vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,214
Με αυτά τα λεφτά έδιναν πέρυσι το full πακέτο κ ειχαν κ το champion's league.εγώ δεν θα τα έδινα.Σημερα πηρα την εξής προσφορα τηλεφωνικα.novasports pack για 12 μηνες με 25 το μηνα.Δεν ειμαι συνδρομητης forthnet.Τα hd για 2 μηνες και αν θελω για 12 θα πρεπει να μπω στο site και να επιλεξω να μου ρχεται ηλεκτρονικα ο λογαριασμος.τη θεωρω πολυ καλη προσφορα.ποια ειναο η γνωμη σας?
Σημερα πηρα την εξής προσφορα τηλεφωνικα.novasports pack για 12 μηνες με 25 το μηνα.Δεν ειμαι συνδρομητης forthnet.Τα hd για 2 μηνες και αν θελω για 12 θα πρεπει να μπω στο site και να επιλεξω να μου ρχεται ηλεκτρονικα ο λογαριασμος.τη θεωρω πολυ καλη προσφορα.ποια ειναο η γνωμη σας?
Λες να ζητησω το full pack στα ιδια λεφτα?
Full pack ote tv χωρις το ίντερνετ με 25 ευρω?πως το πηρες αυτο?
Σημερα πηρα την εξής προσφορα τηλεφωνικα.novasports pack για 12 μηνες με 25 το μηνα.Δεν ειμαι συνδρομητης forthnet.Τα hd για 2 μηνες και αν θελω για 12 θα πρεπει να μπω στο site και να επιλεξω να μου ρχεται ηλεκτρονικα ο λογαριασμος.τη θεωρω πολυ καλη προσφορα.ποια ειναο η γνωμη σας?
Aντε πες τα σιγα σιγα. Οπως καποιοι αλλοι λεγανε "η αυξηση ειναι μονο 3 ευρω" και τελικα φτανει το αθλητικο πακετο πανω απο 31 ευρω!25 ΟΤΕ TV Με ιντερνετ
Aντε πες τα σιγα σιγα. Οπως καποιοι αλλοι λεγανε "η αυξηση ειναι μονο 3 ευρω" και τελικα φτανει το αθλητικο πακετο πανω απο 31 ευρω!
Βρε παιδιά ο ΟΤΕ που βρίσκομαι τώρα και τελειώνει το συμβόλαιο μου λογικά θα ζητήσει με την προσφορά που τρέχει κοντά στο 40άρι για triple play με adsl και light πακέτο τηλεφωνίας. Εδινα 37 ευρώ το μήνα.
Η Forthnet που δεν έχει πλέον το αθλητικό περιεχόμενο που είχε τι προσφορά δίνει;
Καλημέρα, νέος στο Forum αν και διαβάζω ως επισκέπτης, σήμερα κάλεσα 18345 για να μειώσω τιμή στο Full Pack 50 Euro που έχω και δεν το δέχθηκαν ούτε με αφαίρεση HD + κινητών , όπως είπε η πωλήτρια , αυτή είναι προνομιακή τιμή και αν τη σπάσω μπορεί να πληρώσω και παραπάνω ,οπότε μάλλον η μεταφορά γραμμής είναι επιβεβλημένη ,μεγάλο αγκάθι το champions league.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.