Προσφορά NOVA

καλημερα εχω νοβα 3πλαι με νσινεμα 1+νσπορ1 στα 39.90
Πολλά δίνεις για τις συγκεκριμένες παροχές.
ρωτησα σημερα γιατο φουλ πακετο και μου ειπαν στο καταστημα που πληρωσα τον λογιαριασμο
με ολα τα σινεμα και ολα τα σπορ +HD για 12 μηνες στα 54 ευρω
Είναι τιμή καταλόγου τα 54,90 .

Αλλά εσύ σε όλα τα θέματα παραπονιέσαι για τη nova, τώρα σκέφτεσαι να ανανεώσεις;

serafeim karakostas συγνωμη για την απαντηση που θα σου δωσω,αλλα εσαε η δουλια σας από εχω καταλαβει ειναι να βοηθατε τον κοσμο σε δια φορα προβλήματα .....

εγω δεν νομιζω να σας ειρωνευτικα ποτε ουτε ασχημα σας μυλησα απλα εθεσα καποιο πρόβλημα που εβλεπα εκτος αν η αληθεια πειραζει

συγνωμη που σας ρωτησα....

Last edited:
αν είναι αυτό το πρόβλημα το διορθωσα δεν το εκανα εσκεμενα συγνωμη καθως είμαι εργατοτεχνητης και δεν γνωριζω αγγλικα ότι εχω μαθει το εχωμαθη
από τον υπολογυστη

Ok. Δεν είναι ανάγκη να ζητάς συγγνώμη για κανένα λόγο. Επειδή είδα πως σε άλλα θέματα έχεις επανειλημμένα διατυπώσει παράπονα απέναντι στη nova, απόρησα που ψάχνεσαι να ανανεώσεις. Ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε τίποτα. Και στην τελική να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για την τσέπη σου.

δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη πετρο
σενα φορουμ βρισκομαστε
παμε παρακατω-bye-

Πέτρο είμαστε εδώ για ανταλλαγή απόψεων, αλληλοβοήθειας, κοκ. Δεν σημαίνει πως όλοι ξέρουμε τα πάντα. Όταν ένα μέλος σου λέει την άποψή του, δεν σημαίνει πως ειρωνεύεται.
Δες τι σε συμφέρει, μην παραπονιέσαι μην ζητάς συγνώμη συνέχεια, και όλα θα πάνε καλά.

εγω μια ερωτηση εβαλα στο φορουμ ,αντι να παρω απαντηση πανω σε αυτό μου εγυνε πρωσωπηκη κριτικη. οτι το μονο που ξερω να κανω παραπωνα για τη νοβα
εκτος αν δεν καταλαβαινω ελληνικα ,το θεμα σταματάει εδώ .....

φιλε πετρο, στην ουσια εχεις 1 καναλι cinema + 1 καναλι sport και δινεις 10 ευρω παπαπανω ... δεν χανεις κατι εαν φυσικα θες να ανανεωσεις να παρεις και να ζητησεις να σου δωσουν στα 40 ευρω πχ όοοοοολα τα cinema η όλα τα αθλητικα αλλα χωρις παραπανω λευτα ... εαν τους αρεσει εαν οχι μην σε νοιαζει

@petros n Εγώ έχω το πακέτο novacinema all+novasports1 + απεριόριστα σταθερά+720' σε κινητά με 39,90 για πάντα! Αν θέλεις να συνεχίσεις στην ΝΟΒΑ δεν χάνεις να ζητήσεις (με τα ίδια λεφτά) να σου βάλουν όλα τα novacinema και να έχεις το novasports1 μαζί. Πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη κίνηση γιατί η ΝΟΒΑ χάνει σε αθλητικό πακέτο αλλά είναι ακόμα δυνατή σε ταινίες. Α! και φυσικά θα ζητήσεις τα HD δώρο (έστω για 12 μήνες), έτσι έκανα εγώ και τα πήρα! Καλή επιτυχία Πέτρο σε όποια επιλογή σου! -bye-

σας ευχαριστω για της απαντησης σας αν και δεν νομιζω να δεκτουνε εφοσον υπαρχει ακομα 8μηνο συβολαιο (απο τους 18) τους ειχα ρωτηση πριν λιγο καιρο
και η απαντηση για τους υφυσταμενους πελατες δεν υσχυει.....μπορει βεβαια να κανω και λαθος ,ειναι που θα τους πετυχεις βεβαια ταινιες βλεπω ......

