Χρόνια όμως συνδρομητής.
Ακομη προσπαθουν να δελεασουν τον κοσμο με το adult pack; Πιο τιμιο το βλεπω να πουν 45 το πληρες πακετο μαζι με το multiview (με εξτρα χρεωση τον δευτερο αποκωδικοποιητη. Να φυγει και ό,τι στοκ εχει μεινει..)
Χθες σε δικο μου φιλο με start pack του δωσανε ή nova sporte1 και cinema1 ή oλα τα cinema με 40ευρω αλλα οχι τα hd.Φίλος είχε το sports pack μαζί με κινητά και πλήρωνε 39.90. Του τηλ. εχθές και του έδωσαν full pack +τα κανάλια ενηλίκων με 44.90 για πάντα .Το περίεργο είναι ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το Νοέμβριο.
Δεν έχουν λόγο να το κάνουν, αφού κοστίζει 10 ευρώ. Προσπάθησε να πάρεις κάποιο κανάλι αν γίνεται ή δες αν σου προτείνουν αυτοί κάποια αναβάθμιση.Έχω το nova 3play 29,90 και σε δυο μήνες λήγει το 18μηνο συμβόλαιο μου. Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν τα novacinema στην ίδια τιμή έστω και με 24μηνη δέσμευση;
Ισως μονο το 1. Αλλα με 9 ευρω παραπανω σιγουρα θα τα παρεις καιμε τα hd. 9 ευρω μια χαρα ειναι. Σα να ηπιες ενα cocktail
Ισως μονο το 1. Αλλα με 9 ευρω παραπανω σιγουρα θα τα παρεις καιμε τα hd. 9 ευρω μια χαρα ειναι. Σα να ηπιες ενα cocktail
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.