Από ποια άποψη το λες αυτό ;...
Η μεγαλύτερη φυγή αναμένω να είναι το επόμενο καλοκαίρι.
Full pack -μονο ΝΟΒΑ (περιλαμβανομένων HD για ένα χρόνο) και χωρίς δέσμευση στα 35 πως σας φαίνεται?
λεω οτι για τα θεματικα ειναι καταλληλοτερο γιατι εχει πολυ καλη τιμη το 3play 29.90 καλυπτωντας ολες τις αναγκεσ του σπιτιου σε τηελφωννια-ιντερνετ και τβ.
Από ποια άποψη το λες αυτό ;
1. Υπάρχουν αρκετοί που δεσμεύονται ήδη με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν(ή μεγάλο μέρος αυτής)
2. Αρκετοί που βλέπουν κυρίως Superleague θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι πλέον μπορούν να πάνε και στην καφετέρια να βλέπουν την ομάδα τους. Θέλει λίγο χρόνο αυτό. Για αυτό λέω για διάστημα ενός χρόνου.
Με αυτή την λογική συμφωνώ.
1. Υπάρχουν αρκετοί που δεσμεύονται ήδη με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν(ή μεγάλο μέρος αυτής)
2. Αρκετοί που βλέπουν κυρίως Superleague θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι πλέον μπορούν να πάνε και στην καφετέρια να βλέπουν την ομάδα τους. Θέλει λίγο χρόνο αυτό. Για αυτό λέω για διάστημα ενός χρόνου.
Φίλε jimmy,δε συμφωνώ καθόλου.Υπάρχει μία λανθασμένη εντύπωση σε πολλούς ότι δορυφορική τηλεόραση=αθλητικά.Φυσικά και υπάρχουν πολλοί που κάνουν την επιλογή τους με αποκλειστικό γνώμονα τα αθλητικά.Και ναι,αφού εκεί η υπεροχή του ΟΤΕ είναι εντυπωσιακή,η συγκεκριμένη κατηγορία θα στραφεί εκεί.Στο υπόλοιπο περιεχόμενο όμως,καθώς επίσης και στις πρόσθετες υπηρεσίες η NOVA επίσης υπερέχει.Θα σου δώσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.Βρες μια οικογένεια που έχει multivew και το έχει συνηθίσει και πες της να βάλει ΟΤΕ.Βρες επίσης μια οικογένεια που έχει μάθει να βλέπει ταινίες ON DEMAND,εύκολα και σε λίστα που ανανεώνεται μάλιστα και είναι εύκολα και δωρεάν προσβάσιμη και στον πιο αδαή και πες της να βάλει ΟΤΕ.Κανείς δε θέλει να χάσει τις υπηρεσίες που απολαμβάνει,αν δεν μπορεί να του τις δώσει κάποιος ανταγωνιστής.Ας τα κάνει αυτά και ο ΟΤΕ κι εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε από άλλη βάση.Θέλω να πω ότι οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές.Προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να υπάρξει καμία μεγάλη φυγή ούτε φέτος,ούτε και του χρόνου.Απώλειες θα υπάρξουν σίγουρα,όχι όμως τόσες ώστε να μιλάμε για μεγάλη φυγή.
Εν τω μεταξύ,μου φαίνεται σαν να ξέφυγα εκτός θέματος και ο Νίκος καραδοκεί να με πλακώσει στο ξύλο!:smash:
Τα έχουμε πει πολλές φορές. Εγώ βλέπω συνέχεια αρκετά μέλη μας να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά, κατά κανόνα 3play.
Το start pack κάνει καλή δουλειά, το ακούω συχνά. <<Ζήτησα interne τηλεφωνία και μόνο έδωσαν και δορυφορική. ..>>
Ότι συμφέρει τον κάθε συνδρομητή παίδες.
Πάντως περιμένουμε να δούμε πόσο μεγάλη φυγή θα υπάρξει τώρα τον Αύγουστο, κάτι που τόσο πολύ ειπώθηκε στις συζητήσεις μας. :smile:
Για τα offtopic φταίει ο Χαρης οπωτε βαράτε αλύπητα.![]()
Εννοώ προσφορά - κράχτη όπως έβγαλε π.χ πριν 2 χρόνια dp, 12 ώρες κινητά, start pack με 29.90.Μια χαρα ειναι η τρεχουσες προσφορες. κανα καναλι να δουμε ειναι το θεμα!!
εγω πηρα στα 30,50 full pack με δωρο το multiviewΚαλησπέρα, αυτή η τιμή ξέρει κανείς αν δίνεται γενικά ή με συγκεκριμένες προυποθέσεις; Αν πάρω δηλαδή τηλέφωνο την δίνουν;
Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.