Προσφορά NOVA

Μάλλον έπρεπε να το διευκρινίσω στο προηγούμενο post.
Το συγκεκριμένο πακέτο είναι η προσφορά του καλοκαιριού για 3play full pack+720'+ 400' διεθνή με 49,90/μήνα, για πάντα, σε αναβάθμιση του προηγούμενου πακέτου (start pack) που είχα αναβαθμίσει το Γενάρη 2014 με την προσθήκη των sports και HD για 1 χρόνο. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι δυνατόν να πάρω καλλίτερο πακέτο απ' αυτό. Το θέμα περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στα HD.

Στην αναβάθμιση του καλοκαιριού ρώτησα ένα υπάλληλο για τα HD και απάντησε ότι τα έχω, ενώ, όπως ισχυρίζονται τώρα, είχαν δοθεί για 1 χρόνο στην αναβάθμιση του Γενάρη 2014, αν και η προσφορά του καλοκαιριού περιλάμβανε και τα HD για πάντα, όπως είναι γραμμένο και στο νήμα αυτό.

Το θέμα μου είναι γιατί δεν μου δίνουν δωρεάν τα HD, χωρίς τη χρονική δέσμευση, αφού περιλαμβάνονταν στην προσφορά του καλοκαιριού αλλά και στην τρέχουσα προσφορά.

Είναι άριστο το πακέτο που έχεις και έχεις δίκιο να ζητάς για πάντα τα HD σε αυτή την τιμή, για πολλούς λόγους. Θα μπορούσαν να δεσμευτούν να στα δώσουν για πάντα δωρεάν ΑΝ έμενες στην υπηρεσία για άλλους 18 μήνες. Εγώ σε αυτή την κατεύθυνση θα πήγαινα...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Το θέμα μου είναι γιατί δεν μου δίνουν δωρεάν τα HD, χωρίς τη χρονική δέσμευση, αφού περιλαμβάνονταν στην προσφορά του καλοκαιριού αλλά και στην τρέχουσα προσφορά.

Ο τρόπος που προτείνεται η δωρεάν παροχή των HD (με αντάλλαγμα 18μηνη επιπρόσθετη δέσμευση !!!!) είναι εκβιαστικός και ανεπίτρεπτος , υπό την έννοια ότι επιδιώκεται δέσμευση μεγάλης χρονικής διάρκειας των συνδρομητών ενόψει ανακατατάξεων που προφανέστατα θα προκύψουν από την δυναμική είσοδο του ΟΤΕtv στα ποδοσφαιρικά, κυρίως, δρώμενα.

Πραγματικά εκπλήσσομαι που η εταιρία βρίσκει πρόσφορο έδαφος συνδρομητών οι οποίοι ανανεώνουν ή σκέφτονται να ανανεώσουν επί 18μηνο το συμβόλαιό τους, με την αυτονόητη παροχή των HD (η επιπρόσθετη χρέωση των οποίων, εκτιμώ, ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία)

Προσωπικά, εάν δεν με είχαν ενοχλήσει, με την παράλογη κατά εμένα, απαίτηση της 18μηνης δέσμευσης, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραμείνω ίσως και 2 ή 3 ή και περισσότερα χρόνια πελάτης τους εάν συνέχιζαν να μου προσφέρουν με τον ίδιο ποιοτικό (καλή υποστήριξη Internet, καλή ποιότητα τηλεφωνίας) και ποσοτικό ( Champions League, Euroliga) τρόπο τις υπηρεσίες τους.

Συμπερασματικά, προτιμώ να αποχωρήσω, γιατί φρονώ ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μου και δεν εκτιμούν την συμπεριφορά μου και την συνέπειά μου σαν πελάτη τους.

Με πειράζει αυτό, ρε παιδάκι μου.

Για πιο λόγο, επί της ουσίας, μου ζητάς αύξηση της συνδρομής μου ενώ η λογική θα ήταν να υπάρχει επιβράβευση (δηλαδή ακόμα και μείωση της συνδρομής) για τον συνεπή πελάτη;

Προσωπικά, εάν δεν με είχαν ενοχλήσει, με την παράλογη κατά εμένα, απαίτηση της 18μηνης δέσμευσης, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραμείνω ίσως και 2 ή 3 ή και περισσότερα χρόνια πελάτης τους εάν συνέχιζαν να μου προσφέρουν με τον ίδιο ποιοτικό (καλή υποστήριξη Internet, καλή ποιότητα τηλεφωνίας) και ποσοτικό ( Champions League, Euroliga) τρόπο τις υπηρεσίες τους.

