Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Οι ανάγκες είναι οικογενειακές, παιδικά για τα παιδιά (2), documenters, ταινίες, μουσική για τη σύζυγο, Internet και τηλεφωνία για όλους.
Πάντως το θεωρώ λιγότερο έξοδο για την παρούσα φάση.
Είναι και η ανάλογη κατάσταση σε κάθε σπίτι ανά περίοδο, μπορεί σε 2 χρόνια να μη χρειάζομαι ούτε τα μισά από αυτά.
Είδωμεν...

Η super league είναι σίγουρα στη nova μέχρι το 2017 και πάει για ανανέωση μέχρι το 2019. Στα 29,90 έπρεπε να ζητήσεις τουλάχιστον και το novasports1 ή το novacinema1.

Λοιπον ρωτησα ετεροχρονισμενα εστω και μου ειπαν οτι στα 29,90 επαιζαν δυο προσφορες 3play.

Αυτη με τα σταθερο+24 ιντερνετ+nova startpack+ 12 ωρες κλησεις προς κινητα που πηρα εγω και
αλλη μια με σταθερο+24 ιντερνετ+nova startpack+ novasports1 ή το novacinema1.

Συνδυαστικα και 12 ωρες κινητα και ενα καναλι της επιλογης μου δεν υπηρχε ποτε.

Ξερει κανεις τι τιμες μπορει να δωσει η Forthnet,οταν ζητησεις double play με το συστημα HAIG (οποιοι το ξερουν αυτο),σε περιοχες που δεν εχει διαθεσιμοτητα αλλα μονο δορυφορικα;

Αυτό το σύστημα είναι το "πίνω και μεθώ" σε πολιτιστικά κέντρα της επικράτειας! :flipout:
Δε νομίζω να δίνουν κάποια αξιόλογη προσφορά. Παλιότερα (πριν 2 χρόνια) που συζητούσα με ένα γνωστό, συν 10 ευρώ από τις τρέχουσες προσφορές. Τώρα δεν ξέρω καν αν κάνουν.

ΧΕΓ λέγεται και σημαίνει Χονδρική Εκμίσθωση Γραμμής. Έχω εγώ και πληρώνω 18,86 πάγιο για το Forthnet 2play Economy εκτός ιδιόκτητου δικτύου σε συνδυασμό με υπηρεσία Nova και 29.90 για το Nova Cinema Pack. Έχω ένα παλιό πακέτο πακέτο όμως που είναι το Forthnet 2play economy + Cinema + Value το οποίο είναι στα 49.90 (εγώ πληρώνω τηλεφωνία - internet λίγο πιο χαμηλά λόγω χαμηλού ΦΠΑ 16% επειδή είμαι σε νησί) το οποίο δεν είναι διαθέσιμο πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μόνο το start pack υπολόγισε σε συνδυασμό με Forthnet 2play (απεριόριστα αστικά - υπεραστικά) μέσω ΧΕΓ είναι 39.90 για την ηπειρωτική χώρα. Δηλαδή 10 παραπάνω από το ιδιόκτητο δίκτυο. Συμφέρει όπως και να έχει από τη στιγμή που με τα ίδια χρήματα έχεις ΟΤΕ 2play απεριόριστα (αστικά - υπεραστικά) με αναγνώριση χωρίς τίποτε άλλο ενώ μέσω forthnet έχεις και nova, έστω start pack.

Νέο μεσημεριανό τηλεφώνημα από Θεσσαλονίκη,όπως μου δήλωσε η κοπέλα στην άλλη γραμμή.
12μηνο συμβόλαιο full pack Nova με HD και On The Go, δώρο πιάτο και εγκατάσταση στα 35 ευρώ/μήνα.
Το μόνο που θα πληρώσω είναι τα 49 ευρώ του αποκωδικοποιητή.
Της είπα ότι προτίθεμαι να συμφωνήσω με 30/μήνα με 24μηνο συμβόλαιο και είπε ότι θα με ξανακαλέσει.
Με ξανακάλεσε αλλά δεν μπόρεσα να της μιλήσω.
Ελπίζω να έχω νεότερα αύριο.

σκετη καλη προσφορα στα 30 ευρω , εισαι ηδη συνδρομητης νοβα η ειναι προσφορα για καινουριους συνδρομητες ;

ΧΕΓ λέγεται και σημαίνει Χονδρική Εκμίσθωση Γραμμής. Έχω εγώ και πληρώνω 18,86 πάγιο για το Forthnet 2play Economy εκτός ιδιόκτητου δικτύου σε συνδυασμό με υπηρεσία Nova και 29.90 για το Nova Cinema Pack. Έχω ένα παλιό πακέτο πακέτο όμως που είναι το Forthnet 2play economy + Cinema + Value το οποίο είναι στα 49.90 (εγώ πληρώνω τηλεφωνία - internet λίγο πιο χαμηλά λόγω χαμηλού ΦΠΑ 16% επειδή είμαι σε νησί) το οποίο δεν είναι διαθέσιμο πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μόνο το start pack υπολόγισε σε συνδυασμό με Forthnet 2play (απεριόριστα αστικά - υπεραστικά) μέσω ΧΕΓ είναι 39.90 για την ηπειρωτική χώρα. Δηλαδή 10 παραπάνω από το ιδιόκτητο δίκτυο. Συμφέρει όπως και να έχει από τη στιγμή που με τα ίδια χρήματα έχεις ΟΤΕ 2play απεριόριστα (αστικά - υπεραστικά) με αναγνώριση χωρίς τίποτε άλλο ενώ μέσω forthnet έχεις και nova, έστω start pack.

