Εξαιρετικό! Μπράβο! Να υποθέσω ότι ανανέωσες το συμβόλαιο σου για 18 μήνες εε; Έχεις και το NOVA Go μέσα;
12 μηνη ανανεωση + nova go
ειχα nova 3play (24 internet + απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα + απεριοριστα διεθνη + full pack + multiview + HD) με 49,90 / μηνα
πριν μερες με πηραν απο τον ΟΤΕ για προσφορα (VDSL internet + απεριοριστα σταθερα + 30' κινητα ) με 39,90 / μηνα και εκανα ετοιμα φορητοτητας
Πηραν απο την Forthnet και αρχικα μου εκαναν προταση να συνεχισω με το πακετο nova 3play απο 49,90 /μηνα με 39,90 /μηνα!!!!
Λαμβανοντας υποψην ομως τις πραγματικες μου αναγκες και κατοπιν παζαριου ειχαμε ως αποτελεσμα το παρακατω και παρεμεινα στην Forthnet...
nova 3play (24 internet + απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα + start pack + novasport1 + novacinema1 + multiview + HD) με 29,90 / μηνα
ειμαι υπερευχαριστημενος!!!
Όλη η ουσία είναι αυτή. Μπράβο για το αποτέλεσμα!Λαμβανοντας υποψην ομως τις πραγματικες μου αναγκες και κατοπιν παζαριου ειχαμε ως αποτελεσμα το παρακατω και παρεμεινα στην Forthnet...
Έχεις και το NOVA Go μέσα;
Το Nova Go είναι διαθέσιμο για όλους όσουν έχουν όλα τα Novasports ή/και όλα τα Novacinema.
Οπότε ο φίλος που πήρε αυτή την εξαιρετική προσφορά, δεν νομίζω ότι τα έχει.
Πιστευω με 39.90 να τα δινουν ολα αυτα το καλοκαιρι : nova 3play (24 internet + απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα + full pack + multiview + HD)
Εγω τουλαχιστον αυτο θα ζητησω αλλιως εφυγα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.