Συμπερασματικά, προτιμώ να αποχωρήσω, γιατί φρονώ ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μου και δεν εκτιμούν την συμπεριφορά μου και την συνέπειά μου σαν πελάτη τους.

ειλικρινα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου
η μαλλον το καταλαβαινω αλλα δεν πιστευω να υπαρχει κανεις
που ναναι ευχαριστημενος με τις υπηρεσιες που του προσφερονται
και μαλιστα σε καλυτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο και να θελει να διακοψει
αν τον ενδιαφερουν αυτες οι υπηρεσιες
αν θελεις ελληνικο πρωταθλημα και ταινιες η νοβα ειναι μονοδρομος
αν εχεις και καλο ιντερνετ και τηλεφωνια επισης
οπως και το 18μηνο συμβολαιο

καλησπερα δυστιχος στο ελαδισταν ετσυ δουλευη το συστημα ασχετος εταιριων προσπαθουν να δεσμεψουν τους πελατες τους για οσο μεγαλυτερο χρονικο
διαστημα μπορουν .....το ιδιο εφαρμοζει και ο οτε στον αδερφο μου προτειναν 24 μηνο συμβολαιο για το φουλ πακετο η μονη διαφορα ειναι για ενα χρονο
κονεξ τν με 10και κατι αν δεν κανω λαθος θατον ρωτησω και θα πω ακριβος

θελω να πω οπως το βλεπω μπορει να κανω και λαθος στη ελλαδα δεν υσχιει ο ανταγωνισμος ...καθαρα παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο π.χ τη πακετο
με αθλητικο περιοχομενο προσφερη καθε συνδρομητηκη εταιρια το οποιο ενδιαφερει τους περισοτερους συνδρομητες και αυτο καθοριζει και της τιμες
εξω π.χ. καναδα εχεις το δικαιωμα να δεις μονο το αγωνα που επυθημης καταβαλοντας το αναλογο κοστος διλαδι πληρωνεις αυτο που σε ενδιαφερει
διλαδη εχει επιλογες ο συνδρομητης ,θα μου πεις ειμαστε πολυ πισω ακομα ,ο πελατης βλεπει την ταινια που θελη τον αγωνα που θελη........και
οχι οτι μας σερβιρουν οι εδω εταιριες........

Μία παρατήρηση μόνο, επειδή το θέμα των HD με έχει απασχολήσει και εμένα πάρα πολύ και το ερεύνησα όσο μπορούσα γιατί εμπόδιο είναι η γλώσσα σε πολλές περιπτώσεις, ο Sky Γερμανίας πχ. χρεώνει απ' ότι καταλαβαίνω τα HD στον ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Σε συνεχεια αυτου που λες, η νοβα δεν ειναι πρωτοπορος στη χρεωση των 5 . Το Viasat διατηρεί διπλά κανάλια-SD & HD εκδοση. Μαλιστα το κοστος προσθηκης των HD ειναι εξωφρενικό-129SEK (13 ) τη στιγμή που το κόστος της βασικης συνδρομης ειναι 255SEK (26 ). Πηγη: viasat.se

ειλικρινα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου
η μαλλον το καταλαβαινω αλλα δεν πιστευω να υπαρχει κανεις
που ναναι ευχαριστημενος με τις υπηρεσιες που του προσφερονται
και μαλιστα σε καλυτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο και να θελει να διακοψει
αν τον ενδιαφερουν αυτες οι υπηρεσιες
αν θελεις ελληνικο πρωταθλημα και ταινιες η νοβα ειναι μονοδρομος
αν εχεις και καλο ιντερνετ και τηλεφωνια επισης
οπως και το 18μηνο συμβολαιο

Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω να καταλάβεις:

α) Λες «η Forthnet έχει την καλύτερη τιμή του ανταγωνισμού»:

- Προσωπικά για μένα, δεν ισχύει απόλυτα αυτό γιατί η τιμή του πακέτου της Forthnet αποτελεί ένα προϊόν marketing ώστε να είναι ελκυστικό για τον πελάτη.

