Προσφορά NOVA

Ναι με την μετακόμιση ανανεώνεται το συμβόλαιο.

Παράλογο το θεωρώ αλλά αυτό γίνεται στην forthnet. Για τις άλλες εταιρείες δεν ξέρω.

δυστιχος οι εταιριες ειναι στο κοσμος τους να δω ποιος θα δωση 62 ευρω με μυσθους 580 αν δεν κανω λαθος ............

JohnKan Ευχαριστω για τις απαντησεις...Νεο ΑΦΜ μπορει να δωθει αλλα πως θα μπει στην ιδια διευθυνση θα πρεπει να διακοπει το παλιο;

Εννοειται οτι νεο αφμ σημαινει νεο ονοματεπωνυμο δηλ.νεος συνδρομητης
η διευθυνση κατοικιας μπορει να μεινει η ιδια δηλ.
θα χρησιμοποιεις εσυ την υπηρεσια σε αλλο ονομα που θα σου εχει
εμπιστοσυνη να πληρωνεις εσυ τον λογαριασμο
καλυτερα μεσω πιστωτικης καρτας αν εχεις
πολλοι το κανουν αυτο ενεκα της ασυναρτητης τιμολογιακης πολιτικης της νοβα

Last edited by a moderator:
Με καιει το vdsl που ΔΕΝ το παρεχει η Forthnet στην περιοχη μου και ειμαι προθυμος μεχρι και πεναλτι να πληρωσω απο Σεπτεμβριο....
Μαλλον θα περιμενω τις προσφορες του καλοκαιριου...
ο άλλος πάροχος μπορει να εχει vdsl, αλλα η γραμμή σου πληροί τις προϋποθέσεις , εστω την απόσταση για να βάλεις; Στην forthnet μου δώσανε όριο τα 700 μέτρα. Το dslam ειναι 100 μέτρα οπτικά απο την επιχείρηση μου αλλα οι μετρήσεις δείχνουν 500. Ποιος ξέρει τι βόλτες κανει το καλώδιο . Σε DSL κλειδώνω στα 23.

Πάντως αν κλειδώνεις στα 23, είναι πολύ καλή η γραμμή σου. Η δική μου (στον ΟΤΕ) είναι μόλις 400 μέτρα, και κλειδώνει από 18500 μέχρι 21. Ανάλογα τα κέφια της.
(Φυσικά η δια μεταγωγή είναι χάλια, ο ΟΤΕ μου κόβει το bandwidth στα 14. Άσχετα που κλειδώνω.)

Petasis, το τεστ της ταχύτητας το κάνεις σε FTP εντός Ελλάδας. Πχ ftp otenet, ntua κλπ

Περί προσφορών, 10 ευρώ start pack μου έκαναν από forthnet. Πλέον η απελπισμένη προσπάθεια να πάρουν πελάτες φαίνεται. Από Αύγουστο θα τους παζαρέψω sports pack στα 15, αν θέλουν.

Petasis, το τεστ της ταχύτητας το κάνεις σε FTP εντός Ελλάδας. Πχ ftp otenet, ntua κλπ

Περί προσφορών, 10 ευρώ start pack μου έκαναν από forthnet. Πλέον η απελπισμένη προσπάθεια να πάρουν πελάτες φαίνεται. Από Αύγουστο θα τους παζαρέψω sports pack στα 15, αν θέλουν.

Όπου και να το κάνω, τα αποτελέσματα είναι δεδομένα... Η σύνδεση μου μέσω ΟΤΕ έχει μέγιστο τα 13Mbps.

Εμένα με πήραν τηλ και μου προσέφεραν 10 ευρώ το start.
Το full στα 35 και το sports στα 30.

Δεν ενδιαφέρομαι να ξαναβάλω, απλά το αναφέρω.

εγω Σεραφειμ ειμαι απο περσι στα 30,96 το φουλ πακετο μαζι με τα hd και πληρωνω μεσω παγιας εντολης αλλα δεν εχω τον 13μηνα δωραν λογω που μου εδωσαν τα hd!!τωρα τελειωνει το συμβολαιο...πιστευεις με 25 ευρω συν το μηνα δωρεαν λογω παγιας εντολης να το καταφερω να παει?

Πέρσι είχαν δώσει 25 και πλέον με hd αφού τα έδωσαν απο τα χριστουγεννα με 18 μηνη δέσμευση. Αυτό έχω εγώ

Εμένα με πήραν τηλ και μου προσέφεραν 10 ευρώ το start.
Το full στα 35 και το sports στα 30.

Δεν ενδιαφέρομαι να ξαναβάλω, απλά το αναφέρω.
Την ιδια προσφορα και σε μενα... και οταν τους ειπα οτι εχω ote tv full... μου ειπαν "Μα θα εχετε 250 καναλια δωρεαν!!"

Καλημέρα, σήμερα είδα μια διαφημησει στην εφημερίδα που έλεγε για πέλατες 3play τα nova άθλημα 19,90 το μήνα και δώρο για 12 μήνες όλα τα nova cinema ... πληροφοριακά το λέω γιατί εγώ την χαιρετάω την nova πάω οτε tv .. nova μονο ήμουνα με την προσφορα τον φιλάθλων με 300 . αλλα τώρα λόγο του μπουκέτου οτε champioooooooons πάω οτε

Να πας και να μας γραφεις στο αλλο νημα του οτε...
οσο αφορα την ερωτηση του manga1024 δεν χανεις τιποτε να το προσπαθησεις
αλλα δεν πιστευω να τα καταφερεις
το 31αρι ειναι καλη τιμη,το 25αρι το ειχαν δωσει σε νεους συνδρομητες για λιγο καιρο