Ευχαριστω για την πληροφορηση.Με ενδιαφερει μονο το double play,αφου θελω οπωσδηποτε ΟΤΕTV και δε με ενδιαφερει η NOVA.Στο 2play στον ΟΤΕ πληρωνω 39 ευρω.Με το ΧΕΓ στη Forthnet,ποσο θα πληρωνω το 2play;Mενω Κρητη.Αν ειναι,ας πουμε κανα 25αρι συνολο το 2play,θα με ενδιεφερε το ΧΕΓ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ευχαριστω για την πληροφορηση.Με ενδιαφερει μονο το double play,αφου θελω οπωσδηποτε ΟΤΕTV και δε με ενδιαφερει η NOVA.Στο 2play στον ΟΤΕ πληρωνω 39 ευρω.Με το ΧΕΓ στη Forthnet,ποσο θα πληρωνω το 2play;Mενω Κρητη.Αν ειναι,ας πουμε κανα 25αρι συνολο το 2play,θα με ενδιεφερε το ΧΕΓ.

Λίγο δύσκολο να σου δώσουν χωρίς Nova γιατί προτιμά να προωθήσει μέσω δορυφόρου. Αν καταφέρεις και πάρεις υπολόγισε 10 παραπάνω από το κανονικό πάγιο. Δηλαδή 34,90 σύνολο. Φυσικά εννοείται ότι η τηλεφωνική σου γραμμή σου θα είναι ΟΤΕ με χρεώσεις forthnet και internet από forthnet. Με 5 επιπλέον έχεις Nova start pack.

Προσωπική μου άποψη, αφού θέλεις αποκλειστικά ΟΤΕ TV δεν σε συμφέρει η forthnet. Συμφέρει μόνο με τη Nova. Μείνε ΟΤΕ να πάρεις και την έκπτωση του ΟΤΕ TV.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Λίγο δύσκολο να σου δώσουν χωρίς Nova γιατί προτιμά να προωθήσει μέσω δορυφόρου. Αν καταφέρεις και πάρεις υπολόγισε 10 παραπάνω από το κανονικό πάγιο. Δηλαδή 34,90 σύνολο. Φυσικά εννοείται ότι η τηλεφωνική σου γραμμή σου θα είναι ΟΤΕ με χρεώσεις forthnet και internet από forthnet. Με 5 επιπλέον έχεις Nova start pack.

Προσωπική μου άποψη, αφού θέλεις αποκλειστικά ΟΤΕ TV δεν σε συμφέρει η forthnet. Συμφέρει μόνο με τη Nova. Μείνε ΟΤΕ να πάρεις και την έκπτωση του ΟΤΕ TV.

Εκπτωση των 2-3 ευρω και αυτο με το wifi ειναι κοροιδια,δεν ειναι βεβαια προσφορα.Εχω ρωτησει στο 13888.Μονο αν κανω αιτημα φορητοτητας στη Forthnet για να δεχτω αντιπροσφορα απο ΟΤΕ.
Τελη ενεργοποιησης ειναι 100 ευρω που λεει στο σαιτ;Παρα πολλα,βεβαια.

μερικες φορες ομως κανουν προσφορες σκετο νοβα για να μην χασουν πελατες γιατι τωρα ευρωπαικο πακετο που χασανε ολοι πανε αλλου .... :)

η μεγαλη αυξηση συνδρομητων με νοβα παντως δειχνει οτι καθε αλλο παρα πανε αλλου:drummer:

Η μετακινηση που αναφερεται, θα φανει στο Q3 του 2015. Τωρα προφανως και πολυ λιγοι αλλαζουν τηλεοπτικο παροχο.

To 70% αν όχι και παραπάνω των συνδρομητών της Νόβα,θα μάθουν για την απώλεια του Champions League κάποια Τετάρτη που θα ψάχνουν να βρούν σε πιο κανάλι Supersport δείχνει τον αγώνα.

Ανέβασαν ξανά προσφορά για τα ΗD στο site:
"Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο My Account και απόλαυσε Nova HD ΔΩΡΕΑΝ για πάντα!"

Καλο αυτο γιατι εμενα με εχουν παρει πανω απο 20 φορες για να μου τα δωσουν δωρεαν με ανανεωση ενος χρονου. Δεν νομιζω να εχει καμια δεσμευση αυτο;

edit. Mε προλαβες , που το γραφει

edit: Δεν εχει χρεωση μπηκα τωρα στο Myaccount δωρεαν ειναι.

Τώρα για περιορισμένο διάστημα και μόνο για τους συνδρομητές My account.Δωρεάν για πάντα.

Last edited: