Προσφορά NOVA

Μόνο για δορυφορικό και μάλιστα φουλ, έχει καιρό να γραφτεί κάτι. Νόμιζα πως δεν το δίνουν πια. Θα χρειαστεί να καλέσεις στο ίδιο νούμερο που σου έγινε η προσφορά.
Τώρα εσύ ξέρεις τι σε συμφέρει. Πάντως και το 49,90 τα πάντα όλα δεν είναι λίγο.
Ναι , δε λέω , μια χαρά είναι . Σα να πληρώνεις το full tv και σου κάνουν δώρο τηλέφωνα και internet. Απλά είναι 7 παραπάνω αν τα πάρω όλα μαζί απ οτι αν πάρω μόνο την TV. Άσε που στη wind έχω ακόμα συμβόλαιο που ανανέωσα πρόσφατα οπότε λογικά θα έχω κάποιο πέναλτι. Όσο για το δορυφορικό πακέτο μου το επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος απ τη nova στο τηλέφωνο πως γίνεται . Λες να έκανε λάθος? Θα μου πεις όλα παίζουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε συνάδελφο στην δουλειά του έκαναν την ίδια προσφορά, όχι όμως το full pack, μα μόνο το sport.
μόνο για το sport πακέτο ( δορυφορικά) είναι 19.90 απ ότι γράφουν και στη σελίδα τους

Και με wind (όπως είσαι τώρα) + Φούλ nova εάν και εφόσον κατάλαβες καλά στο τηλ. μια χαρά είσαι.
Κάνε ένα τηλ από εκεί που σου έγινε η προσφορά για επιβεβαίωση.
Πέναλτι σίγουρα θα έχεις.

μόλις τώρα με πήρε ξανά τηλέφωνο και μου είπε πως τελικά μόνο το tv δεν ισχύει άλλο πάρα μόνο όλο το πακέτο. Θα τσεκάρω αύριο με τη wind αν μπορώ να την κάνω χωρίς πέναλτι και αν είναι θα το προχωρήσω
Ξέρει κανείς ποσο μπορεί να ειναι το πέναλτι?

Εγώ να ρωτήσω, κάτι σε 3play με VDSL από Forthnet, δεν υπάρχει?

Είμαι στον ΟΤΕ, με VDSL 30 και πληρώνω και για Nova το Full πακέτο 42 με τα HD, κοινώς κανένα 100άρικο το μήνα για 3play, κόστος ασύμφορο πλέον για εμένα.

Μένει κανείς Αργυρούπολη και να έχει VDSL από Forthnet, να μας πει εντυπώσεις?

Με πήραν κι εμένα. 49,9 όλο το πακέτο με 12 ώρες κινητά και εξωτερικά, 12 μήνες hd και 3 adult pack και χωρίς τέλη ενεργοποίησης. Με 12 μηνο συμβόλαιο. Τους είπα ναι. Το δέκτη 865 δεν τον δίνουν όμως. Περιμένω τη Δευτέρα τα χαρτιά και βλέπουμε.

Έτσι είπε η κοπελίτσα μετά από ερώτηση που της έκανα. Θα δω στα χαρτιά που θα μου στείλουν από Δευτέρα.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ήταν 18μηνη δέσμευση με αυτή την προσφορά.

Εγώ πήρα στη Nova, ζήτησα διακοπή, γιατί μου έκανε προσφορά ο ΟΤΕ 11 το full πακέτο και μου αντιπρότειναν 30,90 το full πακέτο με τα HD μέσα με 12μηνη δέσμευση.

Υπάρχει περίπτωση να είναι 18μηνη δηλαδή?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εγώ πήρα στη Nova, ζήτησα διακοπή, γιατί μου έκανε προσφορά ο ΟΤΕ 11 το full πακέτο και μου αντιπρότειναν 30,90 το full πακέτο με τα HD μέσα με 12μηνη δέσμευση.

Σε εμένα κάναν την ίδια προσφορά χωρίς HD, γιατί ζήτησα διακοπή του "πακέτου των ΠΑΕ" που είχα από πέρσυ.

Αν μου δίναν HD+multiview σε αυτήν την τιμή πιθανόν να έλεγα ναι. Αλλά για full pack μόνο δεν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Οχι. Αναφέρθηκα σε προσφορά που έγινε από εξωτερικούς συνεργάτες στα 49,90. Η προσφορά αυτή αφορούσε 18μηνη δέσμευση.
Ο φίλος thymos έγραψε πως του έγινε η ίδια προσφορά αλλά με 12μηνη δέσμευση

12 μήνες full pack+HD με 30,90 ευρώ το μήνα μου δώσανε κι εμένα όταν πήρα να διακόψω επειδή έληξε το πακέτο των φιλάθλων που είχα από πέρσι... φυσικά δέχτηκα οπότε συνεχίζω με νόβα

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ 3ΡΛΑΥ 49,90 ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ
,

ότι θελουν κανουν επυλεκτικα εκει τη νοβα εγω ζητησα προσφορα για να αυξισω το πακετο που εχω και η απαντηση τουςς ηταν για τουςς υφυσσταμενους πελατε υσσχιει ο τιμοκατάλογος της εταιριας......ωραια πολιτικη εταιριας.....μονο όταν κοντεβη να λυξει το συμβολαιο ειπαν ........αυτοι σε διωχνουν από μονοι τους

ελπιζω να μην εχει λογοκρισια η διαγραφη η αποψη μου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ 3ΡΛΑΥ 49,90 ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ
,

Τα κεφαλαία δείχνουν ότι φωνάζεις και πέραν αυτού το απαγορεύουν οι κανόνες του φόρουμ. Ενημερώθηκες από το πρώτο σου ποστ για τον τρόπο γραφής.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

αν μπορει καποιος να στειλει σε pm το τηλεφωνο γιατι μ'ενδιαφερει κι εμενα η προσφορα για το full pack.

Δεν πήραμε σε κάποιο συγκεκριμένο τηλέφωνο για προσφορά.

Εγώ πήρα στο 2106602000 το οποίο είναι το επίσημο τηλέφωνο για την Nova, και ζήτησα διακοπή του πακέτου με τις ομάδες που είχα προπληρώσει από πέρσυ το 09/2013.

31ευρώ για το πρόγραμμα της Nova, χωρίς multiview και HD, συγνώμη αλλά δεν θα τα δώσω ποτέ των ποτών. (γνώμη μου)

Και εγώ έχω καταλήξει ειναι ότι να ναι εκει στην NOVA:
Εχω παει σε δυο διαφορετικά καταστήματα της FORTHNET ζητώντας να μου αλλάξουν τα Cinema σε Sport και να έχω το novacinema 1 free οπως δηλαδη είχα το novasport 1 τόσο καιρό. Μου είπανε ότι δεν γίνεται ότι είχες επιλέξει....
Το πακέτο μου είναι :
24 internet , 12 ώρες κινητά , απεριοριστα σταθερά , Νοva Cinema , με το novasport 1. χωρίς HD , adult
Στα 39,90

Μου έκαναν προσφορα απο τον ΟΤΕ την γνωστή στα 35,85 και έκανα δεκτή την προσφορά τους.

Με πήραν την άλλη μέρα απο την NOVA και μου έκαναν δύο προτάσεις στο φούλ πακέτο στα 49,90 , και η άλλη ήταν μου αλλάζουν τα cinema σε sport δεν μου δίνουν το cinema 1 δώρο τα HD χωρις τον PVR εάν πλήρωνα με πιστωτική ίσως μου τον έδιναν οπως και τον 13 μήνα δωρεάν.

Πήγα ΟΤΕ με την κατάντια τους!!!