Είμαι κάτοχος πακέτου Triple play Forthnet με full pack NOVA και πληρώνω 65 περίπου ευρώ το μήνα (χωρίς χρόνο ομιλίας για κινητα) και το συμβόλαιό μου τελειώνει τον προσεχή Μάρτιο. Εχθές λοιπόν επικοινώνησα με την ΝΟΒΑ για προσφορά μιας σκεφτόμουν να πάω στον ΟΤΕ, η προσφορά λοιπόν που μου έκαναν ήταν με το ίδιο ακριβώς πακέτο που έχω απλά με την ανανέωση για 18 μήνες να μου δώσουν δωρεάν τα HD, στα 55 ευρώ λέγοντάς τους αυτή είναι η τελική σας προσφορά? Και μου απάντησαν ναι αυτή είναι.....Οπότε και προχώρησα αμέσως σε αίτηση φοριτότητας για να πάω στον ΟΤΕ οι οποίοι μου έδωσαν απεριόριστα αστικά υπεραστικά, 30 λεπτά προς κινητά, το φουλ pack OTE TV καθώς και την υπηρεσία PVR όλα μαζί στα 51 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια....Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι δέχθηκα τηλ από ΝΟΒΑ με καινούργια προσφορά για απεριόριστα αστικά υπεραστικά φουλ pack NOVA δωρεάν το adult pack για 3 μήνες δωρεάν τα HD για 18 μήνες καθώς και δωρεάν όπως είπαν το NOVAGO και τα 3D (που ούτος η άλλος είναι δωρεάν εκτός αν σκέφτονται να το αλλάξουν) όλα αυτά λοιπόν στα 39 ευρώ....και αυτά όταν είδαν την αίτηση φοριτότητας....!! Φυσικά σαν προσφορά την λέω πολύ καλή αλλά από τι στιγμή που στα SPORTS έχασαν σχεδόν όλες τις διοργανώσεις για εμένα ήταν ΕΝΑΣ από τους λόγους που τελικά αποχώρησα....!!! Αυτό που με χάλασε ήταν ότι παρόλο που τους ζήτησα τηλεφωνικά προσφορά εχθές από μόνος μου πριν κάνω την αίτηση στον ΟΤΕ δεν μου έκαναν καλή προσφορά μόλις είδαν την αίτηση αμέσως άλλαξαν εκ νέου την προσφορά!!!