Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA
ειλικρινα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου
η μαλλον το καταλαβαινω αλλα δεν πιστευω να υπαρχει κανεις
που ναναι ευχαριστημενος με τις υπηρεσιες που του προσφερονται
και μαλιστα σε καλυτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο και να θελει να διακοψει
αν τον ενδιαφερουν αυτες οι υπηρεσιες
αν θελεις ελληνικο πρωταθλημα και ταινιες η νοβα ειναι μονοδρομος
αν εχεις και καλο ιντερνετ και τηλεφωνια επισης
οπως και το 18μηνο συμβολαιο
Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω να καταλάβεις:
α) Λες «η Forthnet έχει την καλύτερη τιμή του ανταγωνισμού»:
- Προσωπικά για μένα, δεν ισχύει απόλυτα αυτό γιατί η τιμή του πακέτου της Forthnet αποτελεί ένα προϊόν marketing ώστε να είναι ελκυστικό για τον πελάτη.
Για να γίνω πιο αναλυτικός θα σου πω ότι βλέποντας αυτή την στιγμή το Forthnet e-bill μου, και ενώ η ημερολογιακός μήνας της συνδρομής μου λήγει σε δύο (2) μέρες, έχω υπόλοιπο 400’ λεπτά προς Διεθνείς κλήσεις (δηλαδή δεν έχω κάνει καμία διεθνή κλήση) και υπόλοιπο 443’ προς κινητά (από τα 720’).
Κάποιος άλλος μπορεί να τα εξαντλεί όλα και κατά συνέπεια να επιδιώκει την συνεχή παραμονή του στο πακέτο, αλλά προσωπικά δεν σκοτίζομαι.
β) Λες για την Forthnet «καλό internet και τηλεφωνία»:
- Αυτό που είπα είναι ότι πραγματικά μου προσφέρουν ένα ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών στην τηλεφωνία και το Internet. Αυτό δεν σημαίνει ότι και η «άλλη» εταιρία δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών.
Και εάν το θέλεις πιο αναλυτικά θα σου πω ότι με τους «άλλους» το Internet downloading, στο σπίτι μου, ήταν μονίμως στα 14-15 Mbps ενώ με την Forthnet δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 9-10 Mbps. Πάντως δεν παραβλέπω τις φιλότιμες προσπάθειες της τεχνικής υποστήριξης της Forthnet ώστε να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την βελτίωση της υπηρεσίας.
γ) Λες « αν θέλεις ελληνικό πρωτάθλημα και ταινίες η νοβα είναι μονόδρομος, όπως και το 18μηνο συμβόλαιο»
- Είναι υποκειμενικό το τι είναι καλύτερο. Για μένα ίσως είναι καλύτερο να δω το Ξάνθη – Βέροια, για κάποιον άλλον το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα. Όσο για το 18μηνο συμβόλαιο για παροχή HD δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι υπογράφοντας μία τέτοια δέσμευση έχεις επιτύχει την ευκαιρία της …δεκαετίας.
Συνοπτικά θα σου πω ότι ο κύριος λόγος που αποχώρησα από την «άλλη» εταιρία είναι ότι μου χρέωναν εν έτη 2014 την «αναγνώριση κλήσεων»
Τους πήρα τηλέφωνο και τους ενημέρωσα να βγάλουν άμεσα την συγκεκριμένη χρέωση, με πείραζε ρε παιδί μου να βλέπω χρέωση «αναγνώριση κλήσης» αφού θεωρώ ότι είναι αυτονόητη παροχή, επισημαίνοντάς τους ότι για μένα αυτό είναι λόγος αποχώρησης από της εταιρία.
Όταν έκανα αίτηση φορητότητας για την Forthnet μου πρόσφεραν δωρεάν πλέον την αναγνώριση, τις διεθνείς, κινητά, δωροεπιταγή, αλλά δεν δέχθηκα επειδή είχα βάλει την υπογραφή μου και δεν αισθανόμουν καλά να αναιρέσω.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει τώρα με την Forthnet. Επιμένουν να μου χρεώσουν τα HD, τα οποία θεωρώ αυτονόητη δωρεάν παροχή. Για αυτό τον λόγο ψάχνω πλέον και «αλλού». Τόσο απλά.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σε συνεχεια αυτου που λες, η νοβα δεν ειναι πρωτοπορος στη χρεωση των 5 . Το Viasat διατηρεί διπλά κανάλια-SD & HD εκδοση. Μαλιστα το κοστος προσθηκης των HD ειναι εξωφρενικό-129SEK (13 ) τη στιγμή που το κόστος της βασικης συνδρομης ειναι 255SEK (26 ). Πηγη:
viasat.se
Εντάξει, είπα ότι "εκτιμώ ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία" ..
Δεν χρειάζεται να ψάξετε τόσο εκτενώς ώστε να βρείτε τις ελάχιστες εταιρίες που χρεώνουν HD, ανάμεσα στις χιλιάδες που το παρέχουν δωρεάν....
Το θέμα είναι εάν προσωπικά το δέχεσαι να συμβαίνει αυτό.
Για σένα είναι λογικό να συμβαίνει, για μένα όχι.