Προσφορά NOVA

Θα επιβεβαιώσω το νούμερο το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι. Μου το ανεφερε η γυναίκα μου που απάντησε και αρνήθηκε.

Μας κάλεσαν από το παρακάτω νούμερο 2111030517

Και εμένα με έχουν καλέσει από αυτό το τηλέφωνο 2 φορές. Καλούν εντελώς στην τύχη από ότι φαίνεται.
(Γιατί από την στιγμή που είμαι σε περιοχή που δεν καλύπτει η φόρθνετ -> δεν μπορώ να βάλω 3play, και είμαι ήδη συνδρομητής στο πλήρες πακέτο + multiview χωρίς έκπτωση, στα 72 περίπου ευρώ τον μήνα, δεν ξέρω τι νόημα έχει να με πάρουν τηλέφωνο...)

Και εμένα με έχουν καλέσει από αυτό το τηλέφωνο 2 φορές. Καλούν εντελώς στην τύχη από ότι φαίνεται.
(Γιατί από την στιγμή που είμαι σε περιοχή που δεν καλύπτει η φόρθνετ -> δεν μπορώ να βάλω 3play, και είμαι ήδη συνδρομητής στο πλήρες πακέτο + multiview χωρίς έκπτωση, στα 72 περίπου ευρώ τον μήνα, δεν ξέρω τι νόημα έχει να με πάρουν τηλέφωνο...)

Θεωρητικά κάποια στιγμή θα σε καλέσουν γιατί όλο και λιγοστεύουν οι πελάτες που τους δίνουν 72 /μήνα.... Οπότε μην απορείς, άσε που πρέπει κανονικά να τους βάλεις κάτω και να ζητήσεις να πληρώνεις μάξιμουμ τα μισά.... Για δες και την "απέναντι πλευρά" τιμές και ποιότητα που προσφέρει και παζάρεψέ το μεγάλε...

Μας κάλεσαν από το παρακάτω νούμερο 2111030517

το κάλεσα αλλά τζίφος!! μου πρότεινε 3play απεριόριστα και nova full στα 50 για 18 μήνες ακατέβατα!!

αυτό δεν είναι προσφορά είναι κατάρα...

Όταν λες απεριόριστα,τι εννοείς?Σταθερά μόνο,ή και κινητά και ξένες χώρες.Αν περιλαμβάνονται και τα τελευταία,τότε είναι πολύ καλή προσφορά.Δηλαδή,3play full στα 49,90 είναι πολύ καλή προσφορά.Εκτός κι αν εννοείς μόνο απεριόριστα σταθερά,οπότε αλλάζει το πράγμα.

Αμα είσαι κριός ζυγός ή λέων, αλλά οπωσδήποτε με ωροσκόπο τοξότη, τους καλείς την επομένη της νέας σελήνης και στο δίνουν :elefant: