Ούτε τέλη αποσύνδεσης ούτε τίποτε άλλο παρά μόνο τις οποίες χρεωσιμες κλήσεις κάνεις πχ και αν συνδεθεις πχ σήμερα 2/9 και στειλεις εντολή διακοπής λόγω αποδοχής προσφοράς 4/9 θα πληρωσεις τέλη 3 ημερών και τυχόν κλήσεις. Αυτά συνέβησαν στη δική μου περίπτωση και στα λέω ελπίζω κατανοητά για να μην αγχωνεσαι.ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ Ή ΧΆΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΞ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ!Τότε θα χρεωθεις και πέναλτυ και από όλα ...καλά ξεμπερδεματα και γρήγορα φίλε μου.Ναι. προφανώς.Θα πληρώσω και τέλη σύνδεσης;
Ούτε τέλη αποσύνδεσης ούτε τίποτε άλλο παρά μόνο τις οποίες χρεωσιμες κλήσεις κάνεις πχ και αν συνδεθεις πχ σήμερα 2/9 και στειλεις εντολή διακοπής λόγω αποδοχής προσφοράς 4/9 θα πληρωσεις τέλη 3 ημερών και τυχόν κλήσεις. Αυτά συνέβησαν στη δική μου περίπτωση και στα λέω ελπίζω κατανοητά για να μην αγχωνεσαι.ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ Ή ΧΆΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΞ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ!Τότε θα χρεωθεις και πέναλτυ και από όλα ...καλά ξεμπερδεματα και γρήγορα φίλε μου.
Τόσο πολύ έχει πάει; Πριν 3 χρόνια που είχα ξανακάνει (από forthnet προς HOL τότε που τελικά την ακύρωσα), με είχαν πάρει μέσα σε 2-3 μέρες.Καμια 15,16 μερες περιπου υπολογισε να σε παρει η forthnet για αντιπροσφορα
Μπα, ανοικτές είναι.Παρατηρώ ότι έκλεισαν οι κάνουλες με τις προσφορές πάντως εκατέρωθεν
Μπα, ανοικτές είναι.
Συνετο ειναι αν υπαρχει δυνατοτητα εκατερωθεν
να παιρνει καποιος προσφορες που θα ισχυουν για παντα
για να μη διαβαζουμε αναφορες μελων για εκπληξεις
σε χρεωσεις μετα το τελος καποιας προσφορας και ναμαστε
και καλυμμενοι σε περιπτωση αλλαγης προς το χειροτερο
της τιμολογιακης πολιτικης της φορτνετ
Αυτά θα φαίνοντια στο συμβόλαιο. Το διαβάζεις προσεχτικά πριν το υπογράψεις και αποφεύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ζήτησα το συμβόλαιο με μειλ και λέει ότι είναι όλα με 25 για παντα και δωρο το HD για παντα και ο αποκωδικοποιητης, η εγκατάσταση, και τα τέλη ενεργοποίησης
Αν είσαι εκτός δικτύου forthnet θα στη δώσουν τη προσφορά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.