Προσφορά NOVA

Mπορει να μας πει καποιος η προσφορα με τα 44,90 τι ακριβως περιλαμβανει ;

Εγω που την πηρα αυτη την προσφορα,μου δωσαν το nova fullpack+hd+ double play 24αρι+720 κινητα.

Πριν λίγο είχα συνομιλία με nova για λογαριασμό ενός οικογενειακού φίλου (μεγάλος σε ηλικία) έχει την προσφορά τον παε.. Του έστειλαν και εκείνου λογαριασμό απο την στιγμή που λήγει το προπληρωμένο και για υπόλοιπο του μήνα 15,23 για 8 ημέρες.. Σε τηλ που κάναμε για ανανέωση είπαν οτι πρέπει να πάρουμε νεο κουπόνι πράγμα που δεν ισχύει πια. Όταν τους είπα οτι έχουμε το δικαίομα ανανεώσεις τις ίδιας προσφοράς μου λέει δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, και πως πάει πλέων 52,20... Σε συνομιλία που είχα στην συνέχεια με το τμήμα διακοπών (τους είπα τι μου είπαν στο τμημά μου συνομίλησα για το λογαριασμό,και ρωτώντας με ποίος μου είπε κάτι τέτοιο)και μου είπαν κατευθείαν οτι μπορώ να ανανεώσουμε εφόσον επιθυμούμε σε αυτο το ποσών(25 ).. Βασικά μου είπε και άλλες τιμές κάτι για 29,90 και κάτι για 34 ή 36 αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς τι περιείχε. Σε Αναφορά που έκανα για υποτιθέμενη προσφορά για 20 full pack απο οτε μου έλεγε έχετε δίκιο (δεν μπορούσε να πει κάτι) είτε έλεγα για champions είτε το ένα είτε το άλλο, ή οτι έχετε μόνο πρωτάθλημα, τίποτα καλύτερο δεν υπήρχε απο τα 25 λέγοντας ότι είναι το καλύτερο που τους έχει δοθεί αυτη η τιμή απο το τμήμα marketing..Το Συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι ο οποιοσδήποτε μπορεί να διεκδικήση την τιμή τον 25 sport pack ακόμα αν υπάρχει κόσμος που πληρώνει ακόμα 52,20 μόνο τα αθλητικά.. ζητώντας να κάνει διακοπή..

Μόνο nova ετσι? Ησουν συνδρομητης εκανες διακοπη, πως την πηρες? Με εδιαφερει και εμενα οχι τοσο το 30,50 αλλα τo multiview που σου εδωσαν δωρο. γιατι εμενα δεν μου το εδιναν σε μια επικοινωνια που ειχα
ναι μονο nova 2 χρονια πληρωνα 40,86 απειλησα με διακοπη και ζητησα την προσφορα αυτη που ειχα δει οτι δοθηκε σε φιλο εδω

Εγώ έχω 3play 24αρι internet+12 ώρες κινητά +sport pack στα 39.90. Πήρα εχτές τηλέφωνο και είπα ότι δεν θέλω να δίνω τόσα γιατί το περιεχόμενο φέτος θεωρώ ότι είναι φτωχό χωρίς champions και europa league. Μου πρόσφεραν τηλεφωνία και internet αυτά που είχα και το novasports 1 στα 29.90 με δέσμευση 12 μηνών. Ζήτησα και τα HD, μου τα έδωσαν αλλά μου είπαν για δέσμευση 18 μηνών. Δεν απάντησα γιατί ξέρω ότι τα περισσότερα ματς τα δείχνουν στο novasports 2.

Παντως εμενα ηρθε ο κουριερ την Τεταρτη για την υπογραφη με τον Οτε και η φορθνετ ακομα κανενα τηλεφωνο για προσφορα.

Θα ειναι σε διακοπες.. Και να λάβεις προσφορά, μεινε στον οτε. Πλέον έχει τα παντα. Οι νεκροι χρειαζονται ηλεκτροσοκ για να ξυπνησουν.

χαχαχαχαχα Τελικά τότε είχαν κάνει προσφορά και ο πατέρας μου επέλεξε να τη κρατήσει. Οπότε είχαμε και τα 2. Επειδή προφάνως τώρα δεν βγαίνουμε και για τα 2 πακέτα πρέπει να μείνει μόνο το 1.

Ένα φίλος που είχε παλιά Nova Full Pack και το έχει κόψει καιρό τώρα, του έκαναν λέει προσφορά από τηλέφωνο για Nova start Pack +NovaCinema1 +NovaSrorts1 με 15 ευρώ το μήνα έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό ?

σουπερ προσφορα που θα ενδιέφερε πολυ κοσμο εχει ολα οσα χρειαζεσε βασικο πακετο ταινιες και αθλητικα ( τα ντερμπυ) σε σουπερ τιμη

Δεν ακούγεται άσχημα, αλλά η προσφορά που γίνεται σε πολλούς με internet,σταθερό,κινητά και start πακέτο μαζί με 1 ή και τα 2 κανάλια που αναφέρθηκαν, νομίζω ότι είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά. Νομίζω ότι κάποιοι έχουν αναφέρει τέτοιο πακέτο με 29.90 ευρώ.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

για οσους δεν θελουν ιντερν-τηλ.της φορτνετ ειναι σουπερπροσφορα
θα την επαιρνα αμεσως. αν ηθελα επανασυνδεση γιατι ως γνωστον
ισχυει το 10.28 μονο για το σταρτ
αλλα εχω μια αμφιβολια αν οντως εγινε αυτη η προταση θαθελα
να το επιβεβαιωσει και καποιο μελος και οχι οτι τακουσε απο φιλο του
μακαρι να τακουσε σωστα ο φιλος του cmoustaka

Δεν ξερω αν εχει ειπωθεί.είχα σκέτη δορυφορική nova sport pack κ την σταμάτησα με σκοπό να συνεχισω από σεπτέμβρη με 29.90 .η προσφορα που μου εδωσαν ήταν nova start pack με 10 το μήνα.υπόψιν ότι ειμαι εκτός δικτύου forthnet.

Εγω κατι προσφορες τυπου : Novasports1 και novacinema1 ποτε δεν τις καταλαβα. Τελος παντων , όταν την ειχα εγω μου προκαλουσε πρόβλημα όταν ηθελα να δω καποιον αγωνα και ηταν στο 2 ή στο 3..είναι ψιλοσπάσιμο νευρων - όλα ή τιποτα για μενα παιδιά.. όπως και με τις γυναικες ένα πράγμα.. :love:

Μια χαρά ειναι, ιδιαιτερα για πολλούς που δεν (μπορουν να) ειναι στο δικτυο της forthnet για να εχουν τηλεφωνια και ιντερνετ.

Σήμερα με πήραν τηλ. για προσφορά από nova
Τους πρότεινα το γνωστό 3play, nova fullpack+hd για πάντα 720 κινητά (όχι διεθνεις κλήσεις) στα 44.90 και δεν το δέχτηκαν.
Πριν είχα τα παραπάνω + διεθνείς κλήσεις στα 49,9
Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνω αίτημα φορητότητας
Περιμένω να το υπογράψω την παρασκυεή

Εμενα ακομα τιποτα... Οι 14 μερες που εχουμε δικαιωμα για να αλλαξουμε γνωμη απο ποτε μετρανε;