Προσφορά NOVA

Σε μένα που έκανα αίτηση διακοπής λόγω φορητότητας στον ΟΤΕ έκαναν αυτήν ακριβώς την προσφορά. Full pack 3play 39.90 .

Σε μένα που έκανα αίτηση διακοπής λόγω φορητότητας στον ΟΤΕ έκαναν αυτήν ακριβώς την προσφορά. Full pack 3play 39.90 .
Με κινητα 720 λεπτα και τα
Hd μαζι στα 39.90 η χωρις;Γιατι εμενα μου εκαναν αυτην την προσφορα χωρις τα κινητα.Με τα κινητα μου την εδωσαν στα 44.90.

Παντως μου κανει εντυπωση που εκανα αιτηση φορητοτητας στον οτε και δεν με πηραν απο τη νοβα τηλεφωνο :P (H αιτηση εγινε Παρασκευη και Τεταρτη υποτιθεται ερχεται ο κουριερ για τις υπογραφες με τον Οτε)

Όπως το περιγράφεις, δεν πρέπει να έχει καταχωρηθεί αίτηση στον ΟΤΕ. Νομίζω ότι θα χρειαστεί να επιστρέψει η αίτηση στον ΟΤΕ αφού υπογράψεις στο courier και λογικά μετά θα σε καλέσουν.

Με κινητα 720 λεπτα και τα
Hd μαζι στα 39.90 η χωρις;Γιατι εμενα μου εκαναν αυτην την προσφορα χωρις τα κινητα.Με τα κινητα μου την εδωσαν στα 44.90.

Όλα μαζί. Και 720'κινητα, και διεθνή και hd στην τηλεόραση.

Full pack -μονο ΝΟΒΑ (περιλαμβανομένων HD για ένα χρόνο) και χωρίς δέσμευση στα €35 πως σας φαίνεται?

Νομίζω ότι μόνο nova πλέον δεν δίνουν φθηνότερα από 35 (τουλάχιστον προς το παρόν)

Συμφωνώ αλλά το κομμάτι double play δεν με ενδιαφέρει - δεν θέλω να αλλάξω παροχο (hol). Οπότε αν συγκρίνουμε μόνο τα πακέτα των τβ, θεωρώ ότι είναι καλή σχετικά τιμή αφού περιλαμβάνει και τα hd. Το σκέφτομαι.... Ξέρει κανείς αν η προσφορά του ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα είναι και για την φετινή σαιζόν??

γιατι στη χολ πληρωνεις πιο λιγα απο 15 (49,90-35) ευρω για 24νετ, απεριοριστα σταθερα, 720 κινητα. διεθνη? και βαλε και το multiview!

το 49,90 τα παντα ολα το θεωρω εξαιρετικη τιμη. ειδικα για μενα που δεν ειμαι και ποδοσφαιροφιλος

το 49.90 ξεκινησαν να το δινουν πριν 5,6 μηνες περιπου που ειχε και κατι παραπανω σε αθλητικα, για σημερα και αυτο ακριβο ειναι. Αν ισχυει το 39.90 ολα τοτε ναι τοσο αξιζει, αντε να βαλω 2,3 ευρω παραπανω λογω cinema αλλα μεχρι εκει

Παντα η σκετη νοβα κοστιζε συγκριτικα πολλα σε σχεση με το triple play και είναι λογικο
Την τιμη αυτή για σκετη ΝΟΒΑ, την εδωσαν σε συγγενή μου για πρωτη φορα πριν δυο χρονια όταν απειλεισε οτι θα φυγει.Περυσι ανανεωσε και παλι για ένα χρονο με την ιδια τιμη.Η μονη διαφορα είναι ότι τοτε του δωσαν το full πακετο με 30 ευρω ,χωρις όμως τα HD.Αν το καλοσκεφτείς είναι η ιδια τιμη με αυτη που δωσαν σε σενα και η αποψη μου είναι οτι δυσκολα θα το δωσουν παρακατω το σκετο σε υπάρχοντες πελατες,οποτε για μενα αν σε ενδιαφερει προχωρα το

Για το Πρωτο θεμα δεν νομιζω οτι μπορει να πει κανεις με σιγουρια.Μπορει να συνεχιστεί η προσφορα αλλα μπορει και να διακοπεί ξαφνικα η συνεργασια.Ας μην θεωρούμε δεδομενη την συνεχεια της προσφορας

Πλήρωνω ίσως λίγα παραπάνω με την hol λόγω ειδικής προσφοράς. Για 5-6 ευρώ που είναιη διαφορά τον μήνα δεν αλλάζω τηλεπικοινωνιακό πάροχο γιατί με την hol έχω πάρα πολύ καλή ποιόητα και σταθερότητα επί έτη (και το ίδιο email account). Δεν βλέπω τον λόγο να ρισκάρω - τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Συμφωνώ ότι 50 ευρώ τον μήνα για triple play nova είναι καλή τιμή για μη ποδοσφαιρόφιλους, αλλά εγώ, που είμαι ποδοσφαιρόφιλος, θα περίμενα κάποια μείωση στην τιμή λόγω απώλειας δικαιωμάτων CL & Europa.