Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Εχω την εντυπωση ότι ήταν για πάντα και όχι για 18 μηνες....

Υπήρξε προσφορά για πάντα τα HD αν έκανες λογαριασμό myaccount και αναναιωνες την συνδρομή για 18 μήνες

Θεωρώ ότι ως δείγμα σεβασμού προς τους πελάτες, η NOVA θα έπρεπε μόνο εξ αυτού του λόγου να μειώσει, έστω και συμβολικά, τις τιμές της..

Παντως δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο...

Πρεπει να το εχω πει και παλαιοτερα αλλα θεωρω ρισκο το να κανεις φορητοτητα με μοναδικο σκοπο να παρεις καλυτερη προσφορα.Σιγουρα οι περισσοτερες πιθανότητες είναι να σε παρουν τηλεφωνο για να σε πεισουν να παραμείνεις αλλα παντα υπαρχει και η πιθανοτητα να μην κανουν καμια κινηση.
Ευχομαι να σε παρουν και να πετυχεις κατι καλυτερο

το 49.90 ξεκινησαν να το δινουν πριν 5,6 μηνες περιπου που ειχε και κατι παραπανω σε αθλητικα, για σημερα και αυτο ακριβο ειναι. Αν ισχυει το 39.90 ολα τοτε ναι τοσο αξιζει, αντε να βαλω 2,3 ευρω παραπανω λογω cinema αλλα μεχρι εκει

μα περσυ με το 49,90 μπαιναν μεσα φουλ!

ισα ισα τωρα που εφυγε το cl ισως να μην εχουν μονο χασουρα. αρα αυτο που λες δεν στεκει.ασε που μπορει να βκηκε περσυ αυτη η τιμη ξερονταο οτι απο το χρονου θα εχουν λιγοτερα αθλητικα και περιοριστει καπως η χασουρα.

3- ευρω το μηνα ολα τα νοβα σινεμα? βγαλε και φπα. δλδ εσυ τοσο θα το πουλουσες???????? ασ ειμαστε λιγο λογικοι

Εμενα π.χ δεν με ενδιαφερουν τα cinema και βασικα με ενδιαφερεραν τα δυο ευρωπαικα πρωταθληματα γι'αυτο και εβαλα νοβα. τους πληρωνω 39,90 triple + sports ειναι λογικο να συνεχισω να τους πληρωνω τα ιδια με αυτο το αθλητικο πακετο, ειμαστε σοβαροι? αν δεν μου το δωσουν το ιδιο πακετο 32 το μεγιστο εννοειται οτι φευγω για οτε.

μα ηδη το 39,90 ηταν προσφορα. 3play +novaspotrs ειναι 29,90+19,90 δλδ απο50 στο διναν ηδη 40 με hd δωρεαν. και επειδη χασαν το cl φετος σου δινουν για ενα χρονο δωρεαν ολα τα νοβα cinema.

δλδ θες με 2 ευρω παραπανω απο το 3 play να εχεις το νοβασπορτς. εισαι λιγακι υπερβολικος

Το θεμα ειναι οτι το πακετο γινεται πολυ φτωχο πλεον και για μενα τουλαχιστον περα απο την Euroleague δεν υπαρχει αλλος λογος να μεινω εδω.
Ξερει κανεις τι προσφορες γινονται απο ΟΤΕ τωρα για φουλ πακετο (τηλ-internet-TV)?

το θεμα ειναι ξεκαθαρο πλεον. οποιος βλεπει αθλητικα θα παει στον οτε. και την σουπερλιγκ θα την δει στην καφετερια.

οποιος θελει σινεμα η γενικα να εχει συνδρομητικη τβ για να χαζολογει σε θεματικα καναλια το 3play ειναι το καταλληλοτερο.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εμενα π.χ δεν με ενδιαφερουν τα cinema και βασικα με ενδιαφερεραν τα δυο ευρωπαικα πρωταθληματα γι'αυτο και εβαλα νοβα. τους πληρωνω 39,90 triple + sports ειναι λογικο να συνεχισω να τους πληρωνω τα ιδια με αυτο το αθλητικο πακετο, ειμαστε σοβαροι? αν δεν μου το δωσουν το ιδιο πακετο 32 το μεγιστο εννοειται οτι φευγω για οτε.

Πώς γίνεται να σε ενδιαφέρει champions & europa league (φαντάζομαι αυτά εννοείς ως 2 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) και να θες να συνεχίσεις στη Νόβα;

γιατι εχω οτε tv full δωρεαν για ενα 6μηνο και για καμια 30αρια ευρω στη νοβα trilpe play + sport δεν με χαλαγε για ενα χρονο ακομη

Μιλησα τωρα με τον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι δεν εχει σταλει ακομα αιτημα στην φορθνετ. Αυτο λεει θα παει αφου υπογραψουμε. Και σκεφτομαι τωρα εγω, αν γινει οντως μετα προσφορα απο την φορθνετ που μας καλυπτει θα μπορουμε αφου εχουμε υπογραψει να το ακυρωσουμε στον οτε;

παντως και εγώ μεσω facebook τους ζητησα να επικοινωνησουν για νεα προσφορα για φουλ πακ και εχει 5 μέρες που δεν έκαναν τον κόπο! πέρσι, είχαν επικοινωνήσει την επόμενη μέρα!

Εγω οσες φορες ζητησα μεσω της σελιδας στο facebook επικοινωνησαν αυθημερον και ολοι ηταν πολυ ευγενικοι.
Δυστυχως ομως οι 'προσφορες' τους δεν ηταν ικανοποιητικες.
Την 1η φορα μου εδιναν το full pack στα 49,90 και προχθες που ξαναμιλησα μου ειπαν τιμη +15 (εχω το sports pack με 39,90 μαζι με τα κινητα 5 ωρες, απεριοριστα αστικα-υπεραστικα + internet).
Αφου δεν μου εδωσαν και τιμη καταλογου παλι καλα..:smile:

Full pack -μονο ΝΟΒΑ (περιλαμβανομένων HD για ένα χρόνο) και χωρίς δέσμευση στα 35 πως σας φαίνεται?

Nova Full Pack με HD 30,96 ευρώ τα έχω εγώ και τον 13ο μήνα δωρεάν(πάγια εντολή μέσω πιστωτικής), οπότε δυνητικά σε βάθος 13μηνου μου βγαίνει 28,58 τον μήνα (30,96 x 12 / 13)

Nova Full Pack με HD 30,96 ευρώ τα έχω εγώ και τον 13ο μήνα δωρεάν(πάγια εντολή μέσω πιστωτικής), οπότε δυνητικά σε βάθος 13μηνου μου βγαίνει 28,58 τον μήνα (30,96 x 12 / 13)

Από πότε την πήρες αυτήν την προσφορά?

το θεμα ειναι ξεκαθαρο πλεον. οποιος βλεπει αθλητικα θα παει στον οτε. και την σουπερλιγκ θα την δει στην καφετερια.

οποιος θελει σινεμα η γενικα να εχει συνδρομητικη τβ για να χαζολογει σε θεματικα καναλια το 3play ειναι το καταλληλοτερο.

Συμφωνώ με εξαίρεση τα θεματικά κανάλια, γιατί και εκεί έχει περισσότερα ο ΟΤΕ.

Πιστεύω θα κρατήσει η Superleague τις περισσότερες συνδρομές των novasports φέτος.
Η μεγαλύτερη φυγή αναμένω να είναι το επόμενο καλοκαίρι.