Για να γίνω πιο αναλυτικός θα σου πω ότι βλέποντας αυτή την στιγμή το Forthnet e-bill μου, και ενώ η ημερολογιακός μήνας της συνδρομής μου λήγει σε δύο (2) μέρες, έχω υπόλοιπο 400’ λεπτά προς Διεθνείς κλήσεις (δηλαδή δεν έχω κάνει καμία διεθνή κλήση) και υπόλοιπο 443’ προς κινητά (από τα 720’).

Κάποιος άλλος μπορεί να τα εξαντλεί όλα και κατά συνέπεια να επιδιώκει την συνεχή παραμονή του στο πακέτο, αλλά προσωπικά δεν σκοτίζομαι.

β) Λες για την Forthnet «καλό internet και τηλεφωνία»:

- Αυτό που είπα είναι ότι πραγματικά μου προσφέρουν ένα ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών στην τηλεφωνία και το Internet. Αυτό δεν σημαίνει ότι και η «άλλη» εταιρία δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών.

Και εάν το θέλεις πιο αναλυτικά θα σου πω ότι με τους «άλλους» το Internet downloading, στο σπίτι μου, ήταν μονίμως στα 14-15 Mbps ενώ με την Forthnet δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 9-10 Mbps. Πάντως δεν παραβλέπω τις φιλότιμες προσπάθειες της τεχνικής υποστήριξης της Forthnet ώστε να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την βελτίωση της υπηρεσίας.

γ) Λες « αν θέλεις ελληνικό πρωτάθλημα και ταινίες η νοβα είναι μονόδρομος, όπως και το 18μηνο συμβόλαιο»

- Είναι υποκειμενικό το τι είναι καλύτερο. Για μένα ίσως είναι καλύτερο να δω το Ξάνθη – Βέροια, για κάποιον άλλον το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα. Όσο για το 18μηνο συμβόλαιο για παροχή HD δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι υπογράφοντας μία τέτοια δέσμευση έχεις επιτύχει την ευκαιρία της …δεκαετίας.

Συνοπτικά θα σου πω ότι ο κύριος λόγος που αποχώρησα από την «άλλη» εταιρία είναι ότι μου χρέωναν εν έτη 2014 την «αναγνώριση κλήσεων»
Τους πήρα τηλέφωνο και τους ενημέρωσα να βγάλουν άμεσα την συγκεκριμένη χρέωση, με πείραζε ρε παιδί μου να βλέπω χρέωση «αναγνώριση κλήσης» αφού θεωρώ ότι είναι αυτονόητη παροχή, επισημαίνοντάς τους ότι για μένα αυτό είναι λόγος αποχώρησης από της εταιρία.
Όταν έκανα αίτηση φορητότητας για την Forthnet μου πρόσφεραν δωρεάν πλέον την αναγνώριση, τις διεθνείς, κινητά, δωροεπιταγή, αλλά δεν δέχθηκα επειδή είχα βάλει την υπογραφή μου και δεν αισθανόμουν καλά να αναιρέσω.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει τώρα με την Forthnet. Επιμένουν να μου χρεώσουν τα HD, τα οποία θεωρώ αυτονόητη δωρεάν παροχή. Για αυτό τον λόγο ψάχνω πλέον και «αλλού». Τόσο απλά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε συνεχεια αυτου που λες, η νοβα δεν ειναι πρωτοπορος στη χρεωση των 5 . Το Viasat διατηρεί διπλά κανάλια-SD & HD εκδοση. Μαλιστα το κοστος προσθηκης των HD ειναι εξωφρενικό-129SEK (13 ) τη στιγμή που το κόστος της βασικης συνδρομης ειναι 255SEK (26 ). Πηγη: viasat.se

Εντάξει, είπα ότι "εκτιμώ ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία" ..

Δεν χρειάζεται να ψάξετε τόσο εκτενώς ώστε να βρείτε τις ελάχιστες εταιρίες που χρεώνουν HD, ανάμεσα στις χιλιάδες που το παρέχουν δωρεάν....

Το θέμα είναι εάν προσωπικά το δέχεσαι να συμβαίνει αυτό.

Για σένα είναι λογικό να συμβαίνει, για μένα όχι.

Δεν εξεφρασα αποψη, σχετικα με το αν ειναι λογικό ή όχι. Όντας χρηστης viasat γνωριζω την χρεωση. Ειναι γεγονος πως στην ευρωπη οι μεγαλες εταιριες (sky de, sky uk, sky it, canal digital, canal+, viasat) θεωρουν τα hd στα premium καναλια προσθετη υπηρεσια.

