλα .. ειναι μεγαλα μουτρα οι τυποι
σκετη νοβα στα 62 και σταθερο στη wind στο ονομα της γυναικας μου

κυτταξε το συμβολαιο η ρωτησε την wind ποσο θα πληρωσεις για ακυρωση συμβολαιου αν εχεις δεσμευση
και πραξε αναλογα με το ποσο σε συμφερει

Με έχει κουράσει όλο το θέμα... έχω πάρει απ την Δευτέρα για να δω κυρίως για την προσφορά των 49,9 αφού σε 2-3 μέρες λήγει το 12μηνό μου, στο τηλ που υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες λέγαν ότι είναι γραμματεία και απλά είχα αφήσει τα στοιχεία μου.. σήμερα ξαναπήρα τους είπα ότι δεν με έχουν πάρει και μου λένε υπομονή πάει με σειρά προτεραιότητας... 1 βδομάδα για ένα τηλέφωνο. Στο τέλος θα μου πετάξουν κανένα "δεν ισχύει πια αυτή η προσφορά" και θα γελάμε.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να φτάσει κανείς στο τμήμα προσφορών χωρίς να περάσει απ την γραμματεία τους?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Σημερινή προσφορά μου έκαναν------>39.90 (Forthnet 2play Απεριόριστα + SPORTS PACK).....αξίζει...?????

Με έχει κουράσει όλο το θέμα... έχω πάρει απ την Δευτέρα για να δω κυρίως για την προσφορά των 49,9 αφού σε 2-3 μέρες λήγει το 12μηνό μου, στο τηλ που υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες λέγαν ότι είναι γραμματεία και απλά είχα αφήσει τα στοιχεία μου.. σήμερα ξαναπήρα τους είπα ότι δεν με έχουν πάρει και μου λένε υπομονή πάει με σειρά προτεραιότητας... 1 βδομάδα για ένα τηλέφωνο. Στο τέλος θα μου πετάξουν κανένα "δεν ισχύει πια αυτή η προσφορά" και θα γελάμε.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να φτάσει κανείς στο τμήμα προσφορών χωρίς να περάσει απ την γραμματεία τους?

μπορείς να τους στείλεις και ένα μήνυμα για αυτό που ζητάς στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 . λογικά θα πάρουν αυτοί τηλέφωνο όπως λέει

Εγώ στέλνοντας μήνυμα στο FΒ δεν πέτυχα κάτι. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως η προσφορά δίνεται μόνο από εξωτερικούς συνεργάτες και όχι από Forthnet/Nova. Χτες που μίλησα με άλλη -μάλλον- συνεργαζόμενη εταιρία μου έδωσαν αυτά που έχουν και στο web και μου το ονόμαζαν και προσφορά. Πάντως καλό είναι όποιος θέλει να προσπαθήσει....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Σημερινή προσφορά μου έκαναν------>39.90 (Forthnet 2play Απεριόριστα + SPORTS PACK).....αξίζει...?????

Τηλεφωνία στο εξωτερικό ή/και HD κανάλια;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εγώ στέλνοντας μήνυμα στο FΒ δεν πέτυχα κάτι. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως η προσφορά δίνεται μόνο από εξωτερικούς συνεργάτες και όχι από Forthnet/Nova. Χτες που μίλησα με άλλη -μάλλον- συνεργαζόμενη εταιρία μου έδωσαν αυτά που έχουν και στο web και μου το ονόμαζαν και προσφορά. Πάντως καλό είναι όποιος θέλει να προσπαθήσει....

Τηλεφωνία στο εξωτερικό ή/και HD κανάλια;
και HD....

Ενημέρωση: Την Τετάρτη με πήραν τηλέφωνο στο κινητό μου, από το 213 0393140 και μου πρότειναν την προσφορά των 49.90 . Όταν τους ενημέρωσα εγώ ότι η Forthnet δεν εξυπηρετεί συνδρομητές στην περιοχή μου και το επιβεβαίωσαν όταν τσέκαραν τον αριθμό, ρώτησα αν υπάρχει ακόμα η προσφορά των 25 και μου είπαν ότι έχει τελειώσει.

Οπότε, για εμάς που θέλουμε Nova με τηλέφωνο/internet άλλης εταιρίας, το πακέτο Nova για φιλάθλους είναι μονόδρομος

Τελικά μετά από κλήση στο 2111018818 πήρα και εγώ τη γνωστή προσφορά των 49,90 για συγγενή. Μου τόνισαν, χθες, ότι δίνονται τα τελευταία κομμάτια αλλά δεν ξέρω αν το εννοούσαν ή το έλεγαν για να κλείσουμε αμέσως το πακέτο.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Τελικά μετά από κλήση στο 2111018818 πήρα και εγώ τη γνωστή προσφορά των 49,90 για συγγενή. Μου τόνισαν, χθες, ότι δίνονται τα τελευταία κομμάτια αλλά δεν ξέρω αν το εννοούσαν ή το έλεγαν για να κλείσουμε αμέσως το πακέτο.

Πολύ θετική είδηση για όσους θέλουν ακόμη αυτή ή την άλλη προσφορά.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πολύ θετική είδηση για όσους θέλουν ακόμη αυτή ή την άλλη προσφορά.
Γενικα παντως δεν μπορεις να βγαλεις ακρη απο αυτες τις εταιρειες.

Οπου θελουν δινουν τις προσφορες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Γενικα παντως δεν μπορεις να βγαλεις ακρη απο αυτες τις εταιρειες.

Οπου θελουν δινουν τις προσφορες

Όπως έχει αποδειχθεί, εδώ, δίνουν τις προσφορές σε όσους καλύπτουν τις σχετικές προϋποθέσεις και όχι όπου θέλουν.

Όπως έχει αποδειχθεί, εδώ, δίνουν τις προσφορές σε όσους καλύπτουν τις σχετικές προϋποθέσεις και όχι όπου θέλουν.
Μπα, όπου θέλουν, όπου τύχει. Γι' αυτό και έχουν δημιουργηθεί πελάτες πολλών ταχυτήτων και αρκετοί δικαίως παραπονιούνται.