Πέτρο για!
και εγώ υφιστάμενος συνδρομητής ήμουν, είχα το nova3play + novacinema all με 39,90 Ευρώ για πάντα, τον περασμένο Ιούνιο έληγε το 12μηνο συμβόλαιο μου και με πήραν αυτοί τηλέφωνο για να ανανεώσω. Μου πρότειναν μόνοι τους να μου δώσουν το novasports1 για πάντα αλλά με υποχρέωση να μείνω για 12 μήνες - δεν έλεγαν τίποτα για HD. Τους τόνισα ότι ήθελα οπωσδήποτε τα HD αλλά δεν ήξεραν αν γίνεται, να μην πολυλογώ με πήραν άλλες 2 φορές και αρνήθηκα, την 3η μου είπαν ότι θα τα έκαναν και αυτά δώρο, αλλά αυτά μόνο για 12 μήνες και έτσι δέχτηκα. Τώρα τον Ιούλιο περιμένω την καινούργια προσφορά που θα μου γίνει ή αν δεν γίνει θα την κυνηγήσω. Οπότε ότι και αν σου λένε για υφιστάμενους πελάτες μην το δέσεις κόμπο, ειδικά αν τους πεις ότι θα πληρώνεις με πιστωτική όπως εγώ! Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς έχεις ακόμα 8 μήνες και σε έχουν "δεμένο".

Προσφορά που μου δόθηκε για να ανανεώσω.

Ίντερνετ ως 24 Mbps.
Άστικα , υπεραστικά δωρεάν.
12 ώρες προς κινητά.
Full Pack Nova +HD.
Ολα αυτά με 49.90 το μήνα.

Στην νέα προσφορά τους μου πρότειναν ολα τς παραπάνω για 12 μηνες

Προσφορά που μου δόθηκε για να ανανεώσω.

Ίντερνετ ως 24 Mbps.
Άστικα , υπεραστικά δωρεάν.
12 ώρες προς κινητά.
Full Pack Nova +HD.
Ολα αυτά με 49.90 το μήνα.

Στην νέα προσφορά τους μου πρότειναν ολα τς παραπάνω για 12 μηνες
Τι παροχές είχες πριν ανανεώσεις;

1. Μπορείς να πάρεις και διεθνή μεσα σε αυτη τη τιμη. Αυτο το πακέτο εχω εγώ. ( ασχέτως εαν στην επόμενη ανανέωση, θα ζητήσω downgrade). Τα nova cinema, ειναι σχετικά αδιάφορα.

2. Αφού εισαι με την Christmas offer ( και εγω σε αυτη ήμουν), γιατί δεν ανανεωνεις το ίδιο πακέτο αφού το χρησιμοποιούσες, για να αποφύγεις και την χρέωση των HD;; Μονο για αυτα, εχεις δώσει 60,- για καθε παραπανω χρονια εκτός της πρώτης.

3. Ιςως να μπορεις να πας και στα 39,90 με τα αθλητικά.

Το σκέφτομαι ...... μου το πρότειναν και το πακέτο με όλα τα αθλητικά με 39.90 αυτό που θέλω να πετύχω είναι να πάρω το novabox+ δωρεάν

Το σκέφτομαι ...... μου το πρότειναν και το πακέτο με όλα τα αθλητικά με 39.90 αυτό που θέλω να πετύχω είναι να πάρω το novabox+ δωρεάν

Τον novabox+ Δωρεάν δεν θα στον δώσουν το έχω ψάξει και εγω. Στην καλύτερη περίπτωση θα στον αφήσουν 49 ευρώ. Αλλα δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις δέκτη τωρα μιας και πληροφορίες λένε ότι προς το Πάσχα θα κυκλοφορήσουν νέοι δεκτες της Nova.

Έχω διαβάσει ότι τα HD δίνονται δωρεάν πλέον αλλά, στην περίπτωσή μου, έληξε η ετήσια δωρεάν παροχή και στον τελευταίο λογαριασμό χρεώθηκαν τα 5 ευρώ.

Σε επικοινωνία με το support, μου είπαν ότι μπορώ να ξαναπάρω την υπηρεσία αλλά με δέσμευση 18 μηνών (!!!).
Γνωρίζετε αν υπάρχει άλλος τρόπος;

Να αλλάξεις το πακέτο σου ίσως με κάτι καλύτερο - πάλι με δέσμευση 18 μηνών, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο και επίσης δεν σημαίνει ότι οι προσφορές που δόθηκαν στο παρελθόν σε άλλους συνδρομητές μπορεί να δοθούν σε εσένα. Παίρνεις το καλύτερο που μπορεί να υπάρξει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο απ' ότι έχω καταλάβει.