JohnKan Ευχαριστω για τις απαντησεις...Νεο ΑΦΜ μπορει να δωθει αλλα πως θα μπει στην ιδια διευθυνση θα πρεπει να διακοπει το παλιο;
ο άλλος πάροχος μπορει να εχει vdsl, αλλα η γραμμή σου πληροί τις προϋποθέσεις , εστω την απόσταση για να βάλεις; Στην forthnet μου δώσανε όριο τα 700 μέτρα. Το dslam ειναι 100 μέτρα οπτικά απο την επιχείρηση μου αλλα οι μετρήσεις δείχνουν 500. Ποιος ξέρει τι βόλτες κανει το καλώδιο . Σε DSL κλειδώνω στα 23.Με καιει το vdsl που ΔΕΝ το παρεχει η Forthnet στην περιοχη μου και ειμαι προθυμος μεχρι και πεναλτι να πληρωσω απο Σεπτεμβριο....
Μαλλον θα περιμενω τις προσφορες του καλοκαιριου...
Petasis, το τεστ της ταχύτητας το κάνεις σε FTP εντός Ελλάδας. Πχ ftp otenet, ntua κλπ
Περί προσφορών, 10 ευρώ start pack μου έκαναν από forthnet. Πλέον η απελπισμένη προσπάθεια να πάρουν πελάτες φαίνεται. Από Αύγουστο θα τους παζαρέψω sports pack στα 15, αν θέλουν.
Εντάξει είπαμε αλλά όχι και 15...Από Αύγουστο θα τους παζαρέψω sports pack στα 15, αν θέλουν.
Εντάξει είπαμε αλλά όχι και 15...
Την ιδια προσφορα και σε μενα... και οταν τους ειπα οτι εχω ote tv full... μου ειπαν "Μα θα εχετε 250 καναλια δωρεαν!!"Εμένα με πήραν τηλ και μου προσέφεραν 10 ευρώ το start.
Το full στα 35 και το sports στα 30.
Δεν ενδιαφέρομαι να ξαναβάλω, απλά το αναφέρω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.