Προσφορά NOVA

Μην τα μπερδεύεις τώρα. Θέλεις συνδυασμό "όλων" για την καλύτερη δυνατή θέαση, η την καλύτερη δυνατή τιμή, και Ό,τι να 'ναι

Σίγουρα με ενδιαφέρει το CL που το θεωρώ πλήγμα που το έχασε η νοβα. Ελληνικό πρωτάθλημα εβλεπα μονο κανένα ντέρμπι και αυτα Οχι ολόκληρα γιατί ήταν βαρετά . το μπασκετικό που με ενδιαφέρει ευρωπαϊκό και λιγότερο το ελληνικό μπορώ να το βλέπω και μέσω novago του πατέρα μου. Πιο πολυ συναισθηματικοί λόγοι κατα κάποιο τροπο , αλλιώς καλύπτομαι απο αθλητικά οπως σου εξήγησα . Μάλλον πάω για συνδιασμό. Άλλωστε έχουμε και την μικρή μου κόρη που βλέπει και boomerang 😎 όποτε everybody happy.

εγω τον δωρεαν μηνα τον πηρα χωρις πιστωτικη και χωρις παγια εντολη!μπορει να ηταν τοτε προσωπικη προσφορα!

teodgeor εγώ έχω ίδιο πακέτο με εσένα. Ζήτησα πριν 3 ημέρες προσφορά γιατί με την απώλεια CL και Europa league θεωρώ οτι τα 39.90 είναι πολλά για εμένα που την nova την ανοίγω μόνο μια φορά την εβδομάδα για να δώ την ομάδα μου. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο. Μου είπαν πάνω κάτω οτι πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με αυτήν την τιμή και παρακάτω δεν πάει! Τους είπα για την προσφορά που έχω απο wind για τηλέφωνο - ιντερνετ στα 20 ευρώ και απο ΟΤΕ για τηλέφωνο - ιντερνετ - ΟΤΕ TV 49.80 με δωρεάν πίατο και εγκατάσταση. Δεν ίδρωσε το αυτί τους. Οπότε μετά από 6 περίπου χρόνια με βλέπω να γυρίζω στον ΟΤΕ.

Το θεωρώ απίθανο να δώσουν 3play με novasports κάτω από 39,90.
15 ευρώ βγαίνει το sports pack σε αυτή την τιμή.
Αν βλέπεις την ομάδα σου μία φορά τον μήνα, τόσα θα πληρώνεις στην καφετέρια.

Υπάρχουν βέβαια οι 4 "νεκροί" μήνες.

Kαι εγω το θεωρω απιθανο να πεσουν κατω απο 39,90 το μονο που μπορει να ζητησει καποιος ειναι να προστεθει το σινεμα πακ σε αυτην την τιμη...
Οπως και αν θελεις να μεινεις στα 29,90 το μονο που μπορεις να πετυχεις ειναι να παρεις σταρτ πακ μαζι με σπορτ1 και σινεμα1 κανενα ολοκληρωμενο πακετο δεν προκειτα να παρεις σε αυτα τα λεφτα...

Πριν από λίγο ενεργοποιήθηκε η νέα προσφορά! είναι στην ίδια τιμή αλλά έχω 1 αφαίρεση και 2 προσθέσεις. Συγκεκριμένα... είχα 3play+novacinema all+ novasports1 + απεριόριστα σταθερά + 720 κινητά στα 39.90. Μετά από συζήτηση και μια που μπορούσα να θυσιάσω τα κινητά (έχω αρκετό χρόνο στο κινητό μου για τέτοιες κλήσεις και δεν ήθελα να δίνω πάνω από 39,90) πήρα τελικά 3play με απεριόριστα σταθερά, κινητά με αστική χρέωση, ΝΟVA full pack (sports+cinema) + HD για πάντα, με 39,90 και 18μηνη δέσμευση - φυσικά τιμή για πάντα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την προσφορά. Επικοινώνησα μαζί τους μετά από προσφορά του ΟΤΕ και μου δώσανε 2 προσφορές αυτή και μια δεύτερη στα 44,90 είχε και τα κινητά αλλά δεν μου χρειάζεται.

Μπορεις να μας πεις τι προσεφερε η προσφορα στα 44,90?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

algedan

3play με απεριόριστα σταθερά, ΝΟVA full pack (sports+cinema) + HD για πάντα και τα κινητά στα 44,90

Πολυ καλη προσφορα.σε μενα προσεφεραν σταθερα,12 ωρες κινητα κ sports pack κ HD για ενα χρονο στα 44,9 την οποια φυσικα δε δεχτηκα.σου εκαναν ευκολα τη συγκεκριμενη προσφορα?

Πριν από λίγο ενεργοποιήθηκε η νέα προσφορά! είναι στην ίδια τιμή αλλά έχω 1 αφαίρεση και 2 προσθέσεις. Συγκεκριμένα... είχα 3play+novacinema all+ novasports1 + απεριόριστα σταθερά + 720 κινητά στα 39.90. Μετά από συζήτηση και μια που μπορούσα να θυσιάσω τα κινητά (έχω αρκετό χρόνο στο κινητό μου για τέτοιες κλήσεις και δεν ήθελα να δίνω πάνω από 39,90) πήρα τελικά 3play με απεριόριστα σταθερά, κινητά με αστική χρέωση, ΝΟVA full pack (sports+cinema) + HD για πάντα, με 39,90 και 18μηνη δέσμευση - φυσικά τιμή για πάντα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την προσφορά. Επικοινώνησα μαζί τους μετά από προσφορά του ΟΤΕ και μου δώσανε 2 προσφορές αυτή και μια δεύτερη στα 44,90 είχε και τα κινητά αλλά δεν μου χρειάζεται.

