Προσφορά NOVA

για καποιον που εχει σκοπο να κρατησει την nova περιπου 1 χρονο ακομη η και 2 , καλη ειναι η προσφορα για τα HD , οπως και για μενα, βολευτηκα :a0210:

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αν το αποδεχθείς, παίρνεις τα hd δωρεάν για πάντα αλλά δεσμεύεσαι για άλλους 18 μήνες.
Τους έστειλα ήδη παράπονο, οτι το SMS ήταν παραπλανητική διαφήμιση.
Θα την έκανα την εγγραφή, για να έχω αναλυτική πρόσβαση στα στοιχεία του τηλεφωνικού λογαριασμού και για να μην έρχεται έντυπος λογαριασμός, αλλά όταν μου υπόσχονται δώρο και μετά βάζουν το "αλλά" εκνευρίζομαι.

Μπορεί κάποιος φίλος Να μου πει ποιες προσφορές παίζουν σε three play πακέτο και full pack Nova . Επειδή λήγει σε ένα μήνα το συμβόλαιο μου και θέλω να κάνω διαπραγμάτευση . Τώρα έχω 3play με αθλητικό πακέτο και κινητά στα 39,90 ευρώ .

Ου γαρ έρχεται μόνο του !!!!

Μερικές φορές θέλει και παρέα !!!!

Σεραφείμ, στο #4604 post αναφέρομαστε που ρωτά ο φίλος μας αν υπάρχει καμιά προσφορά για 3play με full pack.

Το θέμα ειναι να μην ανέβουμε σε τιμη .απο 39,90 σε 49,80 και χωρίς τα κινητά δωρεάν

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Το θέμα ειναι να μην ανέβουμε σε τιμη .απο 39,90 σε 49,80 και χωρίς τα κινητά δωρεάν

Γεια σας κι απο εμενα και καλως σας βρηκα.Τον περασμενο μηνα εχει ληξει το συμβολαιο μου με Nova 3play ακριβως σαν το δικο σου (39,90 /μηνα, απεριοριστα αστικα , 5 ωρες κινητα και Sports Pack).Εχω διακοψει τα HD καναλια για να μην υπαρχει η επιπλεον χρεωση.Εκτοτε καμμια επικοινωνια απο πλευρας Forthnet ειτε για ανανεωση ειτε για προσφορα.Με αφορμη την προσφορα που εχουν για δωρεαν καναλια σινεμα για 12 μηνες σε σημερινη επικοινωνια μου αυτη δεν ισχυει για εμας (χωρις επιπλεον χρεωση).Σε ερωτηση μου για καποια νεα προσφορα η απαντηση ηταν αρνητικη διοτι το υφισταμενο πακετο ειναι το καλυτερο δυνατο.Το μονο που μου εδινε ηταν για 3 μηνες δωρεαν τα σινεμα καναλια...
Μαλλον η μονη λυση ειναι αιτηση φορητοτητας...

Last edited:
Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω θα κάνουν καλύτερη προσφορά . Είμαι σίγουρος άμα το κυνηγήσουμε θα πετύχουμε κάτι καλύτερο .αυτοι θα χάσουν σίγουρα

Εννοειται οτι μεσα στο καλοκαιρι οι λατρεις των αθλητικων (οπως μαλλον κι εγω) θα κατευθυνθουμε προς αλλες πολιτειες.Το αντιτιμο με full pack, δωρεαν εγκαταστασεις κτλ για φορητοτητες σημερα ειναι 40,80/μηνα (λιγοτερο χρονος ομιλιας, αλλα δεν με πολυνοιαζει).
Απλως περιμενω να σιγουρευτω για την Primera Division ενω λογικα μεσα στον Ιουλιο θα βγαλουν οπως και περυσι το full pack Nova με 25 /μηνα, οποτε σε συνδυασμο μπορω να τα εχω αμφοτερα σε τιμη που παλευεται.
Ιδωμεν...

καλα μιλάμε 1 μισι μηνα πριν το μπαμ (όπου απαντες δηλαδή θα μάθουν ότι το CHL και το europa πηγε ote tv) οι υπαλληλοι της nova προβάλλουν ότι τους κατεβαίνει μηπως και κρατησουν κανα πελάτη.και μένα με πηραν τηλ για το start pack με 10 ευρώ.. πωπω καταπληκτική "προσφορά"..

Last edited by a moderator:
Stefa147 said:
καλα μιλάμε 1 μισι μηνα πριν το μπαμ (όπου απαντες δηλαδή θα μάθουν ότι το CHL και το europa πηγε ote tv) οι υπαλληλοι της nova προβάλλουν ότι τους κατεβαίνει μηπως και κρατησουν κανα πελάτη.και μένα με πηραν τηλ για το start pack με 10 ευρώ.. πωπω καταπληκτική "προσφορά"..
Πόσο να το δώσουν το start δηλαδή;

Last edited:
Δεν λεω ποσο να το δωσουν σεραφειμ..δεν σχολιάζω το κοστολογιο τους.το κρινει ο καθενας αναλογα τα οικονομικά του.για μενα μια χαρά το δίνουν..
λεω οτι εν μεσω "κρισης" για τη nova να παιρνει πελατες για να βάλουν το start pack δεν αποτελεί και την καλύτερη προσφορά σε επιπεδο ποιοτητας και ποσοτητας ως προς τον ανταγωνισμό πάντα βέβαια. φυσικά κάποιος μπορεί να δεχτεί αν θέλει τα μονο τα eurosport π.χ. και το novasports24 ή το novalife.Σεβαστό.