Προσφορά NOVA

Eπιβεβαιώνω και εγώ ότι έγινε προσφορά σε φίλο για 35 ευρώ για πάντα μόνο νοβα. Ο φίλος δεν είχε πότε υπηρεσία νοβα και η πόλη μου δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο forthnet για προσφορά 3play

Τηλ χτες για προσφορα

Ολα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (δεσμευση 18μηνο)

24Mbps
720 κινητα
Απεριοριστα αστικα υπεραστικα
FULL πακετο Nova Αθλητικα-Cinema
Καναλια HD

στα 49.90.........ΑΛΛΑ!!! (τηλ."ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑς ΛΕΩ" ΚΑΙ ΣΥΝ....

Προσθηκη 2 EXTRA ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ(!!!) ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕς ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (Θα δωθουν εντος 1 μηνος)

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Τηλ χτες για προσφορα

Ολα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (δεσμευση 18μηνο)

24Mbps
720 κινητα
Απεριοριστα αστικα υπεραστικα
FULL πακετο Nova Αθλητικα-Cinema
Καναλια HD

στα 49.90.........ΑΛΛΑ!!! (τηλ."ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑς ΛΕΩ" ΚΑΙ ΣΥΝ....

Προσθηκη 2 EXTRA ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ(!!!) ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕς ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (Θα δωθουν εντος 1 μηνος)
Μπράβο αν ισχυει.Για να προσθέτουν κανάλια σημαίνει οτι κάτι γίνετε εκεί στη νόβα.
Καλό στον ανταγωνισμό κανει.

Με πηραν και μενα χτες και μου εδιναν στην ιδια τιμη όλα αυτά που λες εκτος από τα κινητα που τα εδιναν με χρεωση αστικου τηλεφωνήματος.
Εμενα δεν μου ειπαν για καναλια αλλα το κλασικο ότι το Ισπανικο παει στην NOBA και μαλιστα αυτό θα γινει σιγουρα μιας και είναι η μοναδικη πλατφορμα στην Ελλαδα που εκανε προσφορα για το Ισπανικο πρωταθλημα.
Για τα καναλια ειμαι λιγο επιφυλακτικος μιας και εχω την εντυπωση οτι υποσχονται πραγματα αναλογα με τα ενδιαφεροντα του υποψηφου συνδρομητη.Ισως να κανω και λαθος βεβαια.Πιο πιθανο παντως το βλεπω να προσθετει καναλια από το να παρει το Ισπανικο.
Από μενα φαγανε ακυρο μιας και ετσι κι αλλιως δεν με ενδιαφερει

Νομιζω ειναι πιο καλα να περιμενουμε να βγει και ο καινουργιος δεκτης. να δουμε τι παραπανω θα εχει και μετα να κανει καποιος παζαρι τιμη συνδορμης+νεο δεκτη+ ανανεωση συμβολαιου

novacimema 5 και 6 (greek) και ολα Hd...και μετα ξυπνησα

Πάντως στο nova go έχουν πάρα πολλές ελληνικές ταινίες από φίνος φιλμς. Αρα δε θα μου έκανε εντύπωση να μπει ένα νέο κανάλι κάτι σαν το αντίστοιχο του OTE TV με παλιές ελληνικές ταινίες.
Επίσης σήμερα είδα 2 νέα αθλητικά κανάλια novasports extra1, και extra2. δεν έχω αθλητικά αλλά δε νομίζω να υπήρχαν πιο παλιά.

τα αθλητικα novasports extra τα χρησιμοποιουν συνηθως για πολλους live αγωνες , την Κυριακη π.χ που θα παιζει η superleaque στις 7, ολοι οι αγωνες

Πάντως στο nova go έχουν πάρα πολλές ελληνικές ταινίες από φίνος φιλμς. Αρα δε θα μου έκανε εντύπωση να μπει ένα νέο κανάλι κάτι σαν το αντίστοιχο του OTE TV με παλιές ελληνικές ταινίες.
Επίσης σήμερα είδα 2 νέα αθλητικά κανάλια novasports extra1, και extra2. δεν έχω αθλητικά αλλά δε νομίζω να υπήρχαν πιο παλιά.

Μακάρι να μπει ένα τέτοιο κανάλι, και μακάρι να είναι HD. Αλλά δεν το θεωρώ πιθανό. Για κάποιο μικρό διάστημα έβαζαν και ελληνικές ταινίες στο on demand.

hd δεν χρειαζεται να ειναι το ελληνικο γιατι καμια ελληνικη ταινια δεν ειναι σε hd

Kι εμένα στον ΟΤΕ ΤV το αγαπημένο μου κανάλι είναι το ote cinema 3 (και δυστυχώς απουσιάζει από το ote tv go).

Υπήρχαν. Αν θυμάμαι καλά όταν έδειχνε ένα ντέρμπι στο NS1, το extra είχε τον ίδιο αγώνα από άλλη κάμερα (?) ή κάτι τέτοιο.

Εχω το πακετο 3play με τα αθλητικα στα 39ε
Mε πηραν σημερα τηλ και μου λενε με αλλα 9ε να εχω και τα cinema και HD 3d
Δεν ξερω αν αξιζει

Όχι ιδιαιτερα. Δεν αξιζει τα 10 για τα αθλητικα πλεον.. Επαιξαν προσφορες στο ιδιο πακετο στα 39.90 απο δικη μου εμπειρια. Καλοκαιρακι καλυτερα που θα αρχισει τον διαφημιστικό πολεμο ο οτε με το αθλητικο του περιεχομενο και το otego.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Δεν ξερω αν αξιζει

Οτι αξιζει αξιζει η προσφορα
εσυ πρεπει να δεις αν σε ενδιαφερει και η θεαση των σινεμα με 9 ευρω μονο επιπλεον
η να περιμενεις μια καλυτερη προσφορα που μπορει και να μην την παρεις

Δεν ξερω αν αξιζει

Εσύ θα κρίνεις και θα αποφασίσεις με μέτρο σύγκρισης ότι η καλλίτερη προσφορά που έχει κάνει μέχρι σήμερα στο 3play είναι, εκτός από ίντερνετ, τηλεφωνία, απεριόριστα σε σταθερά και full Nova, και 720' προς κινητά + 400' προς διεθνή +HD + multiview για 1 χρόνο (δεν είμαι σίγουρος αν ξέχασα κάτι), στα 49,90 .

Πάντως μέλη από εδώ πήραν, μετά από αίτηση για φορητότητα, το 3play με απεριόριστα σταθερά, 720' σε κινητά + ΝΟΒΑ full pack + HD με 39,90 αλλά με 18μηνη ανανέωση, αν θυμάμαι καλά!

49e για ολα HD δηλαδη +3 μηνες ΧΧΧ
δεν το βλεπω ομως να το προτιμω
ταινιες βρισκεις κι αλλου

Πάντως μέλη από εδώ πήραν, μετά από αίτηση για φορητότητα, το 3play με απεριόριστα σταθερά, 720' σε κινητά + ΝΟΒΑ full pack + HD με 39,90 αλλά με 18μηνη ανανέωση, αν θυμάμαι καλά!
Καλά θυμάσαι. :smile: