Μπράβο αν ισχυει.Για να προσθέτουν κανάλια σημαίνει οτι κάτι γίνετε εκεί στη νόβα.Τηλ χτες για προσφορα
Ολα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (δεσμευση 18μηνο)
24Mbps
720 κινητα
Απεριοριστα αστικα υπεραστικα
FULL πακετο Nova Αθλητικα-Cinema
Καναλια HD
στα 49.90.........ΑΛΛΑ!!! (τηλ."ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑς ΛΕΩ" ΚΑΙ ΣΥΝ....
Προσθηκη 2 EXTRA ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ(!!!) ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕς ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (Θα δωθουν εντος 1 μηνος)
Πάντως στο nova go έχουν πάρα πολλές ελληνικές ταινίες από φίνος φιλμς. Αρα δε θα μου έκανε εντύπωση να μπει ένα νέο κανάλι κάτι σαν το αντίστοιχο του OTE TV με παλιές ελληνικές ταινίες.
Επίσης σήμερα είδα 2 νέα αθλητικά κανάλια novasports extra1, και extra2. δεν έχω αθλητικά αλλά δε νομίζω να υπήρχαν πιο παλιά.
hd δεν χρειαζεται να ειναι το ελληνικο γιατι καμια ελληνικη ταινια δεν ειναι σε hd
Kι εμένα στον ΟΤΕ ΤV το αγαπημένο μου κανάλι είναι το ote cinema 3 (και δυστυχώς απουσιάζει από το ote tv go).Πάντως στο nova go έχουν πάρα πολλές ελληνικές ταινίες από φίνος φιλμς. Αρα δε θα μου έκανε εντύπωση να μπει ένα νέο κανάλι κάτι σαν το αντίστοιχο του OTE TV με παλιές ελληνικές ταινίες.
Επίσης σήμερα είδα 2 νέα αθλητικά κανάλια novasports extra1, και extra2. δεν έχω αθλητικά αλλά δε νομίζω να υπήρχαν πιο παλιά.
Εχω το πακετο 3play με τα αθλητικα στα 39ε
Mε πηραν σημερα τηλ και μου λενε με αλλα 9ε να εχω και τα cinema και HD 3d
Δεν ξερω αν αξιζει
Εχω το πακετο 3play με τα αθλητικα στα 39ε
Mε πηραν σημερα τηλ και μου λενε με αλλα 9ε να εχω και τα cinema και HD 3d
Δεν ξερω αν αξιζει
Καλά θυμάσαι. :smile:Πάντως μέλη από εδώ πήραν, μετά από αίτηση για φορητότητα, το 3play με απεριόριστα σταθερά, 720' σε κινητά + ΝΟΒΑ full pack + HD με 39,90 αλλά με 18μηνη ανανέωση, αν θυμάμαι καλά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.