Πριν λίγο είχα συνομιλία με nova για λογαριασμό ενός οικογενειακού φίλου (μεγάλος σε ηλικία) έχει την προσφορά τον παε.. Του έστειλαν και εκείνου λογαριασμό απο την στιγμή που λήγει το προπληρωμένο και για υπόλοιπο του μήνα 15,23 για 8 ημέρες.. Σε τηλ που κάναμε για ανανέωση είπαν οτι πρέπει να πάρουμε νεο κουπόνι πράγμα που δεν ισχύει πια. Όταν τους είπα οτι έχουμε το δικαίομα ανανεώσεις τις ίδιας προσφοράς μου λέει δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, και πως πάει πλέων 52,20... Σε συνομιλία που είχα στην συνέχεια με το τμήμα διακοπών (τους είπα τι μου είπαν στο τμημά μου συνομίλησα για το λογαριασμό,και ρωτώντας με ποίος μου είπε κάτι τέτοιο)και μου είπαν κατευθείαν οτι μπορώ να ανανεώσουμε εφόσον επιθυμούμε σε αυτο το ποσών(25 ).. Βασικά μου είπε και άλλες τιμές κάτι για 29,90 και κάτι για 34 ή 36 αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς τι περιείχε. Σε Αναφορά που έκανα για υποτιθέμενη προσφορά για 20 full pack απο οτε μου έλεγε έχετε δίκιο (δεν μπορούσε να πει κάτι) είτε έλεγα για champions είτε το ένα είτε το άλλο, ή οτι έχετε μόνο πρωτάθλημα, τίποτα καλύτερο δεν υπήρχε απο τα 25 λέγοντας ότι είναι το καλύτερο που τους έχει δοθεί αυτη η τιμή απο το τμήμα marketing..Το Συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι ο οποιοσδήποτε μπορεί να διεκδικήση την τιμή τον 25 sport pack ακόμα αν υπάρχει κόσμος που πληρώνει ακόμα 52,20 μόνο τα αθλητικά.. ζητώντας να κάνει διακοπή..