My story:
Ημουν συνδρομητης πριν 4-5 χρονια. Κανω αιτηση την προηγουμενη βδομαδα για sports pack (μονο νοβα τηλεοραση) 25 τελικη δωρο εξοπλισμο,εγκατασταση,τελη κτλ..... Μαζι μου κανουν μεταγενεστερα και αλλοι 3 φιλοι μου. Αυτοι συνδεονται κανονικα πριν απο εμενα, παιρνω την στα κεντρικα, η αιτηση μου αγνωστο αλλα ειναι σε αναμονη. Οκ τους λεω αγνωστο,αγνωστο. Σημερα το πρωι με παιρνουν τηλ απο τα κεντρικα και μου λενε οτι αφου εχω εξοπλισμο ηδη , δεν θα μου στειλουν καινουριο και αν επιθυμω να γινει αμεσα η συνδεση. Τους λεω οτι ειναι παλιος ο εξοπλισμος,το πιατο εχει σκουριασει ,εχουν περασει τοσα χρονια κτλ κτλ , μου απανταει οτι επειδη ειμουν ηδη συνδρομητης εχει αυτη την εντολη. Μα μετα απο 4-5 χρονια της λεω δεν λεγεσαι ηδη συνδρομητης. Μου απανταει αυτη ειναι η προσφορα μας. Οκ της λεω , τωρα που μιλαμε στο τηλ. Μολις παρατηρησα οτι ο αποκωδικοποιητης λειπει, καποιος μπηκε σπιτι και μου τον εκλεψε... Μπλοκαρει η κοπελα (δεν φταιει αυτη φυσικα αλλα εφτασα στο αμην) και μου λεει θα σας καλεσω σε λιγο. Με ξανακαλει οντως,και μου λεει αυτη την εντολη εχω και δεν μπορω να σας δωσω νεο εξοπλισμο. τοτε και εγω πεισματικα και μονο της ειπα να κανει διακοπη της αιτησης αφου υπαρχει ανταγωνιστης που προσφερει τα ιδια και ποιοτικοτερα.
Ηδη τους εστειλα μηνυμα και αναμενω την προσφορα τους. Τραγικη συμπεριφορα, δεν με πειραξε που με κοροιδευουν , νομιζουν οτι εξαρτωμαστε απο αυτουςμ ευτυχως υπαρχουν επιλογες λοιπον και να τους ακυρωνεις ετσι παιρνεις μια μικρη ευχαριστηση.
Τουλαχιστον κερδισα αρκετες συζητησεις γελιου με τις παρεες μου. Θα εχουμε να λεμε