Προσφορά NOVA

ειχα nova 3play (24 internet + απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα + απεριοριστα διεθνη + full pack + multiview + HD) με 49,90 / μηνα

πριν μερες με πηραν απο τον ΟΤΕ για προσφορα (VDSL internet + απεριοριστα σταθερα + 30' κινητα ) με 39,90 / μηνα και εκανα ετοιμα φορητοτητας
Πηραν απο την Forthnet και αρχικα μου εκαναν προταση να συνεχισω με το πακετο nova 3play απο 49,90 /μηνα με 39,90 /μηνα!!!!
Λαμβανοντας υποψην ομως τις πραγματικες μου αναγκες και κατοπιν παζαριου ειχαμε ως αποτελεσμα το παρακατω και παρεμεινα στην Forthnet...

nova 3play (24 internet + απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα + start pack + novasport1 + novacinema1 + multiview + HD) με 29,90 / μηνα
ειμαι υπερευχαριστημενος!!!

Εξαιρετικό! Μπράβο! Να υποθέσω ότι ανανέωσες το συμβόλαιο σου για 18 μήνες εε; Έχεις και το NOVA Go μέσα;

ειχα nova 3play (24 internet + απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα + απεριοριστα διεθνη + full pack + multiview + HD) με 49,90 / μηνα

πριν μερες με πηραν απο τον ΟΤΕ για προσφορα (VDSL internet + απεριοριστα σταθερα + 30' κινητα ) με 39,90 / μηνα και εκανα ετοιμα φορητοτητας
Πηραν απο την Forthnet και αρχικα μου εκαναν προταση να συνεχισω με το πακετο nova 3play απο 49,90 /μηνα με 39,90 /μηνα!!!!
Λαμβανοντας υποψην ομως τις πραγματικες μου αναγκες και κατοπιν παζαριου ειχαμε ως αποτελεσμα το παρακατω και παρεμεινα στην Forthnet...

nova 3play (24 internet + απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα + start pack + novasport1 + novacinema1 + multiview + HD) με 29,90 / μηνα
ειμαι υπερευχαριστημενος!!!

Άρχισε πάλι η NOVA τα "κουλά" της !!!
Όταν πέρυσι πήγε στα 49,90 και τους έστειλα email με είχαν καλέσει στο τηλ. και μου έδωσαν την τρέχουσα τότε προσφορά.
Αλλά από 49,90 στα 29,90 είναι τραγικό.

Μπράβο πάντως καλά έκανες και πήρες τέτοια τιμή!!!

Ειχε φουλ πακ ο φιλος
τωρα πηρε το σπορ1 και σινεμα1
παντως απαικτη τιμη για ολα οσα του προσφερθηκαν

Όλη η ουσία είναι αυτή. Μπράβο για το αποτέλεσμα!

Πιστευω με 39.90 να τα δινουν ολα αυτα το καλοκαιρι : nova 3play (24 internet + απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα + full pack + multiview + HD)
Εγω τουλαχιστον αυτο θα ζητησω αλλιως εφυγα

Έχεις και το NOVA Go μέσα;

Το Nova Go είναι διαθέσιμο για όλους όσουν έχουν όλα τα Novasports ή/και όλα τα Novacinema.

Οπότε ο φίλος που πήρε αυτή την εξαιρετική προσφορά, δεν νομίζω ότι τα έχει.

εχει αλλαξει το συστημα, go εχουν ολοι με τα καναλια που εχουν οποτε εδω ο φιλος θα εχει το σπορτ1, ταινιες κτλ νομιζω πως εχει εκει θελει σινεμα πακ

Το Nova Go είναι διαθέσιμο για όλους όσουν έχουν όλα τα Novasports ή/και όλα τα Novacinema.

Οπότε ο φίλος που πήρε αυτή την εξαιρετική προσφορά, δεν νομίζω ότι τα έχει.

εχω nova go και μπορω να βλεπω τα αντιστοιχα καναλια που περιλαμβανει το πακετο της προσφορας που πηρα!!!

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πιστευω με 39.90 να τα δινουν ολα αυτα το καλοκαιρι : nova 3play (24 internet + απεριοριστα σταθερα + 12 ωρες κινητα + full pack + multiview + HD)
Εγω τουλαχιστον αυτο θα ζητησω αλλιως εφυγα

Ας το πανε τοσο να παρουμε
Με παιρνουν καθε μερα και με παρακαλανε για 49ε αλλα δεν
Επισης μου λενε οτι σε λιγους μηνες θα το κανει 44

Αφου οπως λεει και ο φιλος πιο πανω που απο full στα 49.90 του το πηγαν σε 29.90 με σπ1 και σι1 πιστευω οτι για αθλητικα θα ηταν ο,τι καλυτερο να κυνηγησει καποιος μονο τα αθλητικα με 24 νετ,κινητα κτλ στα 29.90....εγω τουλαχιστον αυτο θα κυνηγαω με τα τοσα τηλ που εχουν παρει....!!!!

Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι μπορεί να δώσει όλο αυτό το πακέτο σε όλους, σε αυτή την τιμή (39,90).
Το ότι το έδωσε σε μια ή έστω και σε δύο περιπτώσεις, δεν μπορεί να αποτελέσει προηγούμενο ή έστω αλλαγή πολιτικής, για να το προσφέρει ελεύθερα σε όλους.

Άποψή μου, βέβαια, και δεν χρειάζεται να προστεθούν, για αντίλογο, σχόλια του τύπου "ε, τότε δεν θα δουν τα λεφτά μου" και παρόμοια.

Last edited:
Εφόσον ο ΟΤΕ δίνει αντίστοιχα πακέτα στα 38,80 και στα 42,80 σε όσους αλλάζουν πάροχο, πως θα είναι η Forthnet ανταγωνιστική αν δεν δίνει παρόμοιες τιμές?

Πέρυσι έδινε έτσι στα 49,90 αλλά το περιεχόμενο της Nova έχει μειωθεί, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, οπότε φέτος η λογική λέει πως θα το δώσει σε χαμηλότερες τιμές.

Μπορεί να είναι 44,90, μπορεί 39,90 αλλά δύσκολο να κρατήσει την ίδια τιμή με πέρυσι.

Καλησπέρα σε ολους?Επειδή ληγει το συμβολαιο μου στην χολ και θελω να βαλω nova 3play.Εχει καποια καλη προσφορα αυτην την εποχη??

εγω ζηταγα για μηνες καλυτερη προσφορα και νεο εξοπλισμο tv / internet μιας και ειχαν αρχισει να τα φτυνουν μετα απο 5 χρονια αλλα με ειχαν συνδεσει με cairo.
οταν την εκανα για οτε μου προσφεραν εξοπλισμο και τα παντα σε 39,90 αλλα ηταν ολιγον τι πολυ αργα.και το ξενερωμα ειχα φαει με τη παρτη τους και απλα ηθελα να κανω την αλλαγη λογω αθλητικων δικαιωματων κυριως.