Προσφορά NOVA

λεω οτι για τα θεματικα ειναι καταλληλοτερο γιατι εχει πολυ καλη τιμη το 3play 29.90 καλυπτωντας ολες τις αναγκεσ του σπιτιου σε τηελφωννια-ιντερνετ και τβ.

Full pack -μονο ΝΟΒΑ (περιλαμβανομένων HD για ένα χρόνο) και χωρίς δέσμευση στα 35 πως σας φαίνεται?

Καλησπέρα, αυτή η τιμή ξέρει κανείς αν δίνεται γενικά ή με συγκεκριμένες προυποθέσεις; Αν πάρω δηλαδή τηλέφωνο την δίνουν;

Ευχαριστώ.

λεω οτι για τα θεματικα ειναι καταλληλοτερο γιατι εχει πολυ καλη τιμη το 3play 29.90 καλυπτωντας ολες τις αναγκεσ του σπιτιου σε τηελφωννια-ιντερνετ και τβ.

Με αυτή την λογική συμφωνώ.

Από ποια άποψη το λες αυτό ;

1. Υπάρχουν αρκετοί που δεσμεύονται ήδη με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν(ή μεγάλο μέρος αυτής)
2. Αρκετοί που βλέπουν κυρίως Superleague θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι πλέον μπορούν να πάνε και στην καφετέρια να βλέπουν την ομάδα τους. Θέλει λίγο χρόνο αυτό. Για αυτό λέω για διάστημα ενός χρόνου.

Με την ίδια λογική κάποιος που θέλει να δει champions league η europa league μπορεί να πάει στην καφετέρια δεν χρειάζεται λοιπόν ΟΤΕ TV αν αυτό θέλεις να πεις .

1. Υπάρχουν αρκετοί που δεσμεύονται ήδη με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν(ή μεγάλο μέρος αυτής)
2. Αρκετοί που βλέπουν κυρίως Superleague θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι πλέον μπορούν να πάνε και στην καφετέρια να βλέπουν την ομάδα τους. Θέλει λίγο χρόνο αυτό. Για αυτό λέω για διάστημα ενός χρόνου.

Προφανώς αναφερεσαι σε άτομα που έχουν και ΟΤΕ ή που θα φύγουν να πάνε εκεί. Δεν είναι εύκολο καποιος που έχει καλομάθει με συνδρομητική να την κόψει αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα. Οσο και αν λέμε οτι βλέπουμε την ομάδα μας, υπάρχει πάντα και κάτι άλλο να δεις ακόμα και στο πακέτο φιλάθλων.
Ισως στην μικρή κατηγορία αυτών που έχουν διαρκείας στην ομάδα τους το 2. να φανεί ελκυστικό δεδομένου του ότι τα μισά ματς τα βλέπουν εκεί και οι επισκέψεις στην καφετέρια είναι μειωμένες αλλά αυτοί όλοι μαζί είναι δεν είναι 50.000 άτομα και δεν έχουν όλοι Νόβα, άντε να έχουν οι μισοί.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Με αυτή την λογική συμφωνώ.

Φίλε jimmy,δε συμφωνώ καθόλου.Υπάρχει μία λανθασμένη εντύπωση σε πολλούς ότι δορυφορική τηλεόραση=αθλητικά.Φυσικά και υπάρχουν πολλοί που κάνουν την επιλογή τους με αποκλειστικό γνώμονα τα αθλητικά.Και ναι,αφού εκεί η υπεροχή του ΟΤΕ είναι εντυπωσιακή,η συγκεκριμένη κατηγορία θα στραφεί εκεί.Στο υπόλοιπο περιεχόμενο όμως,καθώς επίσης και στις πρόσθετες υπηρεσίες η NOVA επίσης υπερέχει.Θα σου δώσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.Βρες μια οικογένεια που έχει multivew και το έχει συνηθίσει και πες της να βάλει ΟΤΕ.Βρες επίσης μια οικογένεια που έχει μάθει να βλέπει ταινίες ON DEMAND,εύκολα και σε λίστα που ανανεώνεται μάλιστα και είναι εύκολα και δωρεάν προσβάσιμη και στον πιο αδαή και πες της να βάλει ΟΤΕ.Κανείς δε θέλει να χάσει τις υπηρεσίες που απολαμβάνει,αν δεν μπορεί να του τις δώσει κάποιος ανταγωνιστής.Ας τα κάνει αυτά και ο ΟΤΕ κι εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε από άλλη βάση.Θέλω να πω ότι οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές.Προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να υπάρξει καμία μεγάλη φυγή ούτε φέτος,ούτε και του χρόνου.Απώλειες θα υπάρξουν σίγουρα,όχι όμως τόσες ώστε να μιλάμε για μεγάλη φυγή.

