Προσφορά NOVA

Όπως το λέει ο Σεραφείμ είναι.Ίσως,να περιλαμβάνει στην καλύτερη περίπτωση και το novasport1.Αλλά πλήρες πακέτο sport αποκλείεται να είναι.

kαι όμως παιδιά μόλις μίλησα μαζί του, Ρε μα.... του λέω σίγουρα μήπως είναι το start pack, και μου λέει το ενεργοποίησε κιόλας 11,90 για δυο χρονια, εγώ βλέπω μου λέει από το νοβασπορτ 1 μέχρι το 7 τώρα το πως λέγεται δε ξέρω...
Αυτά ήταν τα λόγια του

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

kαι όμως παιδιά μόλις μίλησα μαζί του, Ρε μα.... του λέω σίγουρα μήπως είναι το start pack, και μου λέει το ενεργοποίησε κιόλας 11,90 για δυο χρονια, εγώ βλέπω μου λέει από το νοβασπορτ 1 μέχρι το 7 τώρα το πως λέγεται δε ξέρω...
Αυτά ήταν τα λόγια του
Δλδ έχει μόνο τα αθλητικά χωρις τα ντοκυμανταίρ;

Εφόσον δεν κάνει λάθος στην τιμή που σου ανέφερε και είναι μάλιστα για διάρκεια 2 ετών,τότε μιλάμε για εντελώς νέα προσφορά.Και μάλιστα,εφόσον ισχύει όπως ακριβώς λέει,είναι μακράν η πιο συμφέρουσα οικονομικά που έχει γίνει ποτέ.

Εμενα πάντως παιδιά δε μου φαίνεται και τόσο τρελό,περυσι έδειναν το φουλ πακ με 25 ευρώ, το οποιο έβαλα και εγώ,φέτος όπου έχασαν τσάμπιονς λιγκ και γιουρόπα λιγκ άρα το sport pack υποβαθμίστηκε για πιο λόγο να μη το δίνουν σχεδόν στη μιση τιμή σαν προσφορα

Μάλλον η Nova βλέπει ότι έχουν αρχίσει να της φεύγουν σωρηδόν οι πελάτες λόγω αθλητικού περιεχομένου του ΟΤΕ, οπότε προσπαθεί τουλάχιστον να κρατήσει κάποια έσοδα.
Αν ο άλλος το έχει πάρει απόφαση να βάλει ΟΤΕ και δεν μπορείς να τον μεταπείσεις ό,τι τιμή και να του δώσεις, λόγω περιεχομένου, κοιτάς τουλάχιστον μήπως και τον πείσεις να έχει και Nova έστω και χωρίς 3play.

που να δεις τι έχει να γίνει αν αποκλειστούν (πράγμα που απεύχομαι) σύντομα από τις ευρωπαικές διοργανώσεις οι ελληνικές ομάδες και δεν περάσουν πέρα από την φάση των Ομίλων, τότε να δεις ενδιαφέρον για την μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων συνδρομητών! άραγε τι σκέφτονται οι "πορωμένοι" Παναθηναικοί που τυχόν έκαναν μεταφορά από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ για τους ευρωπαικούς αγώνες του ΠΑΟ.

Καλά κι εγώ γαύρος είμαι, αλλά δεν θέλω το OTE Tv μόνο για τον Ολυμπιακό στο Champions league. Υπάρχουν απείρως καλύτερα ματς σε τέτοια διοργάνωση.

Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι σαν εσένα αλλά ξανατονίζω το "μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων φιλάθλων". Δυστυχώς παρόλο που υπάρχουν καταπληκτικοί αγώνες δεν πολυενδιαφέρουν τους περισσότερους. Πιθανόν, σε τέτοιους αγώνες, να "βολευτούν" με καμιά μπυρίτσα σε φίλο ή καφετέρια ή internet stream

Το θέμα μας όμως είναι "Προσφορά NOVA".
Να επαναλάβω μάλιστα ότι η προσφορά που αναφέρθηκε με τιμή 11,90 για sport πακέτο,είναι η οικονομικότερη που έχει γίνει ποτέ.Με δεδομένο ότι ακόμα και σε άλλες προσφορές που έχουν γίνει και αφορούσαν πρόσθεση του συγκεκριμένου πακέτου πάνω σε 3play,ας πει κάποιος αν έχει υπάρξει ποτέ τέτοια τιμή.Ακόμα και στην προσφορά του πακέτου για τους φιλάθλους που ήταν κάτοχοι 3play,η τιμή 11,90 απέχει πάρα πολύ.

το 11,90 το θεωρω πολύ ειδικη περιπτωση.αλλα εστω και υπο ειδικες καταστασεις αν αρχισει και δίνει το sport pack τόσο πιθανών να εχουμε εξελιξεις μελλοντικά..

Εγώ πάλι δε το πιστεύω ότι έχει δοθεί τέτοια προσφορά.Μακάρι να ναι έτσι να ξαναγίνω κι εγω συνδρομητής.

Κάθε φορά που υπάρχει νέα προσφορά,όλο και κάποιος άλλος την παίρνει μετά από λίγο.Οπότε,αναμένουμε.

Καλό είναι να περιμένουμε αλλά και εγώ πιστεύω ότι αυτή η προσφορά κάπου χάθηκε στη μετάφραση

Παιδιά εδώ επικρατεί δικτατορία.. ένα forum διέπεται από τη ελευθερία του λογου και των απόψεων των μελών του. Και όχι από μονομερή διαγραφή των posts από τους administrators. Δυστυχώς έτσι δεν λειτουργεί η διακίνηση των απόψεων και η ενημέρωση του κοινου. Και διαγράφοντας ta posts μου μένουν αναπάντητα ερωτηματα σε σχέση με οσα ρώτησα και διαγράφτηκαν.

vtsik Αρκετά. Πρίν μιλήσεις για δικτατορία διάβασε τους κανόνες του forum.
Σβήστηκαν μηνύματα και αφαιρέθηκαν προσωπικά δεδομένα.
Μην επανέλθεις με τον ίδιο τρόπο, εάν επιθυμείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις του φόρουμ.

Επίσης δεν μας ενδιαφέρουν τα link που οδηγούν σε άλλα φόρουμ.

Παρακαλώ να επανέλθουμε στη συζήτηση που αφορά την προσφορά nova και μόνο.