Προσφορά NOVA

edit. Mε προλαβες , που το γραφει

edit: Δεν εχει χρεωση μπηκα τωρα στο Myaccount δωρεαν ειναι.

Τώρα για περιορισμένο διάστημα και μόνο για τους συνδρομητές My account.Δωρεάν για πάντα.

Ναι, αλλά αν κλικάρεις πάνω του.......uploadfromtaptalk1429870956298.jpg

Που είναι άκυρο να.το.βγάζει και σε εμένα γιατί το έχω ήδη για πάντα

Last edited by a moderator:
Δεν κλικαρα ηθελα να βεβαιωθω αν ειναι δωρεαν. Αυτοι δεν παιζονται απο 12μηνο το πηγαν 18μηνο, τι να πω , χαζος ειναι ο αλλος να ανανεωση 18 μηνο αυτη την εποχη?

Εγώ έγινα συνδρομητής στα τέλη Ιανουαρίου με την προσφορά των 35 μόνο nova με 12μηνη δέσμευση και 12 μήνες δωρεάν τα ΗD. Aρχές Φεβρουαρίου υπέγραψα 18μηνη δέσμευση με δώρο τα ΗD "για πάντα". Στην ουσία πήρα 6 μήνες επιπλέον δέσμευση. Πάντως θεωρώ ότι σύντομα τα ΗD θα δίνονται δωρεάν σε όλους και θα πάψουν να αποτελούν πρόσθετη υπηρεσία.

Ρωτώντας στο Support της Nova μου ξεκαθάρισαν ότι η υπηρεσία HD δωρεάν για πάντα είναι με δέσμευση 18 μηνών είτε πατούσα στο αρχικό μήνυμα κατά την σύνδεση, είτε πατούσα μέσα από την επιλογή επιπρόσθετων υπηρεσιών.

Απάντηση NOVA: β€œΗ προσφορά με τα HD δωρεάν για πάντα, και στις δύο περιπτώσεις, είναι με ανανέωση του συμβολαίου.”

Επιπλέον αν κάποιος έχει δωρεάν τα HD για 12 μήνες και αποφασίσει να βάλει τα HD για πάντα, το 18μηνο μετράει μετά τη λήξη του 12μηνου και όχι από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσεις τα HD για πάντα.

Απάντηση NOVA: β€œΣτην περίπτωση που επιλέξεις να ενεργοποιήσεις τα HD δωρεάν για πάντα με ανανέωση 18μηνης δέσμευσης, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως δεν θα μεταβάλλει την διάρκεια της προσφοράς που ήδη έχεις επωφεληθεί.”

Last edited by a moderator:
Σημερα στειλαν και μηνυμα στον δεκτη για τα δωρεαν hd μεσω account

Μαλλον μπαινουμε σε τελικη φαση

Εδώ πλέον σου ζητούν ανανέωση 18 μηνών και για απλή εγγραφή στο Nova go ...

Νομιζω ειναι ξεκαθαρο πλεον. Αν θες αθλητικα πας οτε. Ειναι γνωστο τι εχει ο ενας και ο αλλος. Αν θες ταινιες μενεις νοβα

ο καθεις αποφασιζει συμφωνα με τις αναγκες του
αν θελεις σουπερλιγκα μενεις νοβα δεν πα ναχασει ολα το υπολοιπα πρωταθληματα κατεμε

Συμφωνω

Αλλααν εισαι ποδοσφαιροφιλος κατα την αποψη μου πας οτε και την σουπερλιγκα τη βλεπεις με ενα καφεδακι σε καφετερια

Επισης νομιζω οτι με τη νεα σεζον η νοβα θα δωσει βαρος στη σινεμα πλευρα του πακετου. Και εχει πολλα στουντιο και ειναι πιο φθηνα ταδικαιωματα

Και νομιζω καλυτερο για ολους μας ειναι να εχρι η νοβα ολα τα ελληνικα πρωταθληματα, κυπελλα κλπ

Και ο οτε ολα τα ευρωπαικα ωστε ευκολα να διαλεγει καποιος. Ο συνδιασμος τα κανει μπαχσλο για τους συνδρομητες

Last edited:
Για 3play με κινητά, HD, και multiview ποια είναι η υπάρχουσα προσφορά; 50 ή πάει και παρακάτω; Γιατί από Nova που τηλεφώνησα μου είπαν 60 .

Προσφορά για σκετο Nova full pack ?

Καλημερα σε ολους,
Εχω 3play με Nova full pack και δεσμευση μεχρι 30/9, και θελω να το μετατρεψω σε Nova full pack (δηλ να αφαιρεσω το τηλεφωνο και ιντερνετ).
Ξερει καποιος αν υπαρχει καποια προσφορα αυτο τον καιρο για σκετο Nova full pack ?

Re: Προσφορά για σκετο Nova full pack ?

Ειναι νωρις για σενα ακομα
το πεναλτυ το ελαβες υποψη σου
δεν νομιζω να σε συμφερει η διακοπη τωρα

Ειναι νωρις για σενα ακομα
το πεναλτυ το ελαβες υποψη σου
δεν νομιζω να σε συμφερει η διακοπη τωρα

Δικιο εχεις.
Απλα χρειαζομαι VDSL που δεν ειναι διαθεσιμο στην γραμμη μου απο Forthnet, και το πεναλτυ υποβιβασμου απο 3play σε Nova με 4 μηνες υπολοιπο δεσμευσης ειναι γυρω στα 50 ευρω, ενω το πεναλτυ πληρους διακοπης ειναι γυρω στα 110 ευρω.

Τοτε παιζει το φουλ σε 35αρι περιπου αυτον το καιρο

Περιοχή Φιλιατρά. Μιλούσα πριν λίγο τηλ. με φίλο και πάνω στην κουβέντα μου είπε πως πήρε τηλ την Forthnet ζητώντας φούλ δορυφορικό πακέτο.
Έχει τηλ σταθερό ΟΤΕ.
Του πρόσφεραν το φουλ πακέτο στα 35 ευρώ το μήνα, για πάντα. (μόνο nova)
49 ευρώ το δέκτη, και 10 ευρώ το κάτοπτρο.
Δεν θυμόταν το χρόνο δέσμευσης.
Το μεταφέρω με επιφύλαξη γράφω ότι μου είπε. :smile:

Τοτε παιζει το φουλ σε 35αρι περιπου αυτον το καιρο
... αλλά μόνο σε περιοχές που δεν υπάρχει δίκτυο της forthnet.

το 35αρι δινεται συνηθως απτο τμημα διακοπων της νοβα οταν δηλωσεις οτι
θαθελες να διακοψεις την συνδρομη σου λογω οικονομικων προβληματων
και ισχυει για ολες τις περιοχες
μου εχει προταθει σε μενα προσωπικα για τις 2 συνδρομες μου(σκετη νοβα 35-38ευ)
αλλα πηρα καλυτερες τιμες σε τυχερες περιοδους
και αλλοι στο φορουμ εχουν αναφερει αυτες τις τιμες-υψηλοτερες δεν αξιζει κατα την γνωμη μου.

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ! Ποτε θα το καταλαβετε αυτο? Ειναι για ειδικες περιπτωσεις! Οχι για οταν δεν σε καλυπτει απλα το δικτυο. Σου δινουν 10 Η' 20gb τον μηνα και οταν τα φτασεις παει η συνδεση σου στο 256 kbps!!! Καλυτερα να στραφετε σε μισθωση γραμμης με τιμη 10 παραπανω απο τον καταλογο και απλα να διαπραγρατευτεις καμμια εξτρα υπηρεσια...