Εν τω μεταξύ,μου φαίνεται σαν να ξέφυγα εκτός θέματος και ο Νίκος καραδοκεί να με πλακώσει στο ξύλο!:smash:

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Εγώ βλέπω συνέχεια αρκετά μέλη μας να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά, κατά κανόνα 3play.
Το start pack κάνει καλή δουλειά, το ακούω συχνά. <<Ζήτησα interne τηλεφωνία και μόνο έδωσαν και δορυφορική. ..>>
Ότι συμφέρει τον κάθε συνδρομητή παίδες.
Πάντως περιμένουμε να δούμε πόσο μεγάλη φυγή θα υπάρξει τώρα τον Αύγουστο, κάτι που τόσο πολύ ειπώθηκε στις συζητήσεις μας. :smile:

Για τα offtopic φταίει ο Χαρης οπωτε βαράτε αλύπητα. :p

Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι μας συμφέρει να υπάρξει φυγή και να είναι μικρή, ωστε να πιεστεί λίγο η Νόβα και να ρίξει και άλλο τις τιμές αλλά να μην μπορεί να αναθαρήσει ο ΟΤΕ και να ανεβάσει τις τιμές του.

Sorry για τη συνέχιση του offtopic, ο Χάρης φταίει :Banane0:

Καλά ρε, δεν ντρέπεστε καθόλου; δεν αφήνετε τον συντονιστή να ηρεμήσει ούτε τώρα που έχει καύσωνα;;;; Τι άνθρωποι είστε εσείς;;;;;
Χαχαχαχαχα!!!!!!

Και για να επανέλθω στο θέμα.... Πάει κι ο Ιούλιος και προσφορά όπως άλλες χρονιές δεν έβγαλε η νοβα. Ούτε νομίζω κιόλας πως θα βγάλει.

Μια χαρα ειναι η τρεχουσες προσφορες. κανα καναλι να δουμε ειναι το θεμα!!

Φίλε jimmy,δε συμφωνώ καθόλου.Υπάρχει μία λανθασμένη εντύπωση σε πολλούς ότι δορυφορική τηλεόραση=αθλητικά.Φυσικά και υπάρχουν πολλοί που κάνουν την επιλογή τους με αποκλειστικό γνώμονα τα αθλητικά.Και ναι,αφού εκεί η υπεροχή του ΟΤΕ είναι εντυπωσιακή,η συγκεκριμένη κατηγορία θα στραφεί εκεί.Στο υπόλοιπο περιεχόμενο όμως,καθώς επίσης και στις πρόσθετες υπηρεσίες η NOVA επίσης υπερέχει.Θα σου δώσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.Βρες μια οικογένεια που έχει multivew και το έχει συνηθίσει και πες της να βάλει ΟΤΕ.Βρες επίσης μια οικογένεια που έχει μάθει να βλέπει ταινίες ON DEMAND,εύκολα και σε λίστα που ανανεώνεται μάλιστα και είναι εύκολα και δωρεάν προσβάσιμη και στον πιο αδαή και πες της να βάλει ΟΤΕ.Κανείς δε θέλει να χάσει τις υπηρεσίες που απολαμβάνει,αν δεν μπορεί να του τις δώσει κάποιος ανταγωνιστής.Ας τα κάνει αυτά και ο ΟΤΕ κι εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε από άλλη βάση.Θέλω να πω ότι οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές.Προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να υπάρξει καμία μεγάλη φυγή ούτε φέτος,ούτε και του χρόνου.Απώλειες θα υπάρξουν σίγουρα,όχι όμως τόσες ώστε να μιλάμε για μεγάλη φυγή.

Εν τω μεταξύ,μου φαίνεται σαν να ξέφυγα εκτός θέματος και ο Νίκος καραδοκεί να με πλακώσει στο ξύλο!:smash:

Εγώ πάλι δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που είπες :a0210:
Αναφερόμουν στους συνδρομητές του sports pack, όχι γενικά.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως.
Και μεγάλη φυγή δεν εννοώ να φύγουν οι μισοί συνδρομητές. Και 10% μείωση να γίνει μαζί με την αναμενόμενη μείωση των εσόδων ανά συνδρομητή, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στην εταιρεία, τουλάχιστον στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται τώρα.

