Με τις προσφορές που δίνονται, 39,90 για ns1 και nc1 είναι πολλά (προσωπική γνώμη).
Εχω την εντυπωση οτι κατι δεν εχεις καταλαβει καλα .. ή κάτι δεν σου ειπε καλά ο εκπροσωπος που σου εδωσε την προσφορά. Μεχρι τωρα ισχυε οτι στο novago θα σου ανοιγει ότι πακετο εχεις στο τηλεοπτικο ακριβώς.. Δηλαδή αν εχεις Start pack + Novasports1, αντιστοίχως στο novago το novasports1 θα σου ανοιγε. Με την λογική αυτή αν ανοιγουν στο novago όλο το sportpack εστω κι αν εχεις μονο το Ns1 ενεργό θα μπορουσαν οι συνδρομητες να πληρώνουν μονο για το novasports1 και να εχουν "δωρεάν" ουσιαστικά στο laptop τους ολο το sportpack.(Ναι ok δεν θα τα εχουν ενεργά στην tv τους όμως.) Δεν νομιζω να ισχύει ότι πληρωνοντας μονο novasports1 θα εχεις ολα τα novasports στο novago.Εχω την εντύπωση ότι ειναι fix : ότι εχεις στην τηλεοραση - αυτο θα εχεις και στο novago ενεργό.Θεωρω ότι δεν συμφέρει την εταιρεία να κανει αυτο που αναφέρεις παραπάνω. Το καλυτερο είναι να επικοινωνησεις με την εκπροσωπο που μιλησες να το αποσαφηνίσεις.
Καλησπέρα
οταν λες δωρεαν τα HD με πάγια εντολή εννοείς και πιστωτική ?
Με +10 σου δίνουν τα κινηματογραφικά κανάλια. Αν παρακολουθείς ταινίες, είναι καλή προσφορά. Αν είσαι πιο πολύ φίλος των αθλητικών, ζήτα στην ίδια τιμή το sports pack.Με κάλεσαν πρίν λίγο και μου πρόσφεραν το nova cinema pack +hd +novago ολα με 39,90 ευρώ για πάντα.Επίσης μου ανέφεραν και κάτι άλλο για 18μήνη δέσμευση αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν γμτ.Τώρα έχω το 3play με 29,90 το μήνα, τους είπα να με καλέσουν αργότερα να τους απαντήσω.Συνολικά δεν μου ακούγεται άσχημη προσφορά, ποιά είναι η αποψ'η σας.
Ούτε αυτό βγαίνει, θα το έχεις για πάντα. Δε στο είπαν;Μετά το 18μηνο βγαίνει εκτός μόνο το hd
....καλεσαν και ειπαν απο μόνοι πως ανανεωνουν την προσφορα με τα HD για αλλους 18 μηνες χωρις καμια δεσμευση.
Ούτε αυτό βγαίνει, θα το έχεις για πάντα. Δε στο είπαν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.