Όλα τα μεγάλα πακέτα της Ευρώπης χρεώνουν της HD υπηρεσίες. Δηλαδή μιλάμε για τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.
Τώρα θα μου πείτε ότι τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν 50 και 70 HD κανάλια ενώ η NOVA πολύ λιγότερα.

Τώρα αν είναι λογικό ή όχι εξαρτάται. Σαν συνδρομητής με ενοχλεί πολύ και θα ήθελα να καταργηθεί. (όπως και η αναγνώριση κλήσεων)
Από την μεριά της εταιρείας είναι λογικό αφού και αρκετοί δίνουν το 5ευρω και αρκετοί ανανεώνουν με τυράκι το δωρεάν.
Περίπτωση να καταργηθεί έχουμε όταν τα οφέλη θα είναι λιγότερα από τις ζημιές που προκαλεί το 5ευρω.

@ kostikos & dimios77

Είναι κατανοητό ότι γνωρίζεται από προσωπική ενασχόληση - συνεργασία την πολιτική χρέωσης των HD και δεν θα επιμείνω στην υποκειμενική μου άποψη "περί παγκόσμιας πρωτοτυπίας", ζητώντας ακόμα και συγγνώμη, περί της άστοχης εκτίμησής μου.

Επιπλέο κατανοώ απόλυτα , ότι η κάθε εταιρία, έχει ένα επιπρόσθετο κόστος για την παραγωγή και μετάδοση HD υλικού.

Επιλογή, επίσης, της κάθε εταιρίας είναι πως θα διαχειρισθεί και θα αποσβέσει αυτό το κόστος από τους συνδρομητές της. Προσωπικά πιστεύω ότι το κόστος αυτό θα έπρεπε να ενσωματωθεί στην μηνιαία συνδρομή.

Σε αυτό όμως που κάθετα διαφωνώ είναι να χρησιμοποιείται το HD ως μοχλός πίεσης.

Όταν κάποιος μου λέει. Έχεις τις εξής επιλογές:

α) Τον επόμενο μήνα η συνδρομή σου αυξάνεται 5 κατά ευρώ.

β) Μπορείς να γλυτώσεις τα 5 ευρώ εάν δεσμευτείς για 18 ακόμα μήνες!!!

εεεε!!!! τότε προτιμώ να χρησιμοποιήσω την δική μου (γ) επιλογή που είναι: σας ευχαριστώ για την συνεργασία, στο επανειδείν!!!!!

Ειναι λογικο να μη θελει καποιος την δεσμευση, μαλιστα για 18 μηνες, πόσω μάλλον σε μια εποχη που υπαρχουν ραγδαιες εξελιξεις.
Όσο για την αλλαγή παρόχου, να λάβεις υπόψη σου την τιμή αλλα και την ποιοτητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, μιας και προς το παρόν, τα HD που παρεχει ο οτε ειναι υψηλης ευκρινειας μόνο στο όνομα (με βελτιώσεις το τελευταιο διαστημα, αλλα γενικά αρκετά χαμηλότερης ποιότητας απο αυτο που μπορει να παρεχει ενα HD καναλι).

Μιας και η τρέχουσα συζήτηση ξεκίνησε, μάλλον, από το σχόλιο που ανέβασα, για το ότι η Forthnet επικαλείται προηγούμενο πακέτο που περιλάμβανε τα δωρεάν HD για 1 χρόνο που έληξε το Γενάρη, και όχι το επόμενο πακέτο (για πάντα) που πάλι περιλάμβανε δωρεάν τα HD, θέλω να επισημάνω ότι η εταιρεία έχει ήδη ενσωματώσει στα νέα της προγράμματα την υπηρεσία HD δωρεάν, με 18μηνη δέσμευση, την οποία θεωρώ λογική για το σύνολο των υπηρεσιών που περιλαμβάνουν και μάλιστα, για πάντα.

Αυτό που είναι παράλογο είναι να προσφέρει δωρεάν μόνο την υπηρεσία αυτή, με 18μηνη δέσμευση, σε όσους (υφιστάμενους) συνδρομητές της τη θέλουν.