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Εγώ βλέπω συνέχεια αρκετά μέλη μας να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά, κατά κανόνα 3play.
Το start pack κάνει καλή δουλειά, το ακούω συχνά. <<Ζήτησα interne τηλεφωνία και μόνο έδωσαν και δορυφορική. ..>>
Ότι συμφέρει τον κάθε συνδρομητή παίδες.
Πάντως περιμένουμε να δούμε πόσο μεγάλη φυγή θα υπάρξει τώρα τον Αύγουστο, κάτι που τόσο πολύ ειπώθηκε στις συζητήσεις μας. :smile:

Για τα offtopic φταίει ο Χαρης οπωτε βαράτε αλύπητα. :p

Και εγώ τους περισσότερους που ξέρω που έχουν Nova, είναι στο βασικό 3play.

Σε αυτούς πρέπει να κάνει προσφορές η Nova για να βάλουν είτε sports είτε cinema με 10 ευρώ επιπλέον.

Υπάρχει ακόμα μια κατηγορία, αυτών που τους ενδιαφέρουν τα ποδοσφαιρικά αμιγώς ελληνικού χαρακτήρα! αυτοί αν σκεφτούν λογικά - δεν τους συμφέρει ο ΟΤΕ. Καλώς ή κακώς, πόσους αγώνες θα δώσουν οι ελληνικές ομάδες σε CL & EL ; δυστυχώς η ποιότητα των ομάδων μας είναι άστα να πάνε! Άντε σε όμιλο Ολυμπιακός και Παναθηναικός στην καλύτερη περίπτωση, μετά τι; Σε europa league τι θα κάνουν οι ομάδες μας; Δυστυχώς δεν βλέπω "απόσβεση" της συνδρομής, οπότε συμφέρει καφετέρια για champions league & europa league. Φυσικά μιλάω μόνο γιαυτή την κατηγορία και μακάρι να πάνε καλά οι ομάδες μας!

και κάτι που ξέχασα! άσε που στους ομίλους (του CL) μερικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων θα τους δείξει ελεύθερο κανάλι.
τέλος offtopic

Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ σε καφετέρια ή καφενείο να δεις αγώνα, πέραν της Superleague.
Άλλοτε χωρίς ήχο, ο κυρ Τάκης έχει παίξει αυτό στο στοίχημα και αυτό θα δούμε, έλα ρε που θα δούμε τον χ αγώνα τη ρεαλ θα δούμε (κι ας παίζει με την Βικτόρια πλζεν), κ.α τέτοια....

Πίστεψε με, μόνο τέτοιους αγώνες βλέπω! superleague μόνο ότι έχει το novasports1 και... αν!!. Μαζευόμαστε παρέα, τσεκάρουμε που δείχνει τον αγώνα που θέλουμε και πάμε, σίγουρα υπάρχουν "τρόμπες" αλλά ευτυχώς δεν μου έχουν τύχει πολλές φορές, άσε που όλοι υποστηρίζουν εκείνη την στιγμή την ομάδα τους (εγώ πηγαίνω σε αγώνες των μεγάλων ελληνικών ομάδων, δεν καίγομαι πχ Ατρόμητος κλπ κλπ). Βλέπεις δεν έχουν όλοι τρελλό κόλλημα με όλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Τυχερό σε κόβω!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια χαρα ειναι η τρεχουσες προσφορες. κανα καναλι να δουμε ειναι το θεμα!!
Εννοώ προσφορά - κράχτη όπως έβγαλε π.χ πριν 2 χρόνια dp, 12 ώρες κινητά, start pack με 29.90.

Καλησπέρα, αυτή η τιμή ξέρει κανείς αν δίνεται γενικά ή με συγκεκριμένες προυποθέσεις; Αν πάρω δηλαδή τηλέφωνο την δίνουν;

Ευχαριστώ.
εγω πηρα στα 30,50 full pack με δωρο το multiview

Μόνο nova ετσι? Ησουν συνδρομητης εκανες διακοπη, πως την πηρες? Με εδιαφερει και εμενα οχι τοσο το 30,50 αλλα τo multiview που σου εδωσαν δωρο. γιατι εμενα δεν μου το εδιναν σε μια επικοινωνια που ειχα