Προσφορά NOVA

Ισχύει αυτό, και σε μένα πήραν χτες, μόνο Νόβα 35 , με τηλεφωνία κάπου στα 49 και κατι ευρω

Last edited:
Η συγκεκριμένη προσφορά των 35 είναι μόνο για nova και για πάντα με 3 όμως προϋποθέσεις:
1. Να μην είσαι ενεργός συνδρομητής.
2. 12μηνη δέσμευση.
3. Να διαμένεις εκτός κάλυψης του δικτύου της Forthnet. To διασταυρώνουν αποκλειστικά με λογαριασμό της ΔΕΗ. Δεν τους νοιάζει άλλος λογαριασμός. Αν δουν ότι βρίσκεσαι εντός δικτύου την ακυρώνουν και σου προτείνουν, αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι, το 3play.

Kαλησπέρα,Με πήραν συνεργάτες της Νοβα τηλέφωνο για προσφορά στο full πακέτο 35 για πάντα χωρίς να
γνωρίζουν οτι είμαι ήδη συνδρομητής.Όταν τους το είπα μου απάντησαν οτι δεν είναι για υφιστάμενους συνδρομητές.
Με συμβούλεψαν να το κόψω(μιας και τώρα δίνω 45 χωρις τα HD και έχει λήξει και το συμβόλαιο μου) και να κάνω νέα σύνδεση στο όνομα της γυναίκας μου για να επωφεληθώ της προσφοράς.
Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή θα μπώ σε περιπέτειες?

εννοειται οτι δηλωνεις διακοπη μιας και το συμβολαιο σου εχει ληξει
και θα σου κανουν προσφορα το 35αρι μη σου πω και 30αρι για το φουλ
δεν εχεις να χασεις τιποτα παρε και αυριο κιολας τηλ το 2106602000
και θα σε συνδεσουν με το αρμοδιο τμημα

Kαλησπέρα,Με πήραν συνεργάτες της Νοβα τηλέφωνο για προσφορά στο full πακέτο 35

Αν δεν υπάρχει θέμα απ όλες τις απόψεις πείτε μου να το πω, απλά δε θ αναφέρω όνομα

Γράφτηκε για συνεργάτες της nova.
Υποθέτω κάτι σαν του καλοκαιριού, εάν όχι οι ίδιοι που εξακολουθούν να δίνουν προσφορές.

Ενημερώνω οτι πήρα στο 2106602000 ,όπως με συμβούλεψε ο φίλος katara,
τους είπα για την προσφορά και αν γίνεται να την καρπωθώ εγώ χωρίς να
αλλάζουμε ονόματα χρέωσης κλπ.Με συνδέσανε με το αρμόδιο τμήμα και
έκλεισα στο ποσό των 35 για πάντα με 12 μηνο συμβόλαιο χωρίς τα HD που
δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Υπ όψιν giorgosd ότι με διακοπή του παλιού συμβολαίου και έναρξη νέου.
1) χάνεις τον παλιό σου τηλεφωνικό αριθμό
2) -εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά στο συμβόλαιο- θα υπάρξουν τέλη ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής σύνδεσης
3) ανάλογα με την περιοχή σου και την διαθεσιμότητα βρόχων στο ΚΑΦΑΟ μπορεί να περιμένεις μέχρι να βρεθεί διαθέσιμος βρόχος για να συνδεθείς περισσότερο από ένα μήνα που χρειάζεται ούτως ή αλλως για τη σύνδεση σε νέα γραμμή.

Αν είσαι σε επαρχεία δεν έχεις να φοβάσαι πολλά, αλλά αν είσαι σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη κλπ, εάν η σύνδεση που έχεις τώρα διακοπεί νωρίτερα από την ενεργοποίηση της νέας τηλεφωνικής γραμμής, θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο αυτό το διάστημα και επίσης έχε υπ όψιν ότι ο βρόχος που θα απελευθερωθεί από την διακοπή σου δεν θα πάει στη νέα σύνδεση αλλά θα δοθεί στον πρώτο στην λίστα αναμονής.

Καλημέρα,

Ακόμη και εδώ δηλαδή οι τιμές είναι ο,τι ναναι. Εγώ έκλεισα ανανέωση του full pack (μόνο Nova, υπάρχον συνδρομητής) για 12 μήνες με 30,96 ευρώ και δώρο τα HD (για 18μηνη ανανέωση αυτά). Επειδή πληρώνω με πάγια εντολή μέσω κάρτας, ο 13ος μήνας παραμένει δώρο. Σε ερώτηση μου, σε 12 μήνες (με τον 13ο δωρεάν) η τιμή θα παραμένει στα 30,96 για τους υπόλοιπους 6 μήνες και μετά το κόβω αν είναι (όπως και τώρα πέρασε το 12μηνο και παρέμεινε η ειδική τιμή).

Υπ όψιν giorgosd ότι με διακοπή του παλιού συμβολαίου και έναρξη νέου.
1) χάνεις τον παλιό σου τηλεφωνικό αριθμό
2) -εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά στο συμβόλαιο- θα υπάρξουν τέλη ενεργοποίησης νέας τηλεφωνικής σύνδεσης
3) ανάλογα με την περιοχή σου και την διαθεσιμότητα βρόχων στο ΚΑΦΑΟ μπορεί να περιμένεις μέχρι να βρεθεί διαθέσιμος βρόχος για να συνδεθείς περισσότερο από ένα μήνα που χρειάζεται ούτως ή αλλως για τη σύνδεση σε νέα γραμμή.

Αν είσαι σε επαρχεία δεν έχεις να φοβάσαι πολλά, αλλά αν είσαι σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη κλπ, εάν η σύνδεση που έχεις τώρα διακοπεί νωρίτερα από την ενεργοποίηση της νέας τηλεφωνικής γραμμής, θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο αυτό το διάστημα και επίσης έχε υπ όψιν ότι ο βρόχος που θα απελευθερωθεί από την διακοπή σου δεν θα πάει στη νέα σύνδεση αλλά θα δοθεί στον πρώτο στην λίστα αναμονής.

Η προσφορά ειναι μονο για nova full pack !

καλημερα εχω νοβα 3πλαι με νσινεμα 1+νσπορ1 στα 39.90 ρωτησα σημερα γιατο φουλ πακετο και μου ειπαν στο καταστημα που πληρωσα τον λογιαριασμο
με ολα τα σινεμα και ολα τα σπορ +HD για 12 μηνες στα 54 ευρω βεβαια εχω κανα 9μηνο συβολαιο ακομα (εχω 18ηνο συμβολαιο)
βεβαια μου φενετε πολλα δεν ξερω ισως εχω αδικο......το σκεφτομε

Περιμενε για κατι καλυτερο
Στη θεση σου δεν θα αλλαζα το πακετο σου