Προσφορά NOVA

ναι οκ στα 39,90 εχουμε ομως ολα τα σινεμα ή ολα τα σπορτ , το 1 και 1 ποσο το εχουν παρει αλλοι χρηστες εχουμε καμια ιδεα ?

Εχω την εντυπωση οτι κατι δεν εχεις καταλαβει καλα .. ή κάτι δεν σου ειπε καλά ο εκπροσωπος που σου εδωσε την προσφορά. Μεχρι τωρα ισχυε οτι στο novago θα σου ανοιγει ότι πακετο εχεις στο τηλεοπτικο ακριβώς.. Δηλαδή αν εχεις Start pack + Novasports1, αντιστοίχως στο novago το novasports1 θα σου ανοιγε. Με την λογική αυτή αν ανοιγουν στο novago όλο το sportpack εστω κι αν εχεις μονο το Ns1 ενεργό θα μπορουσαν οι συνδρομητες να πληρώνουν μονο για το novasports1 και να εχουν "δωρεάν" ουσιαστικά στο laptop τους ολο το sportpack.(Ναι ok δεν θα τα εχουν ενεργά στην tv τους όμως.) Δεν νομιζω να ισχύει ότι πληρωνοντας μονο novasports1 θα εχεις ολα τα novasports στο novago.Εχω την εντύπωση ότι ειναι fix : ότι εχεις στην τηλεοραση - αυτο θα εχεις και στο novago ενεργό.Θεωρω ότι δεν συμφέρει την εταιρεία να κανει αυτο που αναφέρεις παραπάνω. Το καλυτερο είναι να επικοινωνησεις με την εκπροσωπο που μιλησες να το αποσαφηνίσεις.

ναι μιλησα , ειναι οπως το λες , οτι εχεις στο σπιτι βλεπεις και στο novago , πριν μερικες μερες εαν ειχες μονο το σπορ1 δεν εβλεπες τιποτα - τωρα βλεπεις το σπορ1 μονο ...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Με τις προσφορές που δίνονται, 39,90 για ns1 και nc1 είναι πολλά (προσωπική γνώμη).

Οταν υπαρχουν χρηστες που εχουν παρει τπριπλ πλεη με φουλ πακ χωρις κινητα με 39,90 για μενα οποιαδηποτε αλλη τιμη δεν ειναι προσφορα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχω την εντυπωση οτι κατι δεν εχεις καταλαβει καλα .. ή κάτι δεν σου ειπε καλά ο εκπροσωπος που σου εδωσε την προσφορά. Μεχρι τωρα ισχυε οτι στο novago θα σου ανοιγει ότι πακετο εχεις στο τηλεοπτικο ακριβώς.. Δηλαδή αν εχεις Start pack + Novasports1, αντιστοίχως στο novago το novasports1 θα σου ανοιγε. Με την λογική αυτή αν ανοιγουν στο novago όλο το sportpack εστω κι αν εχεις μονο το Ns1 ενεργό θα μπορουσαν οι συνδρομητες να πληρώνουν μονο για το novasports1 και να εχουν "δωρεάν" ουσιαστικά στο laptop τους ολο το sportpack.(Ναι ok δεν θα τα εχουν ενεργά στην tv τους όμως.) Δεν νομιζω να ισχύει ότι πληρωνοντας μονο novasports1 θα εχεις ολα τα novasports στο novago.Εχω την εντύπωση ότι ειναι fix : ότι εχεις στην τηλεοραση - αυτο θα εχεις και στο novago ενεργό.Θεωρω ότι δεν συμφέρει την εταιρεία να κανει αυτο που αναφέρεις παραπάνω. Το καλυτερο είναι να επικοινωνησεις με την εκπροσωπο που μιλησες να το αποσαφηνίσεις.

Αυτο δεν το ειχα χαμπαρι οτι το ειχαν κανει πλεον και ενω πηγα να το ενεργοποιησω παρατηρησα το "τυρακι"...

*Για συνδρομητές που δεν έχουν όλα τα κανάλια Novasports ή /και Novacinema ισχύει 12μηνη ανανέωση υπηρεσίας.

Οποτε δεν το ενεργοποιησα...

Με κάλεσαν πρίν λίγο και μου πρόσφεραν το nova cinema pack +hd +novago ολα με 39,90 ευρώ για πάντα.Επίσης μου ανέφεραν και κάτι άλλο για 18μήνη δέσμευση αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν γμτ.Τώρα έχω το 3play με 29,90 το μήνα, τους είπα να με καλέσουν αργότερα να τους απαντήσω.Συνολικά δεν μου ακούγεται άσχημη προσφορά, ποιά είναι η αποψ'η σας.

