pkontos1970
New member
- 2 February 2012
- 52
Παντως δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο...
το 49.90 ξεκινησαν να το δινουν πριν 5,6 μηνες περιπου που ειχε και κατι παραπανω σε αθλητικα, για σημερα και αυτο ακριβο ειναι. Αν ισχυει το 39.90 ολα τοτε ναι τοσο αξιζει, αντε να βαλω 2,3 ευρω παραπανω λογω cinema αλλα μεχρι εκει
Εμενα π.χ δεν με ενδιαφερουν τα cinema και βασικα με ενδιαφερεραν τα δυο ευρωπαικα πρωταθληματα γι'αυτο και εβαλα νοβα. τους πληρωνω 39,90 triple + sports ειναι λογικο να συνεχισω να τους πληρωνω τα ιδια με αυτο το αθλητικο πακετο, ειμαστε σοβαροι? αν δεν μου το δωσουν το ιδιο πακετο 32 το μεγιστο εννοειται οτι φευγω για οτε.
Full pack -μονο ΝΟΒΑ (περιλαμβανομένων HD για ένα χρόνο) και χωρίς δέσμευση στα 35 πως σας φαίνεται?
Nova Full Pack με HD 30,96 ευρώ τα έχω εγώ και τον 13ο μήνα δωρεάν(πάγια εντολή μέσω πιστωτικής), οπότε δυνητικά σε βάθος 13μηνου μου βγαίνει 28,58 τον μήνα (30,96 x 12 / 13)
το θεμα ειναι ξεκαθαρο πλεον. οποιος βλεπει αθλητικα θα παει στον οτε. και την σουπερλιγκ θα την δει στην καφετερια.
οποιος θελει σινεμα η γενικα να εχει συνδρομητικη τβ για να χαζολογει σε θεματικα καναλια το 3play ειναι το καταλληλοτερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.