Ειναι λογικο να μη θελει καποιος την δεσμευση, μαλιστα για 18 μηνες, πόσω μάλλον σε μια εποχη που υπαρχουν ραγδαιες εξελιξεις.
Όσο για την αλλαγή παρόχου, να λάβεις υπόψη σου την τιμή αλλα και την ποιοτητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, μιας και προς το παρόν, τα HD που παρεχει ο οτε ειναι υψηλης ευκρινειας μόνο στο όνομα (με βελτιώσεις το τελευταιο διαστημα, αλλα γενικά αρκετά χαμηλότερης ποιότητας απο αυτο που μπορει να παρεχει ενα HD καναλι).

Σε ευχαριστώ για τις προτροπές σου.

Είχα τις υπηρεσίες ΟΤΕtv μέχρι πριν από περίπου 2 μήνες (τις διέκοψα, δυστυχώς, μετά το τηλεφώνημα εκ μέρους της Forthnet για επιπρόσθετη χρέωση 5 ευρώ ή για συνέχιση υπηρεσιών με 18μηνη δέσμευση)

Αυτό έγινε ώστε να μπορέσω να διαπραγματευτώ ένα συνολικά καλύτερο πακέτο από τον ΟΤΕ αφού διαπίστωσα τελικά ότι η Forthnet δεν ήταν διατιθεμένη να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τους ίδιους όρους και τις υφιστάμενες χρεώσεις, αλλά επέμενε σε σύναψη νέου 18μηνου συμβολαίου ή σε επιπρόσθετη χρέωση 5 ευρώ/μήνα.

Θα διαφωνήσω μαζί σου μόνο ως προς την ποιότητα των HD της ΟΤΕ tv, που στην δική μου TV, στα δικά μου μάτια, ήταν μία κλάση ανώτερη από την ποιότητα των HD της NOVA.

Όσον αφορά την τιμή παροχής υπηρεσιών, εάν λάβουμε υπ´όψιν ότι:

α) Δεν με ενδιαφέρουν οι διεθνείς κλήσεις....

β) Δεν με ενδιαφέρουν, τουλάχιστον κατά το ήμισυ, οι κλήσεις στα κινητά....

γ) η τιμή για το πακέτο μου στην Forthnet διαμορφώνεται πλέον στα 55 ευρώ...

..... μετά από αυτά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ακριβοπληρώσω οποιονδήποτε πάροχο επιλέξω...

Last edited:
ολοι μιλαμε για τη δωρεαν χορηγηση των καναλιων hd με 18μηνη δεσμευψη λες και αυτο απο μονο του ειναι το παν και δεν ρωταμε ο καθενας
μας το ποιο βασικο πραγμα πρωτου συναψουμε συμβολαιο με οποινδηποτε συνδρομητηκη εταιρια

α/ τη παροχες μας παρεχει
β/ ποιο ειναι το περιεχωμενο που μας προσφερει για θεαση

π.χ, αμα βαλης τα σπορ που για μενα ειναι το ποιο περιζητητο πακετο που ενδιαφερει αρκετους συνδρομητες αφου σε υποχρεωνουν σε 18 μηνη δεσμεψη
θα εχουν για το διαστημα που δεσμευουν το καθενα απο μας
π.χ. ελληνικο πρωταθλημα ,ποια πρωταθληματα περιλαμβανη το πακετο ωστε να ξερω τη πληρωνω και τη παροχες θα εχω ,η θα μου σερβιρουν σουπες
αγωνες προκιμενου να καλυψουν τπ προγραμμα,μονο ετσυ μπορεις να απαιτης απο τους συνδρομητες το αναλογο κοστος

για αμα δεν εχεις ισπανικο η ιταλικο η γερμανικο η το ευρωπαικο πρωταθλιμα ( καποια απο αυτα) τη νοημα εχουν 12μηνα η18μηνα

βεβαια για αυτο δεν ειναι συγουρος κανενας μας και εκει αρχιζει η καχυποψια του καταναλωτη.......

ετσι το βλεπω δεν ερω αν εχω δικιο .......

"για αμα δεν εχεις ισπανικο η ιταλικο η γερμανικο η το ευρωπαικο πρωταθλιμα ( καποια απο αυτα) τη νοημα εχουν 12μηνα η18μηνα"

Αυτη η προταση πρέπει να παει fax καρφί στα κεντρικά της nova αυριο πρωι πρωι..

