Προσφορά NOVA

Πόσο καιρό κάνει η φορητότητα; Έχω κάνει αίτημα φορητότητας στον ΟΤΕ από τη forthnet από την προηγούμενη Πέμπτη και ακόμα δε με έχει ενοχλήσει κανείς από τις 2 εταιρείες.

Ναι. προφανώς.Θα πληρώσω και τέλη σύνδεσης;
Ούτε τέλη αποσύνδεσης ούτε τίποτε άλλο παρά μόνο τις οποίες χρεωσιμες κλήσεις κάνεις πχ και αν συνδεθεις πχ σήμερα 2/9 και στειλεις εντολή διακοπής λόγω αποδοχής προσφοράς 4/9 θα πληρωσεις τέλη 3 ημερών και τυχόν κλήσεις. Αυτά συνέβησαν στη δική μου περίπτωση και στα λέω ελπίζω κατανοητά για να μην αγχωνεσαι.ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ Ή ΧΆΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΞ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ!Τότε θα χρεωθεις και πέναλτυ και από όλα ...καλά ξεμπερδεματα και γρήγορα φίλε μου.

Ούτε τέλη αποσύνδεσης ούτε τίποτε άλλο παρά μόνο τις οποίες χρεωσιμες κλήσεις κάνεις πχ και αν συνδεθεις πχ σήμερα 2/9 και στειλεις εντολή διακοπής λόγω αποδοχής προσφοράς 4/9 θα πληρωσεις τέλη 3 ημερών και τυχόν κλήσεις. Αυτά συνέβησαν στη δική μου περίπτωση και στα λέω ελπίζω κατανοητά για να μην αγχωνεσαι.ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ Ή ΧΆΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΞ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ!Τότε θα χρεωθεις και πέναλτυ και από όλα ...καλά ξεμπερδεματα και γρήγορα φίλε μου.

τι προσφορα πηρες φιλε και η νοβα ποτε σε πηρε τηλεφωνο?

Είχα πάρει τη γνωστή με τα 39,90. Βέβαια στην πορεία πήρε τη γραμμή ο ΟΤΕ και επειδή βαριομουν να ξανακανω την ανάποδη διαδικασία έμεινα ΟΤΕ.Είχα τσαντιστει κιόλας που τόσα χρόνια συνδρομητής χωρίς οφειλές δεν την έδιναν και μετά την αίτηση το άλλο πρωί αναγνώρισαν το πόσο καλός ήμουν και την εδωσαν....Τι να πω....

Καλημέρα παιδιά, το παρακάτω τηλέφωνο ...με έχει καλέσει 3 φορές τις τελευταίες ημέρες. Δεν πρόλαβα να το σηκώσω και φαντάστηκα πως θα ήταν κάποιο από τα συνηθισμένα τηλεφωνικά κέντρα που καλούν για εισπράξεις, οπότε και δεν κάλεσα πίσω αφού δεν ήξερα το νούμερο. Ωστόσο μετά την επιμονή τους το σήκωσα λίγο πριν. Ήταν από Nova και Forthnet για προσφορά και δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια αυτό που άκουσα. Μου είπαν για προσφορά σκέτης Nova 25 όλα τα Cinema κανάλια ή 25 όλα τα Sports κανάλια και μετά μου είπαν πως αν αγόραζα και Forthnet θα μου έδινα τηλέφωνο, ίντερνετ και Nova με 39,9 όλα τα Cinema ή όλα τα Sports. Επίσης ανέφεραν πως θα έκαναν δώρο την εγκατάσταση 60 , δώρο το router 30 , δώρο τον αποκωδικοποιητή 50 , και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης 34,9 . Ισχύει κάτι τέτοιο; Δε μου φαίνεται αληθινό. Μπαίνω στο site της Nova και δεν το βλέπω. Μου είπαν ότι είναι μόνο για λίγες μέρες και αποκλειστικά από αυτόν τον dealer. Μου είπαν ότι λόγω έναρξης σεζόν έχουν προσφορά και ότι για λίγες μέρες τον χρόνο και λίγες φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο από μερικούς dealer. Ζω στα Τρίκαλα και μου είπαν πως τυχαία καλούν σε κινητά σε όλη την Ελλάδα όπου τύχει. Είναι αλήθεια; Γνωρίζετε τι συμβαίνει; Πως Μπορώ να διαπιστώσω αν είναι αλήθεια; Το τηλέφωνο που με κάλεσε είναι το.....Αναμένω στη βοήθεια σας φιλαράκια. Τι να κάνω; Να το επιλέξω;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά ξανακάλεσα και το έκανα. Μου είπαν πως θα έρθει κούριερ με το νέο συμβόλαιο που θα τα αναγράφει όλα. Είναι για αυτή την εβδομάδα μόνο είπαν και μάλλον δε θα παραταθεί. Επίσης ζήτησα να το κάνω και για τα ανίψια μου στο σπίτι του αδερφού μου και να βλέπει και αυτός την ΑΕΚ αλλά μου είπαν πως είναι για περιορισμένο αριθμό συνδρομητών και ότι αν αυξηθεί θα με καλέσουν αυτοί. Τι να κάνω; Πως γίνεται να το πάρω και 2η φορά;

Last edited by a moderator:
Είμαι συνδρομητής Nova και είχα πάρει την προσφορά στα 30 για ένα χρόνο με δώρο τα HD. Στις 17 Σεπτεμβρίου λήγει η υποχρεωτική παραμονή και κάλεσα για διακοπή.

Με ρώτησαν τους λόγους για να κάνουν προσφορά και μου προσέφεραν την τιμή καταστήματος στα 49 . Τους είπα ότι κοντά στα 40 για 3 play με sports pack τουλάχιστον θα ήταν μία τίμια προσφορά και αρνήθηκαν, λεγοντάς μου ότι έχουν πολύ πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα στο Nova Cinema και η τιμή στα 49 είναι γενναιόδωρη... :music-smiley-005:

Τελικά το διέκοψα.