Έχω 3play 29,90 το μήνα και το 18μηνο συμβόλαιο μου λήγει λίγο μετά το καλοκαίρι και με κάλεσαν πριν καμιά ώρα και μου πρόσφεραν με 0,30 επιπλέον την ημέρα όλα τα novacinema, δηλαδή με 10 ευρώ το μήνα όπως είπε μαζί με τα HD+novago για πάντα. Απλά άμα το κάνω θα γίνει ανανέωση συμβολαίου για 18 μήνες ακόμα. Δεν το δέχτηκα. Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο μου μετά το καλοκαίρι και θα δω.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα
οταν λες δωρεαν τα HD με πάγια εντολή εννοείς και πιστωτική ?

Ναι νομιζω πως δεν ειναι τυπικά κάπου γραμμένο σαν επιλογη, όμως ειναι ατυπα γνωστό πως με την πιστωτική (ή και απλη χρεωστικη δουλευει, εγω το εχω με ενα απλο λογαριασμο της τρ. Πειραιως) παιρνεις τα HD δωρεαν για ενα χρονο. Εμενα εληγε ο χρονος τον Απριλιο και πριν απο περιπου μια εβδομάδα κάλεσαν και ειπαν απο μόνοι πως ανανεωνουν την προσφορα με τα HD για αλλους 18 μηνες χωρις καμια δεσμευση.

Με κάλεσαν πρίν λίγο και μου πρόσφεραν το nova cinema pack +hd +novago ολα με 39,90 ευρώ για πάντα.Επίσης μου ανέφεραν και κάτι άλλο για 18μήνη δέσμευση αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν γμτ.Τώρα έχω το 3play με 29,90 το μήνα, τους είπα να με καλέσουν αργότερα να τους απαντήσω.Συνολικά δεν μου ακούγεται άσχημη προσφορά, ποιά είναι η αποψ'η σας.
Με +10 σου δίνουν τα κινηματογραφικά κανάλια. Αν παρακολουθείς ταινίες, είναι καλή προσφορά. Αν είσαι πιο πολύ φίλος των αθλητικών, ζήτα στην ίδια τιμή το sports pack.

Σεραφείμ τελικά δέχτηκα την προσφορά γιατι όπως ανέφερες είμαι φίλος των ταινιών και οχι των αθλητικών. Η προσφορά είναι 3play +cinema pack +novago +hd με 39,90 ευρώ το μήνα με 18μηνη δέσμευση.Μετά το 18μηνο βγαίνει εκτός μόνο το hd γιατι τα υπόλοιπα(cinema pack +novago) είναι για πάντα.Αν δεν ήθελα hd η δέσμευση θα ήταν 12μηνη.

στην προσφορα που σας εκαναν --> 10ευρω για το cinema μπορειτε να παρετε το cinema1+sport1 οπως εκανα και εγω... και αντι για 18 μηνες να παρεις 12 εαν πιεσεις λιγο ... τουλαχιστον εγω αυτο εκανα οποτε εχω και λιγο αθλητικα και λιγο εργα

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

....καλεσαν και ειπαν απο μόνοι πως ανανεωνουν την προσφορα με τα HD για αλλους 18 μηνες χωρις καμια δεσμευση.

Τι χωρίς καμία δέσμευση!!!! :huh2:

Για 18 μήνες ακόμα συνδρομητής θα είσαι!!!

Τι επιπρόσθετη δέσμευση θα έπρεπε να υπάρχει; Μαστίγιο και καρότο....

Ούτε αυτό βγαίνει, θα το έχεις για πάντα. Δε στο είπαν;

Μετά το 18μηνο τα χρεώνουν κανονικά γιατι το σύστημά τους δεν τα κρατάει στο "για πάντα", κάνοντας ενα τηλ πριν την λήξη στα ενεργοποιούν ξανά δωρεάν ή κάνεις διακοπεί εκτός αν εχει εξελιχθεί το σύστημά τους οπότε τα βλέπει και αυτά "για πάντα".

Την διευκρίνηση αυτή την πήρα τηλεφωνικά για να δω αν κατάλαβα καλά την προσφορά όπως μου την περιέγραψαν στην αρχική συνομιλία οταν έδωσα την έγκριση για την αλλαγή του πακέτου.