Περα απο την "προταση" ,
Θα συμφωνησω σε ολα με τον φίλο "petro n".
Εχω την άποψη ότι Η δεσμευση του 18μηνου για τα HD είναι τουλάχιστον αστεία.Οπως αστεία συνεχώς μου ακουγεται και η τσοντο-διαφήμιση σε γνωστό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Την στιγμή που ο ανταγωνιστής γινεται το αφεντικό με CHL και Europa η αλλη μερια κανει προσφορές τσόντες.Πάρε και κατάλαβε.

ολοι μιλαμε για τη δωρεαν χορηγηση των καναλιων hd με 18μηνη δεσμευψη λες και αυτο απο μονο του ειναι το παν και δεν ρωταμε ο καθενας
μας το ποιο βασικο πραγμα πρωτου συναψουμε συμβολαιο με οποινδηποτε συνδρομητηκη εταιρια

α/ τη παροχες μας παρεχει
β/ ποιο ειναι το περιεχωμενο που μας προσφερει για θεαση

π.χ, αμα βαλης τα σπορ που για μενα ειναι το ποιο περιζητητο πακετο που ενδιαφερει αρκετους συνδρομητες αφου σε υποχρεωνουν σε 18 μηνη δεσμεψη
θα εχουν για το διαστημα που δεσμευουν το καθενα απο μας
π.χ. ελληνικο πρωταθλημα ,ποια πρωταθληματα περιλαμβανη το πακετο ωστε να ξερω τη πληρωνω και τη παροχες θα εχω ,η θα μου σερβιρουν σουπες
αγωνες προκιμενου να καλυψουν τπ προγραμμα,μονο ετσυ μπορεις να απαιτης απο τους συνδρομητες το αναλογο κοστος

για αμα δεν εχεις ισπανικο η ιταλικο η γερμανικο η το ευρωπαικο πρωταθλιμα ( καποια απο αυτα) τη νοημα εχουν 12μηνα η18μηνα

βεβαια για αυτο δεν ειναι συγουρος κανενας μας και εκει αρχιζει η καχυποψια του καταναλωτη.......

ετσι το βλεπω δεν ερω αν εχω δικιο .......

Ναι, παλικάρι μου, έχεις απόλυτο δίκαιο και το είχα γράψει παλαιότερα:

" θα μπορούσα να διαπραγματευθώ την πρόταση που μου έγινε ( δηλαδή δέσμευση 18μηνου) εάν καθορίζονταν και οι βασικές υποχρεώσεις της εταιρίας προς εμένα.

Δηλαδή, δέσμευση μέσω του ίδιου συμβολαίου από την εταιρία ότι το 18μηνο αυτό θα συνεχίσει να μου παρέχει τις υπηρεσίες για τις οποίες καταβάλω την συνδρομή.

Εάν δηλαδή, για τους όποιους λόγους χάσει το Champions League, την Euroleague κλπ, να μπορώ της επομένη να αποχωρήσω και να σπάει αυτοδικαίως και μονομερώς το συμβόλαιο.

Υπάρχει κάτι δικαιότερο και λογικότερο από αυτό;

Νομίζω ότι οι προσφορές που δίνονται αυτή τη στιγμή είναι λογικές. Οπως έχω ξαναγράψει εδω είναι σαφής η πρόθεση της Forthnet να "κλειδώσει" όσο πιο πολλούς συνδρομητές μπορεί αυτή την εποχή σε συμφέρον για αυτή ποσό. Τα CHL και EUL, είναι ακόμα σε αυτή και ο περισσότερος κόσμος δεν είναι ενημερωμένος και δεν ασχολείται κιόλας. Το καλοκαίρι θα ενταθεί ο ανταγωνισμός και θα υπάρξουν σίγουρα καλύτερες προσφορές.
@Π.Δημήτρης Νομίζω φίλε μου ότι έκανες την καλύτερη επιλογή να μη δεσμευτείς με κανέναν τώρα. Ο "πόλεμος" ΟΤΕ-Νόβα το καλοκαίρι προβλέπω να έχει οφέλη για τους καταναλωτές.

Εδώ και κάποιες σελίδες επαναλαμβάνονται τα ίδια. Κι εγώ θεωρώ λάθος να χρεώνονται τα hd. Δε μας καλύπτει το περιεχόμενο; Πάμε αλλού, όταν λήξει η δέσμευσή μας. Πολύ το κουράζουμε νομίζω.