Παρατηρώ ότι έκλεισαν οι κάνουλες με τις προσφορές πάντως εκατέρωθεν και βλέπω ότι η Forthnet, ειδικά στο κομμάτι της Nova, είτε αιθεροβατεί, καθώς προσπαθεί να διατηρήσει την πελατειακή της βάση, έχοντας χάσει δυνατά χαρτιά από το πακέτο της, είτε έχει κάποιο κρυφό χαρτί στα χέρια της που θα το ρίξει αργότερα.

Ίδωμεν.

Last edited:
Τηλέφωνο + ίντερνετ + όλα τα αθλητικά (ή εναλλακτικά όλα τα cinema) έναντι 39,90 είναι προσφορά που παίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό (ο ίδιος έχω τέτοιο πρόγραμμα εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον). Κατά καιρούς δίνουν και ακόμα καλύτερα πακέτα.

Καμια 15,16 μερες περιπου υπολογισε να σε παρει η forthnet για αντιπροσφορα
Τόσο πολύ έχει πάει; Πριν 3 χρόνια που είχα ξανακάνει (από forthnet προς HOL τότε που τελικά την ακύρωσα), με είχαν πάρει μέσα σε 2-3 μέρες.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Συνετο ειναι αν υπαρχει δυνατοτητα εκατερωθεν
να παιρνει καποιος προσφορες που θα ισχυουν για παντα
για να μη διαβαζουμε αναφορες μελων για εκπληξεις
σε χρεωσεις μετα το τελος καποιας προσφορας και ναμαστε
και καλυμμενοι σε περιπτωση αλλαγης προς το χειροτερο
της τιμολογιακης πολιτικης της φορτνετ

ναι αλλα μέσα σε μισώ ώρα γιατι να έιναι δύσκολοι για να το κάνω για τα ανήψια μου.. το 25 πάντως που δίνουν είναι καλή τιμή. το τηλεφώνο τους είναι ..... Και μου είπαν πως θα τα φέρουν αυτοί στα Τρικαλα. Δοκίμασε να δούμε τι θα σου πουν φίλος!

Συνετο ειναι αν υπαρχει δυνατοτητα εκατερωθεν
να παιρνει καποιος προσφορες που θα ισχυουν για παντα
για να μη διαβαζουμε αναφορες μελων για εκπληξεις
σε χρεωσεις μετα το τελος καποιας προσφορας και ναμαστε
και καλυμμενοι σε περιπτωση αλλαγης προς το χειροτερο
της τιμολογιακης πολιτικης της φορτνετ

Αυτά θα φαίνοντια στο συμβόλαιο. Το διαβάζεις προσεχτικά πριν το υπογράψεις και αποφεύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αυτά θα φαίνοντια στο συμβόλαιο. Το διαβάζεις προσεχτικά πριν το υπογράψεις και αποφεύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ζήτησα το συμβόλαιο με μειλ και λέει ότι είναι όλα με 25 για παντα και δωρο το HD για παντα και ο αποκωδικοποιητης, η εγκατάσταση, και τα τέλη ενεργοποίησης

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ζήτησα το συμβόλαιο με μειλ και λέει ότι είναι όλα με 25 για παντα και δωρο το HD για παντα και ο αποκωδικοποιητης, η εγκατάσταση, και τα τέλη ενεργοποίησης

FYI την τύπισσα την γούσταρα, μεγάλη αλλα ήξερε καλά τι έδινε. Η τύπισσα μου τα έδωσε με 25 . ..Μου το έδωσε τελικά και για τα ανηψια μου μετα από πολυ σαματα που έκανα αφου δε με πηραν και ξανακάλεσε. Αν την πιέσετε πολύ ίσως το δώσει.

Αν είσαι εκτός δικτύου forthnet θα στη δώσουν τη προσφορά.

Αν είσαι εκτός δικτύου forthnet θα στη δώσουν τη προσφορά.

ναι, τα ανήψια είναι εκτός και την πίεσα πολύ.. της είπα ότι θα την αναφέρω ότι δεν την δίνει την προσφορά!! και φοβήθηκε μάλλον

Γιατι δεν σου φαίνεται λογικό ;

Σιγα την προσφορά. Με 37 εχεις full pack OTE .. και όχι μισό πακέτο.

Αν καίγεσαι για Ελληνικό πρωτάθλημα νομίζω όμως οτι στα 40 ευρώ ειναι οριακά καλά.

Είχα ζητήσει παρόμοια προσφορά απο αντίστοιχο τηλεφωνικό πριν λίγες ημέρες αλλά δεν έδινε.

Κάλεσα και κανόνισα να έρθει αύριο courier με το συμβόλαιο. Δίνουν όλα τα παραπάνω που ανέφερε ο φίλος, δηλαδή Adsl 24 + Απεριόριστα σταθερά + Sports Pack με HD στα 39,90 με δωρεάν πιάτο, αποκωδικοποιητή, εγκατάσταση, έξοδα μεταφοράς

Ότι δηλαδή ζήτησα από τη Nova και μου το αρνήθηκε, μου το έδωσαν οι τύποι. Θα διαβάσω το συμβόλαιο εξονυχιστικά σαφώς, για να είμαι σίγουρος

Μα είναι φοβερο να το δίνει με 25 ή με 39 μαζι με τηλεφωνία και 200 δώρα σχεδόν που δεν πληρώνεις για εγκαταστάσεις ενεργοποιήσεις κλπ και έχει και το ΑΕΚάκι μου για τα ματσάκια ως το 2019