Προσφορά NOVA

Απο την στιγμη που εχουν παιξει 39,90 φουλ πακ για μενα πλεον δεν ειναι προσφορες τα 49,90... Απλα θελει λιγο παιδεμα για να σο δωσουν...

Το 39,90το εχουν δωσει σε πολυ λιγο κοσμο και μαλλον σε πλαισιο ερευνας για να δουν ποσοι θα δεχτουν με 60ευρω ποσοιμε 50 και ποσοι με 40

Το49,90 τοδινουν με παζαρι.

Αρα δε νομιζω να παρεις 39,90

Το 39,90 το εχουν στο ενα επιπεδο πιο κατω δλδ σινεμαη σπορτς

Εχει μια λογικη παντως

29,90 απλο

39,90 εναεπιπλεον πακετο σινεμα η σπρτς

49,90 ολα μαζι

Και κατα τη γνωμη μου αυτο θα πρεπει να ειναι το βασικο τιμολογιοκαι να σταματησει αυτο το πανηγυρι προσφορων

Last edited:
Χρόνια όμως συνδρομητής.

Όλοι καταλαβαινουμε τι εννοεις, στην περιπτωση ομως της νοβα σημαινει (ή μάλλον σήμαινε) το αντιθετο.. Οι χρονια συνδρομητες δεν επαιρναν τιποτα (λογικη-εισαι τοσα χρονια, σιγα μη φυγεις τωρα..).

Τελικα με ξαναπηραν και τους ειπα για το 39 με ολα αλλα δεν δεχτηκαν (ουτε κι εγω)

Κάνε μια φορητοτητα και μέχρι το απόγευμα θα δεχθούν τρέχοντας...το θέμα είναι οτι αν την κανεις προς ΟΤΕ θα φύγει η γραμμή πριν προλάβεις να κανεις κάτι,κάνε την προς κάποιο άλλο πάροχο

Α καλο ! Δε θα ασχοληθω δεν πειραζει
Ετσι κι αλλιως δε με ενδιαφερει να δω ταινιες που τις εχω δει εδω και μηνες ουτε σειρες που τις βλεπω οτι ωρα θελω εγω με την ανεση μου

Φίλος είχε το sports pack μαζί με κινητά και πλήρωνε 39.90. Του τηλ. εχθές και του έδωσαν full pack +τα κανάλια ενηλίκων με 44.90 για πάντα .Το περίεργο είναι ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το Νοέμβριο.

Ακομη προσπαθουν να δελεασουν τον κοσμο με το adult pack; Πιο τιμιο το βλεπω να πουν 45 το πληρες πακετο μαζι με το multiview (με εξτρα χρεωση τον δευτερο αποκωδικοποιητη. Να φυγει και ό,τι στοκ εχει μεινει..)

Ακομη προσπαθουν να δελεασουν τον κοσμο με το adult pack; Πιο τιμιο το βλεπω να πουν 45 το πληρες πακετο μαζι με το multiview (με εξτρα χρεωση τον δευτερο αποκωδικοποιητη. Να φυγει και ό,τι στοκ εχει μεινει..)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, άσε που το Adult pack δεν το δίνουν δωρεάν για πάντα αλλά μόνο για τρεις μήνες. Χίλιες φορές Multiview.

Φίλος είχε το sports pack μαζί με κινητά και πλήρωνε 39.90. Του τηλ. εχθές και του έδωσαν full pack +τα κανάλια ενηλίκων με 44.90 για πάντα .Το περίεργο είναι ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το Νοέμβριο.
Χθες σε δικο μου φιλο με start pack του δωσανε ή nova sporte1 και cinema1 ή oλα τα cinema με 40ευρω αλλα οχι τα hd.

Έχω το nova 3play 29,90 και σε δυο μήνες λήγει το 18μηνο συμβόλαιο μου. Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν τα novacinema στην ίδια τιμή έστω και με 24μηνη δέσμευση;

Ισως μονο το 1. Αλλα με 9 ευρω παραπανω σιγουρα θα τα παρεις καιμε τα hd. 9 ευρω μια χαρα ειναι. Σα να ηπιες ενα cocktail

Έχω το nova 3play 29,90 και σε δυο μήνες λήγει το 18μηνο συμβόλαιο μου. Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν τα novacinema στην ίδια τιμή έστω και με 24μηνη δέσμευση;
Δεν έχουν λόγο να το κάνουν, αφού κοστίζει 10 ευρώ. Προσπάθησε να πάρεις κάποιο κανάλι αν γίνεται ή δες αν σου προτείνουν αυτοί κάποια αναβάθμιση.

Ισως μονο το 1. Αλλα με 9 ευρω παραπανω σιγουρα θα τα παρεις καιμε τα hd. 9 ευρω μια χαρα ειναι. Σα να ηπιες ενα cocktail

Και με δυο κοκτεηλ θα εχει φουλ πακ :2thumb22sup: Σε συμβολαια και το παραμικρο ευρω παιζει ρολο... Τωρα για την περιπτωση σου Υοο νομιζω οτι το καλυτερο που μπορεις να πετυχεις ειναι σπορτ 1 και σινεμα 1 στα ιδια λεφτα, νομιζω το εχουν παρει καποιοι...

Τελικά είναι ότι τύχει στον καθένα. Σε εμένα έδωσαν τον Φεβρουάριο μόνο nova full + adult pack + HD για πάντα με 18μηνη δέσμευση και 35 το μήνα. Λόγω πάγιας εντολής σε κάρτα ο 13ος μήνας είναι δωρεάν οπότε στην ουσία βγαίνει στα 32,31 ο μήνας.