Προσφορά NOVA

καλησπερα και απο μενα. Και εγω μολις ανανεωσα το full pack με 25 euro, αλλα σκεφτομαι να αλλαξω τον αποκωδικοποιητη. Αξιζει να δωσω τα 50 euro ή να περιμενω μηπως τρεξει καμια προσφορα?

Oι προσφορές υπάρχουν συνήθως με την ανανέωση συμβολαίου.
Θα βγουν και καινούριοι δέκτες, από ότι λένε.

Αν ήμουν στην θέση σου και ήθελα PVR, θα τον έπαιρνα τώρα, γιατί οι καινούριοι θα είναι πιο ακριβοί λογικά.
Την δυνατότητα αγοράς για 50, στην δίνουν τώρα ή όποτε θες?

Να σε ρωτήσω πρώτα αν ειχες ήδη τα 25 ευρώ full pack και απλά ανανεωσες στην ίδια τιμή; Για δεκτη μη βιαστείς φήμες θέλουν μέσα στο έτος να κυκλοφορήσουν νέα μοντέλα δεκτών της nova.

καλησπερα και απο μενα. Και εγω μολις ανανεωσα το full pack με 25 euro, αλλα σκεφτομαι να αλλαξω τον αποκωδικοποιητη. Αξιζει να δωσω τα 50 euro ή να περιμενω μηπως τρεξει καμια προσφορα?

25 ευρώ απο ποιον αριθμο πήρες τέτοια τιμή? Θέλουν οι γονεις μου αλλά σκέτη νόβα δίνουν πολύ ακριβή τιμή απο το τμήμα προσφορών

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Η προσφορα τον 25 ευρώ για το φουλ πακ είχε δωθεί περισυ, δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια προσφορα τώρα.
Απλα ο φίλος έκανε ανανέωση.

Χαιρετε παιδια...ηθελα να σας κανω μια ερωτηση γιατι δεν το εχω διαβασει πουθενα...Το συμβολαιο μου με nova 3 play ληγει στις 31/12/15 θελω να κρατησω μονο την υπηρεσια nova tv + hd + multiview. Μου ειπε η Nova οτι υπαρχει τωρα τρεχουσα προσφορα με 35 ευρω (πολλα κατα τη γνωμη μου) μονο ομως σε καταναλωτες εκτος ιδικτητου δικτυου !!! για εσας λεει που ειστε στο ιδιοκτητο ειναι οι εξης τιμες για μονο nova tv, ακουστε και φριξτε...
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ
-------------
61.92 full
52.90 sports
51.90 cinema
20.56 start pack

Τι μπορω να κανω παιδια;

Αυτές είναι οι απαράδεκτες τιμές καταλόγου. Μπορείς να κάνεις φορητότητα στον ΟΤΕ αλλά έτσι θα δεχθείς προσφορά για nova 3play και όχι για σκέτη nova.

Χαιρετε παιδια...ηθελα να σας κανω μια ερωτηση γιατι δεν το εχω διαβασει πουθενα...Το συμβολαιο μου με nova 3 play ληγει στις 31/12/15 θελω να κρατησω μονο την υπηρεσια nova tv + hd + multiview. Μου ειπε η Nova οτι υπαρχει τωρα τρεχουσα προσφορα με 35 ευρω (πολλα κατα τη γνωμη μου) μονο ομως σε καταναλωτες εκτος ιδικτητου δικτυου !!! για εσας λεει που ειστε στο ιδιοκτητο ειναι οι εξης τιμες για μονο nova tv, ακουστε και φριξτε...
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ
-------------
61.92 full
52.90 sports
51.90 cinema
20.56 start pack

Τι μπορω να κανω παιδια;
Ετσι κιαλλοιως εχεις συμβολαιο μεχρι τελος του ετους οποτε θαχεις
πεναλτυ για την διακοπη
γνωμη μου ειναι να περιμενεις κανα μηνα που βγαινουν οι προσφορες
για σκετη νοβα (παρακολουθωντας και το φορουμ συνεχως)και να
κανεις την κινηση σου τοτε
Αν μπορεις να δωσεις νεο αφμ πχ γονεα σου,συζυγου,φιλου...σαν νεος
συνδρομητης θα πετυχεις το 25αρι η 30αρι φουλπακ με καθε επιφυλαξη

Last edited by a moderator:
Αυτές είναι οι απαράδεκτες τιμές καταλόγου. Μπορείς να κάνεις φορητότητα στον ΟΤΕ αλλά έτσι θα δεχθείς προσφορά για nova 3play και όχι για σκέτη nova.
Άκυρο γιατί δεν είχα προσέξει πως έχεις συμβόλαιο μέχρι 31/12. Δε συμφέρει να αλλάξεις κάτι γιατί θα πληρώσεις penalty αν διακόψεις.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
ΑΝΑΝΕΩΣΑ FULL PACK NOVA ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ 30.96 +ΔΩΡΟ ΤΑ HD.

αυτο εχω και εγω συν multin συν 13ο μηνα δωρεαν λογω πιστωτικης μεχρι τελους του μηνα εχτες πηρα τηλ για διακοπη
παω οτε λογω cl el

Κι εγώ αυτή την προσφορά έχω μέχρι τέλη Σεπτέμβρη και αρχές Σεπτέμβρη λεω να βάλω παράλληλα και OTE tv για το Ch League. Αν δεν γίνει επιπλέον προσφορά τον Σεπτέμβρη, έφυγα εντελώς. Στα 25 πρέπει να πάει το full pack πλέον IMHO

Ετσι κιαλλοιως εχεις συμβολαιο μεχρι τελος του ετους οποτε θαχεις
πεναλτυ για την διακοπη
γνωμη μου ειναι να περιμενεις κανα μηνα που βγαινουν οι προσφορες
για σκετη νοβα (παρακολουθωντας και το φορουμ συνεχως)και να
κανεις την κινηση σου τοτε
Αν μπορεις να δωσεις νεο αφμ πχ γονεα σου,συζυγου,φιλου...σαν νεος
συνδρομητης θα πετυχεις το 25αρι η 30αρι φουλπακ με καθε επιφυλαξη

Ευχαριστω για τις απαντησεις...Νεο ΑΦΜ μπορει να δωθει αλλα πως θα μπει στην ιδια διευθυνση θα πρεπει να διακοπει το παλιο;

Αυτο με το μη ιδιοκτητο δικτυο και το ιδιοκτητο το εχετε ξανακουσει; ισχυει;

Επισης μια αλλη ερωτης ειναι, εγω ειχα συμβολαιο απο πιο πριν και εκανα αιτηση μετακομισης τον 12o του 14' και μαλλον αυτοι
για καποιο λογο το πηραν ως καινουργιο συμβολαιο και το ανανεωσαν μεχρι τον 12/15...Ετσι συμβαινει;

Με καιει το vdsl που ΔΕΝ το παρεχει η Forthnet στην περιοχη μου και ειμαι προθυμος μεχρι και πεναλτι να πληρωσω απο Σεπτεμβριο....
Μαλλον θα περιμενω τις προσφορες του καλοκαιριου...