Προσφορά NOVA

Σημερα πηρα την εξής προσφορα τηλεφωνικα.novasports pack για 12 μηνες με 25 το μηνα.Δεν ειμαι συνδρομητης forthnet.Τα hd για 2 μηνες και αν θελω για 12 θα πρεπει να μπω στο site και να επιλεξω να μου ρχεται ηλεκτρονικα ο λογαριασμος.τη θεωρω πολυ καλη προσφορα.ποια ειναο η γνωμη σας?

Σημερα πηρα την εξής προσφορα τηλεφωνικα.novasports pack για 12 μηνες με 25 το μηνα.Δεν ειμαι συνδρομητης forthnet.Τα hd για 2 μηνες και αν θελω για 12 θα πρεπει να μπω στο site και να επιλεξω να μου ρχεται ηλεκτρονικα ο λογαριασμος.τη θεωρω πολυ καλη προσφορα.ποια ειναο η γνωμη σας?
Με αυτά τα λεφτά έδιναν πέρυσι το full πακέτο κ ειχαν κ το champion's league.εγώ δεν θα τα έδινα.

Με αυτα τα λεφτά εχω full pack ote και θα βλέπω μπάλα. Tώρα εσύ αν θέλεις να βλεπείς μπάλα ( ισπανια - ιταλια - γερμανια - αγγλια - champions - europa) δεν τα δίνεις, εαν θέλει να βλέπεις ελληνικό πρωτάθλημα τα δίνεις

Το ζητησα και εγω οταν με πηραν για προσφορα πριν 3,4 μηνες... δεν υπαρχει αυτη η προσφορα μου ειπαν την εδινε περυσι καποιος εξωτερικος συνεργατης.

Αν θες να βλέπεις την ομάδα σου, φθηνότερα δεν θα βρείς.
Σίγουρα η περσινή προσφορά έδινε παραπάνω παροχές στην ίδια τιμή αλλά φέτος δεν έπαιξε..
Για κάποιον που θέλει να δει τα ματς της ομάδας του και τα ματς των ανταγωνιστων της μπας και "σκοντάψουν" συμφέρει.
Κάποιος που θα δεί 10 ματς το χρόνο, καλύτερα να πάει σε καφετέρια.

τον δωρεαν μηνα της νοβα τον προσφερουν γενικευμενα και οχι μονο σε οσους πληρωνουν με πιστωτικη!πολυ καλη κινηση εκ μερους της εταιριας!!

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

25 ΟΤΕ TV Με ιντερνετ
Aντε πες τα σιγα σιγα. Οπως καποιοι αλλοι λεγανε "η αυξηση ειναι μονο 3 ευρω" και τελικα φτανει το αθλητικο πακετο πανω απο 31 ευρω!

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Aντε πες τα σιγα σιγα. Οπως καποιοι αλλοι λεγανε "η αυξηση ειναι μονο 3 ευρω" και τελικα φτανει το αθλητικο πακετο πανω απο 31 ευρω!

Τα 25 που λέω είναι μαζί με την αύξηση για την ακρίβεια απο 21,90 πάει 24,90 (αυξηση 3 )....Τώρα όσο για το αλλο που λες μόνο το αθλητικό πακέτο για μη πελάτες οτε φτάνει 31,13 /12μηνη δέσμευση και 28,63 /24μηνη δέσμευση... Για το full 33,63 /12μηνη δέσμευση και 31,13 /24μηνη δέσμευση

Βρε παιδιά ο ΟΤΕ που βρίσκομαι τώρα και τελειώνει το συμβόλαιο μου λογικά θα ζητήσει με την προσφορά που τρέχει κοντά στο 40άρι για triple play με adsl και light πακέτο τηλεφωνίας. Εδινα 37 ευρώ το μήνα.

Η Forthnet που δεν έχει πλέον το αθλητικό περιεχόμενο που είχε τι προσφορά δίνει;

Βρε παιδιά ο ΟΤΕ που βρίσκομαι τώρα και τελειώνει το συμβόλαιο μου λογικά θα ζητήσει με την προσφορά που τρέχει κοντά στο 40άρι για triple play με adsl και light πακέτο τηλεφωνίας. Εδινα 37 ευρώ το μήνα.

Η Forthnet που δεν έχει πλέον το αθλητικό περιεχόμενο που είχε τι προσφορά δίνει;

Απο οτι έχω ακούσει χωρίς τηλ στην καλύτερη περίπτωση 25 διαφορετικά 52,20 .. Με τηλ και ιντερνετ 39,90 Κάπου εκέι.... Τώρα κάποιο απο τα παιδιά που ξέρει καλύτερα θα σου πουν

Καλημέρα, νέος στο Forum αν και διαβάζω ως επισκέπτης, σήμερα κάλεσα 18345 για να μειώσω τιμή στο Full Pack 50 Euro που έχω και δεν το δέχθηκαν ούτε με αφαίρεση HD + κινητών , όπως είπε η πωλήτρια , αυτή είναι προνομιακή τιμή και αν τη σπάσω μπορεί να πληρώσω και παραπάνω ,οπότε μάλλον η μεταφορά γραμμής είναι επιβεβλημένη ,μεγάλο αγκάθι το champions league.

Καλημέρα, νέος στο Forum αν και διαβάζω ως επισκέπτης, σήμερα κάλεσα 18345 για να μειώσω τιμή στο Full Pack 50 Euro που έχω και δεν το δέχθηκαν ούτε με αφαίρεση HD + κινητών , όπως είπε η πωλήτρια , αυτή είναι προνομιακή τιμή και αν τη σπάσω μπορεί να πληρώσω και παραπάνω ,οπότε μάλλον η μεταφορά γραμμής είναι επιβεβλημένη ,μεγάλο αγκάθι το champions league.

Πάρε τηλ και μίλα με το τμήμα διακοπής... Εκεί κάτι θα κάνεις, πες για τα φτωχά αθλητικά και για το αγκάθι

Αν δεν αντιμετωπιζεις προβλημα με ιντερνετ η τηλεφωνια στην φορτνετ
και θελεις να σπασεις το συμβολαιο σου σαυτη την καταπληκτικη τιμη
με φουλνοβα,hd και δωρεαν κινητα για να πας οτε για το cl
δικαιωμα σου αλλα θα το πληρωσεις πολυ ακριβα

Το συμβόλαιό μου λήγει και τις επιπλέον υπηρεσίες δεν τις χρησιμοποιώ καθόλου μα καθόλου ,πχ το Multiview και τα HD. Οπότε γιατί να μην κάνω μια μείωση της τιμής αφού δεν θα έχω το Champions League ,εντάξει θα χαλαστώ για το ότι δε θα βλέπω την ομάδα μου αλλά τι να κάνουμε , Capital Controls. Αν το κρατήσω θα προτιμήσω σε αυτά τα χρήματα να πάρω κάτι παραπάνω από περιεχόμενο, πάλι με μισή καρδιά αλλά τι να κάνουμε , ευκαιρία να πάμε και γήπεδο ή να δούμε κάνα φίλο.