Εμενα στα 39,90 δεν μου εδιναν με τιποτα τα HD επειδη λεει τα ειχα παρει παλιοτερα για τρεις μηνες δωρο! Θα μπορουσα να συμφωνησω αλλα δεν μου τα εδιναν (η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν μπορουσα να το ενεργοποιησω απο το my account για παντα οπως βγαζει τωρα) οποτε το απερριψα (φουλ πακ, απεριοριστα σταθερα, κινητα με αστικη στα 39,90) Υπαρχει βεβαια ατομο που τα πηρε ΟΛΑ (multiview, HD, κινητα, διεθνη) με 39,90! Αλλα ειχε ακριβο φουλ πακ συμβολαιο που εληξε και εκανε φορητοτητα.

Μετα απο αιτημα μου για προσφορα με ειπαν μονο το full με 49.90 η 29.90 το απλο με spor1 και cinema1 η αυτο που εχω 3play κιν.με sportpack 39.90 με δωρο τα hd.τελικα μου εδωσε 3 μηνεσ δωρο τα cinema.ανανεωσαμε ραντεβου οτανθα υπαρχει.το συμβολαιο ληγει 1-9.Ανγνωριζει κανεισ μετα τουσ τρεισ μηνεσ το κοβουν η πρεπει να τουσ παρω εγωτηλ.?

Μετα απο αιτημα μου για προσφορα με ειπαν μονο το full με 49.90 η 29.90 το απλο με spor1 και cinema1 η αυτο που εχω 3play κιν.με sportpack 39.90 με δωρο τα hd.τελικα μου εδωσε 3 μηνεσ δωρο τα cinema.ανανεωσαμε ραντεβου οτανθα υπαρχει.το συμβολαιο ληγει 1-9.Ανγνωριζει κανεισ μετα τουσ τρεισ μηνεσ το κοβουν η πρεπει να τουσ παρω εγωτηλ.?
Φιλέ μου εχω κι εγώ για 3 μηνες δώρο τα σινεμά κανάλια.
Εμένα με διαβεβαίωσαν οτι με το που συμπληρωθεί το 3μηνο αυτά θα τα κόψουν απευθείας χωρίς να χρειαστω να πάρω τηλ.
Τώρα για να είσαι σίγουρος λίγο πριν λήξουν χτυπά τους ενα τηλέφωνακι..

Last edited:
Φιλέ μου εχω κι εγώ για 3 μηνες δώρο τα σινεμά κανάλια.
Εμένα με διαβεβαίωσαν οτι με το που συμπληρωθεί το 3μηνο αυτά θα τα κόψουν απευθείας χωρίς να χρειαστω να πάρω τηλ.
Τώρα για να είσαι σίγουρος λίγο πριν λήξουν χτυπά τους ενα τηλέφωνακι..

Εμένα που έχω διακόψει ηδη 1 μήνα,με πήραν σήμερα να μου κάνουν προσφορά 35 το full pack (χωρίς τέλη επανασύνδεσης!). Οταν της είπα οτι με αυτή την τιμή διέκοψα και μάλιστα μου έγινε αντιπροσφορά στα 30.96 και δεν δέχτηκα έπεσε μια παύση, "εεε αλλάζουν οι προσφορές κύριε..." συμφωνήσαμε να μιλήσουμε απο βδομάδα για κάτι καλύτερο...Θα ζητήσω τα 39.90 του φίλου παραπάνω αφού αρχές Σεπτέμβρη τελειώνει η δέσμευση μου με τον ΟΤΕ γαι το Double Play. Πιστεύω τελικά οτι χτυπάνε όπου βρούν και για αυτό η συνεισφορά αυτού του site είναι μεγάλη...

Τελικά δεχτηκαμε τη προσφορα της φορθνετ με τα 39.90 για full pack + hd + multiview + double play χωρις κινητα. Απλα ειχε προλαβει και οτι και ειχε συνδεθει και τωρα τρεχουμε με υπαναχωρηση κλπ.

Μετα απο αιτηση διακοπης στον ΟΤΕ για το οτε tv που είχαμε απο 27.5 που ηταν σημερα μου το αφηνε για 2 χρονια 24.88 και τελικα μειναμε και εκει.

Δηλαδη διναμε 87.4 και τωρα 65. Νομιζω καλη εκπτωση αν και εγω προσωπικα ηθελα να παμε στον οτε αλλα οι ταινιες κρατανε ακομα τη νοβα.

Με λιγότερο από 65 ευρώ και όλα αυτά, νομίζω ότι είσαι υπερπλήρης.Τηλέφωνο, Internet, Nova full με multivew και ΟΤΕ TV full,δεν νομίζω ότι έχουν κι άλλοι με τέτοια τιμή. Σου βγάζω το καπέλο 🎩!